Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2023 11 29, 21:45)

<p>Atvažiavom i svečius, nuėjau į vonią rankų nusiplauti 😂</p>

koks fainas kiculis wub.gif katės mėgsta kriauklėse pagulėti, forma gabaritus atitinka )))
Atsakyti

Man tai katės apskritai kaip tekantis vanduo - net nepagalvotum, kaip jos gali prisitaikyt prie indo formos.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 11 30, 09:42)
Man tai katės apskritai kaip tekantis vanduo - net nepagalvotum, kaip jos gali prisitaikyt prie indo formos.</p>

aha, jos tokios biggrin.gif
Atsakyti

a9ae0e3459add00a83bf5f7ed4adcec8.jpg
Labas rytas.
Anidanda,gal su mano mažąją skrendate irgi šiandien į Londoną?Šiandien jos gimimo diena,skrenda švęsti gimtadienio įdomiau. mirksiukas.gif
Balta lauke. wub.gifLuety ,man gražu,kai nedidelis šaltis. wub.gif

Gal 😃, į Stansted varom, laukiam jau oro uoste 

Labas rytas,

Anidanda, gražu pas jus. Bet sakyk, ten tvenkinio kraštus apželdinot?

Šiaip nenudegins, nes reikia kaptelt po porą lašų, bet tiesiog jis geriau išsilaikys ir įsigers, jei masažuosi su baziniu aliejumi. Jei neturit, tinka ir paprastas, augalinis valgomas. Aš Sūnui daug aliejų esu pirkusi, bet sau naudoju tik kelis. Niekad nebuvo bėdų man su nemiga. Dabar yra sveikatos problemų, sunkiau save nulaužt, tai pabandžiau. Oho kaip veikia. Bet. Mano organizmas švarus nuo BZD ir kitų preparatų, tai manau, kad poveikis ir dėl to geras. Aš net melatonino nevartoju.

Katinas superinis. Tokį ir aš į rankinę susikraučiau namo. Dusia, kaip taviškė, tik juodulė?

Ingrida, sveikinimai su Mažosios gimimu!

Ne, ten natūraliai apaugo juodalksniais. Iš pradžių pjovėm, bet sizifo darbas, vargas per didelis, tai db paliekam,natūraliai

koks fainas kiculis wub.gifkatės mėgsta kriauklėse pagulėti, forma gabaritus atitinka )))

Ir gulėjo ten visą vakarą, teko rankas plaut virtuvėj 🤣

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 11 30, 10:18)
Ir gulėjo ten visą vakarą, teko rankas plaut virtuvėj 🤣

biggrin.gif biggrin.gif
reik šeimininkams dar vienos kriauklės vonioje biggrin.gif
Atsakyti

Mano katė britukė, labiau nosis suplota. Ir su žieminiu kailiu ji apskritimas :D​ .

Atsakyti
Laba ryta,

Anidanda,Londone rodo 6 silumos ir sauleta,be lietaus,o mes pietuose ir pas mus tik 2 silumos ir lyja.Kur teisybe?
Si ryta jau nuo 8 visokie spaminiai skambuciai nervus gadina.Riktu keist numeri,nu bet as jau turiu cia gal 20 metu ta pati,tai zinoma,kad ji turi ir visokie spameriai,o tai dabar menkiausia s...internete reik paziuret,tuoj registruokis,telefono nr duok,o paskui pardavineja visokiem spameriam.Fui,kaip nekenciu.Anksciau budavo paprasciau,matai istaigos telefonas raso reginiona is kur skambina,susiorientuoji,kad neturi jokiu reikalu ten ir nekeli.Dabar ,per kovida ,ismoko dirbt namie is savo mobiliu,tai dabar varo is ju,ir nezinosi,reikiamas skambutis ar ne.Ivedu i googla,matau jei daug kas iesko,reiskia spamas,O si ryta niekam nezinomi skambuciai ,net google nera.Viena atsiliepiau,zinoma,siulo savo pagalba finansine.Brrrrr.....sudraskyciau,jei pasiekciau.
Anidanda,lengvo skrydzio.Pasitiks kas Stanstede?Nes jis tolokai uz miesto.
Atsakyti

Mano katė britukė, labiau nosis suplota. Ir su žieminiu kailiu ji apskritimas :D​ .

Pasirodė, kad ir čia britukė. 

Anidanda, aš gal pjaučiau, nes vėliau lapai gal negerai vandeniui? O gal ir ne, gal viskas ok. Tik tokia mintis.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 30, 11:21)
Ir su žieminiu kailiu ji apskritimas biggrin.gif

Tobula figūra, kievienas matematiks žino.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 11 30, 11:53)
Tobula figūra, kievienas matematiks žino.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luety , nu nesinervink ... Taigi galima pasidaryti pramogą iš tokių skambintojų. Man neskambina, kelis sykius bandė. Aš matyt juoduose sąrašuose.
Kažkada darbe kalbėjau su tokiais " agentais" , tai kolegė balsu žvengė.
Mane tik kartais sunervina dėl senojo darbo skambučiai. Jau 3 metai kai ten nebedirbu, o vis tiek koks bankas skambina mirksiukas.gif . Ir dar paprašo - duok naują telefoną. Pasakau , kad nežinau , tai nustemba. Va tada pasiuntu , negi turėčiu žinoti ? ir rūpintis ? Nors viską aš žinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Graži jau šiandien. Nukirpo padažė žilus mano. Kirpėja neasidžiaugė , kad labai labai stori plaukai, teko biški "retinti ", kad formą laikytų . Ką reiškia kai kraujas geras. Arba žiema labai šalta bus. Pagal tai kiek dabar ryja mano katė, tai šiaurės ašigalyje gyvenu. Žiema bus -30 tikrai rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 lapkričio 2023 - 13:01
QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 30, 11:01)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Luety , nu nesinervink ... Taigi galima pasidaryti pramogą iš tokių skambintojų. Man  neskambina, kelis sykius bandė. Aš matyt juoduose sąrašuose.
Kažkada darbe kalbėjau su tokiais " agentais" , tai kolegė balsu žvengė.
Mane tik kartais sunervina dėl senojo darbo skambučiai. Jau 3 metai kai ten nebedirbu, o vis tiek koks bankas skambina  mirksiukas.gif . Ir dar paprašo - duok naują telefoną. Pasakau , kad nežinau , tai nustemba. Va tada pasiuntu , negi turėčiu žinoti ? ir rūpintis ? Nors viską aš žinau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Graži jau šiandien. Nukirpo padažė žilus mano. Kirpėja neasidžiaugė , kad labai labai stori plaukai, teko biški "retinti ", kad formą laikytų  . Ką reiškia kai kraujas geras. Arba žiema labai šalta bus. Pagal tai kiek dabar ryja mano katė, tai  šiaurės ašigalyje gyvenu. Žiema bus -30 tikrai  rolleyes.gif  biggrin.gif

Oi,Dusia,Lietuva,tai ne UK.Cia tokiu spaminiu firmu milijonai.Per diena buna 5-6 skambuciai.As jau ,kaip sakiau,pratus prie regioniniu land line telefonu,bet dabar lavina mobiliu.As nekeliu ragelio niekada,jei kam manes labai reiks ,paliks balso pasta.Bet cia taip anksti ryte,tai pakeliau ir eilini karta susinervinau.As juos visus metu i spama.Ten jau milziniska eile ismestu,bet jie dygsta,kaip grybai po lietaus.Tose firmelese dirba blogai kalbantys indusai,juodkai ar dar kokie studenciokai,kad vos supranti ka jie slibizavoja.Ir girdisi daug balsu skambinimo centre.Kartais palieka balso pasta su tokiu biciu uzesiu,kad suprastum,jog is skambinimu centro kazkokio.Kai turiu laiko googlinu tuos numerius ir metu i spama.Atsiliept ir grubiai kalbet cia nepriimta,nors esu ir tai dariusi.Geriausias dalykas-ignoruot.

Raudonos kojines dziusta isplautos isblokuotos,atsiunte naujus siulus,alpstu,kaip noriu eksperimentuot. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 lapkričio 2023 - 14:14
QUOTE(Luety @ 2023 11 30, 14:13)
Oi,Dusia,Lietuva,tai ne UK.Cia tokiu spaminiu firmu milijonai.Per diena buna 5-6 skambuciai. Geriausias dalykas-ignoruot.

Raudonos kojines dziusta isplautos isblokuotos,atsiunte naujus siulus,alpstu,kaip noriu eksperimentuot. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Pas mus ne tiek. Bet aš visus tuos "agentus" kurie nori kažką pasiūlyti galiu "pravirkdyti"... Jei turiu įkvėpimo . Jei neturiu dedu ragelį. Nekalbu nemandagiai. Jie nemokyti atsakinėti į kvailus kalausimus.

Aš matyt iš sraigių giminės, tokiais tempais nemezgu ...
Luety KADA TU SPĖJI ?
Atsakyti