QUOTE(IngridaB @ 2023 11 29, 07:01)
Labas rytas.
Visai visai be miego ir pusė tabletės nepadėjo.Dar būdavo paryčiui užmiegu,dabar visa naktis prabėgo,galvojau ar obuoliai nesušals,daržovės?Iš vakaro su šanūku stumdėmės,paskui akys visai atviros ir ryte visai nesinori miego.
Labas rytas,
Ingrida,buvo man toks laikotarpis,moteriskame saulelydyje,kai nemiegodavau naktimis,eiline mintis uzmusdavo miega.Emiau skaityt,ka daryt,nes as vaistu nuo miego apart valerijono,niekada nevartojau.Emiau mokytis issisluot mintis nepageidaujamas.Tiesiog mintyse imu sluota ir sluoju lauk is galvos.Nu atrodo mano pasakojimas juokingai,bet kazka reikejo daryt.Besluodama,uzmigau viena karta,kita,ir ismokau nekreipt demesio nakti i ateinancia durna minti.Tiesiog pasakau sau,cia gi ne pasaulio pabaiga,bek durna mintie lauk,ant sono ir miegu.Bet cia ne greitas procesas.Ir gal ne visiems taip iseis,bet man labai padejo.Pradejau skirt,kur pasaulio pabaiga,kur ne.
Dabar,nemiga aplanko pilnaty viena nakty be jokiu minciu,tiesiog pilnatis juokiasi is manes ir viskas.Tada imu knyga ir kokia valanda paskaitau,kartais dvi,ir ima akys merktis.
Pas mus minus 1,dangus-arimai,melynos spalvos nematyt ir saules zinoma,nematyt.
Vilniuj pas mane rodo minus7,o 15 val sniega,Oropesoj rodo 16 siuo metu,sauleta,o diena bus 19.Rytoj 23 auksciausia.Nu kaip mus stabdo vienas reikalas,tai net pikta,jau tuoj 2 menesiai laukiam rezultatu,o ju nera.Be ju negalim isvaziuot ilgesniam laikui.Juokiasi likimas is musu noru.
Vakar numezgiau vienai kojiniai zakardini apnareli,tada emiausi kito ir numezgiau iki antros kasytes.Kai turesiu apnarelius gatavus,nersiu toliau pakaitom abi kojines.Man taip smagiau.10 eiliu vienos,10 eiliu kitos..
Ingrida puosiasi vainikais,tobulas.O as savo amziuje kazkokia nevykus,man viskas atrodo nu kam man to reikia.Nebedziugina,egles,nenoriu puost,nenoriu svenciu.Anukai isaugo,nebeidomu niekas.Yda,didele yda prarast gyvenimo dziaugsma.
Mano mankstos labai padejo sanariam,o tromboflebitui nezinau.Spalva dar pakitus,laiks nuo laiko paniezti,naktimis negaliu prispaust,jautru.Bet galiu vaiksciot daug toliau,bet dar dusulys kankina einant greiciau ar i kalniuka.Oropesa pasivaiksciojimam butu tobula,saligatviai lygus,eit smagu,o cia turi but isitempes,nes saligatviai kloti caro riuriko laikais,ir tie patys iskasineti,lopyti ir vel iskadsineti,kol daeini iki pajurio,esi slapias.Tik centre ir pajury geri takai.