QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 07, 08:35)
Labas rytas,
Mano telefonas sniego šiandien žada. Viliuosi meluoja .
Muka , turiu kaime nemažai džiovintos raudonėlio ir čiobrelio žolės . Gal Tavo burtams reikia ? Parveščiau ... Jau pievose čiobreliai raudonuoja - ty patys lapeliai šiuo metu raudoni , nuo šalčio.
Taip Ex, šiuo metu vyksta raganų medžioklė . Aršesnė negu kovido metu . Klaviatūros riteriai labai aršūs tame kare . Tik tiek kad visi karai kažkada baigiasi ...
Kol kas klausant to seno marazmatiko suprantu , kad Ukraina parduota, o VISA NATO bus ginama... Bet kas žino ką susitars po 2-3 metų ?
Trimaities ( laikykitės) .
Visoms panikierėms dėl atominio karo - mygtuko vienas žmogus netgi Rusijoje negali paspausti. Turi būti bent trys žmonės .
Ingrida, kaip Tavo ranka ? Dar gipse? Skauda ?
Puodeliai tikrai prabangūs šiandiena. Dėkui Ingrida
Mano telefonas sniego šiandien žada. Viliuosi meluoja .
Muka , turiu kaime nemažai džiovintos raudonėlio ir čiobrelio žolės . Gal Tavo burtams reikia ? Parveščiau ... Jau pievose čiobreliai raudonuoja - ty patys lapeliai šiuo metu raudoni , nuo šalčio.
Taip Ex, šiuo metu vyksta raganų medžioklė . Aršesnė negu kovido metu . Klaviatūros riteriai labai aršūs tame kare . Tik tiek kad visi karai kažkada baigiasi ...
Kol kas klausant to seno marazmatiko suprantu , kad Ukraina parduota, o VISA NATO bus ginama... Bet kas žino ką susitars po 2-3 metų ?
Trimaities ( laikykitės) .
Visoms panikierėms dėl atominio karo - mygtuko vienas žmogus netgi Rusijoje negali paspausti. Turi būti bent trys žmonės .
Ingrida, kaip Tavo ranka ? Dar gipse? Skauda ?
Puodeliai tikrai prabangūs šiandiena. Dėkui Ingrida
Dusia, pas mane sninga. Manau, tuoj roges reiks išsitraukt.
Ar manai, kad tokioj masėj žmonių neatsiras trijų savužudžių marazmatikų kurie mygtuką paspaustų? Tegu tai būna netiesa.
Nei vienas karas, joks karas laimingai nepasibaigia.