Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 07, 08:35)
Labas rytas,
Mano telefonas sniego šiandien žada. Viliuosi meluoja .
Muka , turiu kaime nemažai džiovintos raudonėlio ir čiobrelio žolės . Gal Tavo burtams reikia ? Parveščiau ... Jau pievose čiobreliai raudonuoja  - ty patys lapeliai šiuo metu raudoni , nuo šalčio.
Taip Ex, šiuo metu vyksta raganų medžioklė . Aršesnė negu kovido metu . Klaviatūros riteriai labai  aršūs  tame kare . Tik tiek kad visi karai kažkada baigiasi ... 
Kol kas klausant to seno marazmatiko suprantu , kad Ukraina parduota, o VISA NATO bus ginama... Bet kas žino ką susitars po 2-3 metų ?
Trimaities ( laikykitės) .
Visoms panikierėms dėl atominio karo - mygtuko vienas žmogus netgi Rusijoje negali paspausti.  Turi būti bent trys žmonės .
Ingrida, kaip Tavo ranka ? Dar gipse? Skauda ?
Puodeliai tikrai prabangūs šiandiena. Dėkui Ingrida  4u.gif

Dusia, pas mane sninga. Manau, tuoj roges reiks išsitraukt.

Ar manai, kad tokioj masėj žmonių neatsiras trijų savužudžių marazmatikų kurie mygtuką paspaustų? Tegu tai būna netiesa.
Nei vienas karas, joks karas laimingai nepasibaigia.
Atsakyti
Pas mus gražu sninga su saule.Su chalatuku nuėjau malkų,nesušalau. mirksiukas.gif Aš savus kraupinu,kai vaikštau rytais nuogomis kojomis ir cahalatu po lauką.Užsigrūdinau nuo žiemos.
Ranką dar ištveriu gipse,reiktų bent tris savaites dar laikyti.Nežinau kiek iškesiu.Kai riešą paverti paskauda,šiaip jokio skausmo.Pradedu galvoti gal suklydo gydytojas? biggrin.gif Pikčiausia,kad su virbalais negaliu megzti.
Muka- 4u.gif 4u.gif Aš kaip tik pradedu galvoti,gal geriau,kad vaikai toliau dabar būtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 07, 09:49)
Pas mus gražu sninga su saule.Su chalatuku nuėjau malkų,nesušalau. mirksiukas.gif Aš savus kraupinu,kai vaikštau rytais nuogomis kojomis ir cahalatu po lauką.Užsigrūdinau nuo žiemos.
Ranką dar ištveriu gipse,reiktų bent tris savaites dar laikyti.Nežinau kiek iškesiu.Kai riešą paverti paskauda,šiaip jokio skausmo.Pradedu galvoti gal suklydo gydytojas? biggrin.gif Pikčiausia,kad su virbalais negaliu megzti.
Muka- 4u.gif  4u.gif Aš kaip tik pradedu galvoti,gal geriau,kad vaikai toliau dabar būtų. ax.gif

Ingrida pakentėk virbalai nesurudys o ranka reikia patausoti ir kada pas doktorus juk vėl švies 4u.gif
Atsakyti
Muka , kai nuvažiuosiu sekantį kartą parvešiu žoles 4u.gif Nes tuoj bus naujų biggrin.gif
Kaune nesninga.
Ex sakai visi toje aplinkoje nušokę ? Gal yra ir blaiviai mąstančių ? Pat Vladikas tai gyvena burbule manau . Kai visi aplinkui kalba tik tai , kad jis būtų laimingas ir patenkintas.
Labai dažnai tą matau netgi įmonėse - kai darbuotojai dirba ne dėl įmonės ir tt, o dėl to kad patikti direktoriui blink.gif
Ingrida kentėk !
Grūdinimasisi yra gėris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 07, 10:02)
Muka , kai nuvažiuosiu sekantį kartą parvešiu žoles  4u.gif  Nes tuoj bus  naujų  biggrin.gif
Kaune nesninga.
Ex sakai visi toje aplinkoje nušokę ? Gal yra ir blaiviai mąstančių ? Pat Vladikas tai gyvena burbule manau .  Kai visi aplinkui kalba tik tai , kad jis būtų laimingas  ir patenkintas.
Labai dažnai tą matau netgi įmonėse - kai darbuotojai dirba ne dėl įmonės ir  tt, o dėl to kad patikti direktoriui  blink.gif
Ingrida kentėk !
Grūdinimasisi yra gėris  4u.gif

pas mane santakoje snigo 4u.gif
Atsakyti
Muka ,prasau ,karas ateina,susirupink tu pagaliau savo sveikata.Jau nebezinau kaip tau ir pasakyt.O tavo atveju tiesa butu baisi ir nemaloni.Tau tromboze manau.Aisku cia tik extrasensinis spejimas .Daryk ka nors ,ko taip taip saves nemyli?
Pusryciams kepta skumbre su morku obuoliu papriku salotom su majonezu.Taip ,einu ant rieboku produktu ,bet ne i ketoze.Man tuoj waitspiritas is ismetamojo vamzdzio paeis biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo. Supratau, kad man 3 paras prasėdėt rūsyje, kad ir visai nevalgiusiai, būtų daug lengviau, nei šuniui. Nu ką - belieka tikėtis, kad neprireiks.
Nei sninga, nei lyja, tik apsiniaukę.
Atsakyti
Sninga ir mano kaime su saule ... labiau snyguriuoja smile.gif

AA Muka pas mus su charakteriu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 07, 10:24)
Sninga ir mano kaime su saule ... labiau snyguriuoja smile.gif

AA Muka pas mus su charakteriu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

liezuvis.gif
AA ką daryti šeiminstei pasakiau sako skrandis pagerk nolpaza. Antras kart per mėn. Kieno ta trombozė unsure.gif
Atsakyti
Keisk poziuri i savo sveikata.Gali pradet nuo nevalgymo tris dienas ir citrinos gerimo .
Muka ,as labai stengiuosi ,bet tikrai mano kantrybe ne begaline.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 03 07, 07:52)
Labas rytas.
Jo, išauklėtam šuniui, pripratusiam būti tvarkingu bus nelengva suprast kodėl jis turi patalpoj apsišikt. Šiuo atveju katinui paprasčiau.
Saintlina, o ar dalyvaudavot parodose Rusijoj, Baltarusijoj. Ar tik europoj.

Nea, nedalyvavom ten.
Mano šuo net kieme nei tupia, nei kojos kelia..
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2022 03 07, 08:08)
Lietuvos rusas blogas, priešas, okupantas, nesvarbu, kad jis nuo gimimo čia gyvena. Pyktis, neadekvatumas atneš mums bėdą. Laiko klausimas.

Aš dar nepastebėjau, kad kas aplink ką blogo vietiniam rusui pasakytų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 07, 10:21)
Nea, nedalyvavom ten.
Mano šuo net  kieme nei tupia, nei kojos kelia..

Mano mergaitė, tai kojos nekelia biggrin.gif. Bet 50 arų aptvertoje teritorijoje rimtam reikalui tupiasi tik pakraščiuose, iš kitos namo pusės, kur niekas beveik nevaikščioja - žodžiu, nelabai net pamatyt eina tas krūvas. Va, mažą reikaliuką jau daugmaž bet kurioj vietoj atlieka. Neįsivaizduoju, kaip ir kiek iškankint šunį reikėtų, kad neišlaikęs darytų ten, kur stovi, guli, ėda... unsure.gif
Atsakyti