Teisingas sultinys yra gėrių gėris . Naminės, tikros vištos kaulų jei gavus ... Man tik pasvajoti apie tokį.
Einu tikrą azu gaminti pietums... su raugintais agurkais. Garnyras man keptas moliūgas, MB kelias bulbas išvirsiu.
Kai sergu dažniausiai geriu daug daug šilto vandens su citrina, ir nedaug arbatų. Taip mane viena jauna daktarytė kažkada pamokė. Tikrai labai geras efektas. Čia kas vandens ne gėrėjos nepatiks...
Žuvį mėgstu, bet žuvienės nevalgau . Na nebet ant laužo, gamtoj , turistaujant kas nors išverda. Tai žuvies sultinys man būtų fek. Kančia...
Šuo kanda šeimininkui ? Bijočiau tokį namie laikyti ... Labiau negu žalią. O jei kokie draugai su vaiku ateis ? Neduokdieve , tokios nelaimės
Arba veislė , arba nestabilios psichikos, arba visai jokio auklėjimo.
Mano net katė auklėta. Nors jos daro ką nori , eina kur nori ...
Mukut apie virusus ir maistą kažkada Rokas kalbėjo . Tu senbuvė pameni Teisingas sultinys yra gėrių gėris . Naminės, tikros vištos kaulų jei gavus ... Man tik pasvajoti apie tokį. Einu tikrą azu gaminti pietums... su raugintais agurkais. Garnyras man keptas moliūgas, MB kelias bulbas išvirsiu. Kai sergu dažniausiai geriu daug daug šilto vandens su citrina, ir nedaug arbatų. Taip mane viena jauna daktarytė kažkada pamokė. Tikrai labai geras efektas. Čia kas vandens ne gėrėjos nepatiks... Žuvį mėgstu, bet žuvienės nevalgau . Na nebet ant laužo, gamtoj , turistaujant kas nors išverda. Tai žuvies sultinys man būtų fek. Kančia... Šuo kanda šeimininkui ? Bijočiau tokį namie laikyti ... Labiau negu žalią. O jei kokie draugai su vaiku ateis ? Neduokdieve , tokios nelaimės Arba veislė , arba nestabilios psichikos, arba visai jokio auklėjimo. Mano net katė auklėta. Nors jos daro ką nori , eina kur nori ...Kokią nerealiai skanią žuvienę vasarą viriau iš didelių karšių galvų 😃 net nesitikėjau, kad taip wow bus. Su daug petražolių, svogūnais, morkom, perlinėm, bulvėm. Tik daug buvo darbo tas galvas išmėsinėt 😁
Kokią netealiai skanią žuvienę vasarą viriau iš didelių karšių galvų 😃 net nesitikėjau, kad taip wow bus. Su daug petražolių, svogūnais, morkom, perlinėm, bulvėm. Tik daug buvo darbo tas galvas išmėsinėt 😁
O kam mėsinėji? Aš tik žiaunas išpjaunu, nes jos kartumo duoda.
Is asmeniniu pastebejimu ,tai maziausiai sezoniniais snargliais serga tie,kas kasdien turi mociona,valgo retai ir visokias svelniai tariant idomybes.
Pav vedarus ,pilvus ,zarnas,juros gerybes ir pan.Tai beje gana didele vidurzemio juros dietos dalis.Visuose maitinimo istaigose buna zuviene,aviu zarnu ir skrandziu patiekalai ir pan.
Aš irgi tik žiaunas išpjaunu .
Verdu dažnokai nes MB mėgsta. Ir sūnus.
Nors sriubas mėgstu.
O kam mėsinėji? Aš tik žiaunas išpjaunu, nes jos kartumo duoda.Tai išvirusias išrenku mėsytę ir į sriubą ją 😃
Is asmeniniu pastebejimu ,tai maziausiai sezoniniais snargliais serga tie,kas kasdien turi mociona,valgo retai ir visokias svelniai tariant idomybes.
Pav vedarus ,pilvus ,zarnas,juros gerybes ir pan.Tai beje gana didele vidurzemio juros dietos dalis.Visuose maitinimo istaigose buna zuviene,aviu zarnu ir skrandziu patiekalai ir pan.
Oi tada greitai pasveiksiu abo labai mėgstu visokius subproduktus va dabar svajoju apie plaučiukų/širdelių kotletuko
Papildyta:
aš tai geriausiai žuvienę verdu - iš lašišos filė
Papildyta:
mocionas/racionas. Kaip ir visur, visada..
Tai kas tas mocionas? Nesupratau šįkart.
Saintlina, aš tai lašišą perku su galva, tada iš galvos, uodegos (nupjaunu, kad ir mėsos būtų), visokių kraščiukų išverdu žuvienę. Šaldikly kaip tik dvi upėtakių galvos ir uodegos yr, reik išsitraukt. Verdant metu žuvį, svogūno galvą, pipirų ir lauro lapų. Vėliau bulvyčių, morkų. O pabaigoj gerą saują svogūnlaiškių su krapais, Išmaišau ir skanaus. Dar grietinės įsidedu valgydama. Man skanu.
Galva labai gerą skonį duoda. Kauliukai gerai sultiniui, skanu.
Va žarnokai ir skrandžiai ne man. Ir lenkų fliakų sriuba ne man.
Muka, paprastai organizmas pats diktuoja, ko jam reik. Tik subproduktai, kiek skaičiau, nelabai su cholersterolio rodikliais draugauja. Kaip pas tave jie?
Nu nelabai, man ta Žalioji. Nors vaikystėje pilnos kišenės varlių ir driežų buvo, bet dabar savo noru nelaikyčiau. Man iš gyvūno turi būti atsakas ir ne toks, kad su uodega daužytų, jei kas nepatinka.
Saintlina, aš tai lašišą perku su galva, tada iš galvos, uodegos (nupjaunu, kad ir mėsos būtų), visokių kraščiukų išverdu žuvienę.
judėjimas
o aš perku filė, ir iš jos žuvienę verdu ) man geriausias variantas, jokių ten kaulų, jokio knisinėjimosi. Žuvies sriuboj daug Man tos galvos ir uodegos nepatinka.
Papildyta:
o kaip jūsų planai su kačiuku? Vis dar atidedat?
MTL-5.83