QUOTE(saintlina @ 2023 11 22, 08:45)
ir aš ištraukiau gabalą mėsos atšildyt
bet čia nieko nereiškia, nes jau žiūrinėju, kur čia ančiuką nusipirkt ))
nea, neraugiau. Nes aš jų niekad neraugiu ) man nesigauna. Tai nusiperku.
Papildyta:
jei dar sultinį laikyčiau šaldikly, kapiec būtų
Aš sultinį verdu šviežiai.
O teisingas tai tas, kurį parą virt reikia?
Labas rytas,
raugiau du metus is eiles ir neberaugiu,nutarem,kad parduotuviniai kopustai netike,per sausi kazkokie,o ukininku turgeliu pas mus nera.Nera ir mesos turgeliu,o taip noretusi.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 22, 09:15)
Aš turiu draugę kuri bent du kartus į parduotuvę per dieną eina
Nes nemėgsta planuoti. Jai planavimas stresas. Man stresas kai nežinau ką reiks daryti
Žmonės taigi skirtingi.
Pradžioje sąrašėlis labai padeda ... peržvelgi, pasibraukai padarytus dalykus. Nu myliu popierių , ką padarysi
Sako užrašyta mintis stipresnė
Saraselis,vienintelis,tik keliaujant,kad ko neuzmirst isidet,o siaip gyvenime planuoju tik galvoje,be jokiu rasteliu.Mesa,jei pamirstu issiimt naturaliam atsilimui,dedu i mikrobange ant atsildymo rezimo ir nematau problemos tame.Paskutiniu metu nebevalgome mesos,is parduotuves ji baisi,kazkokia be skonio,sintetine gal.Gali eit i brangiasias pardes ar pigiausias,ta pati problema.Tai perkam lenkisku lasiniuku,pamesuojam kazka,o siaip mesos dar nepasiilgau.Ir zuvies ne,nes skaiciau Norvegijos lasisos turi kazkokia liga pasigavusios,o kas pasakys,kada buvo pastebeta ir kiek ju ,serganciu,papuole i prekyba.Darosi baisu kazka valgyt is parduotuves,o savos darzoves jau i pabaiga,kaip reiks isgyvent ziema,jei neisvaziuosim i Ispanija,nezinau.Ispanijoj,karta savaitej turgeliai buna prie musu namu netoli,buti issigelbejimas.Bet va,vis nejuda musu kai kurie reikalai,kurie tik ir bestabdo mus cia.Nu bet laukiam,ju issisprendimo,gal jau greitai.