QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 21, 11:25)
<p>Labas rytas,</p><p>Kažin buvo tie -5? Telefonas Kaune rodė-2.</p><p>Ingrida, tiek obuolių ! Uždengti nesigavo? Kitą savaitę vėl pliusą žada.</p><p>Luety o aš kojinių nebenoriu megzti, bet jos gerai kelionėse. Lėtai mezgasi, galvoti nereikia. Norėčiau megzti lopopeysą pagal Dariją. Bet reiktų vėl pirkti siūlus, o aš noriu sunaikini nors kiek esamų. Abejonės vienžo.</p><p>Kalėdines dovanas pradėjote pirkti? Pas mus visada praktiškos ir be staigmenų... </p><p></p>
Labos
-2 ir apie mane tiek rodė
ir ačiū die , nes bais pergyuvenu vienam namelyje neatjungtas vanduo...jazau kaip kiti sugeba sutvarkyti, kad nereiktų atjunginėti
Dusia toks jausmas, kad misija neįmanoma sunaikinti siūlus
ptfu ptfu ptfu ačiū die dar neapsirgau šia liga
Užtai vieną šaldiklį sode ištuštinau ir spėkite, namie niekas netelpa, nors du šaldikliai yra, o kur iš kito namelio šaldytuvo atsivešiu, nes pasirodo atsijungia jis kaip būna -10
tai vot o čia tai problema ir ohoho kokio lygio
AA per žinias pranešė, kad Bulgarijoje snygiai ir t.t. kaip tavo krašte ...nejau ir po potvynio tas smogė...ir apskritai kaip laikaisi
Dovanos dovanos dovanos smegenys verda
nežinau tėvam patiko Vytautas SPA tai manau į jį kuponą, jaunimas bus naujakuriai ...čia gal kažkaip...o su MB ai kur nors
Va krikštukui nežinau, žaislų iš principo nenoriu dovanoti, turi ... o va ką emociško...jaučiu žaidimų kambariai airijoje bezbožnai brangūs :(reiks klausti brolienės...gal ji ką pasufleruos...