QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 20, 13:25)
O tai ji viena tokia graži žalia Lietuvoj ? To esminio instinkto patenkinti neina ? Gal greičiau pasibaigtų viskas ? Kiaušinius deda ? Ne gyvavedė ? O jei patino negauna tai kiaušinius padeda ar ne ? Inkubatoriuje išsiperėtų ar pati saugotų ?
Aik tu, o kur dėt paskui krūvą žaliukų
nu nafig..
Taip, kiaušinius deda. Ir be patino deda, tik tuščius kaip suprantu. Bet sudėtingas reikalas tas dėjimas pas juos.. reik padaryt dėžę su žemėm, bet ir žemės turi būt tinkamos temperatūros ir drėgmės, ir šiaip jai turi patikt. Buvom pastatę vienąkart, tai kai pradėjo šveist lauk visas tas žemes.. visas terariumas žemėse buvo. Tada ir buvo tų kiaušinių prisiauginus pilve, vežė mb rentgeno daryt - matėsi nuotraukoj. Ir net be nuotraukos matėsi per skūrą kaiušinių kontūrai. Neišdėjo ji tų kiaušinių, galvojom, kad amen bus. Neėdė gal du mėnesius (nebent vieną kitą lapelį, suprasi ten kai sudžiūsta visos salotytės 30 laipsnių karštyje). Veterinarė siūlė operuot ir ištraukt, bet neikad net neturėjus tokios pacientės, vitaminų negalėjo suleist, tai kokia ten operacija.. paskui kažkaip išsisiurbė tie kiaušiniai organizme. MB daug ieškojo info rusiškuose saituose, nes pas mus nieks nieko nežino, veterinarai taip pat. Tai rado, kad jei neišdės kiauišinių arba nugaiš, arba išsisiurbs jie. Pasisekė, įvyko antras variantas. Ačiū DIevui, vienąkart tebuvo šita pliatstva.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 11 20, 13:31)
<p>Ne, nu. Saintlina, auksinė tu moteris. Jei jau mane drakonas kandžiotų, gautų su petelne tikrai. Instinktyviai.</p>
manęs nekandžioja, nes aš prie jos išvis nelendu ) paglostau kartais, ėst duodu. Bet šiaip mb čia rūpestis, anas labai norėjo, tai tegu ir džiaugiasi. Aš šuniuką turiu
Kada čia sakė mb, kad daba jau nepirktų )