"Dulkės - turto požymis", - sakydavo vienas pažįstamas, ir tie žodžiai man be galo patiko. 😁 Tiesą sakant, ne tik man, o ir daugeliui, kas tą frazę išgirsdavo. Manęs dažnai klausdavo: turi tiek daug gražių daiktų, bet kaip tu nuvalai dulkes... O aš mesteldavau šią žavingą frazę ir visi kvatodavom. 😁😁 Šiandien internete radau dar vieną pasiteisinimą, autorius nežinomas, išverčiau. : - "Atminkite, kad dulkių sluoksnis apsaugo baldus...
Namai gražesni, jei ant dulkėto baldo gali užrašyti aš tave myliu...
Kiekvieną savaitgalį dirbau 8 valandas, kad viskas būtų tobula, jei kas nors ateitų. Galiausiai supratau, kad niekas neateina patikrinti tvarkos namuose, nes visi gyvena savo gyvenimą ir smagiai leidžia laiką!!
Man nereikia aiškinti, kokios būklės mano namai - žmonėms labiau įdomu išgirsti, ką įdomaus nuveikiau savo gyvenime.
Jei nepastebėjote... gyvenimas trumpas, mėgaukitės juo!
Jei reikia, susitvarkykite...
Bet geriau būtų nupiešti paveikslą, parašyti laišką, paruošti desertą, pasodinti augalą ar pagalvoti, kuo skiriasi veiksmažodžiai noriu ir privalau.
Jei reikia, susitvarkykite, išvalykite namus, bet žinokit, laiko yra mažai...
Bet yra daug paplūdimių ir jūrų, kuriose galima maudytis, kalnų, į kuriuos galima įkopti, upių, kuriomis galima plaukti, alaus ir vyno, kuriuos galima ragauti, muzikos , kurios galima klausytis, knygų , kurias galima perskaityti, draugų , kuriuos galima mylėti ir tiesiog gyventi.
Jei reikia, susitvarkykite namus, bet...
Egzistuoja pasaulis lauke: saulė veide, vėjas plaukuose, rasota pieva, krintantis sniegas, lietaus lašai ant lūpų...
Ši diena negrįš...
Jei reikia, susitvarkykite, bet...
Atsiminkit, kad senatvė ateis ir nebebus niekad , kaip dabar...
Labai patiko.Velniop tas dulkes.