Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mus lyg ir snyguriuot bando 😭, nenoriu kaip, fui, nepernesu sniego. 

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 11 18, 11:27)
EX,rašei,kad nebaigtus darbu įkeltume.Vakar nuregzta vakare.Dar nėr nykščio.Šiemet sugalvojau moteriškai linijai riešines,vyriškai-tapkes.Pernai visiems buvo kepurės su pirštinėmis foto sesijai. mirksiukas.gif Jei nepersigalvosiu? ax.gif

Koks vėsus, jaukus country raštas wub.gif tikras mamos širdies trupinėlis šeimai. Aha, prisimenu tavo šeimynos foto su kepurėm. Ir pati aplinka nuotraukoje buvo išskirtinė. Labai gera fotkė, įkrito į atmintį ir iki šiol laikosi bigsmile.gif

QUOTE(Luety @ 2023 11 18, 13:29)

nieko naujo,lietus,lietus.... biggrin.gif  biggrin.gif Ex,pagalvok,ar neistirpsi tokiam ore,tokiam klimate. bigsmile.gif


Jetau, kieeek darbųųųų bigsmile.gif kokie raštų vikruntasai bigsmile.gif tokius darbus tik į rėmelius ir ant sienos kabint, o ne dėvėt. Dėkui, turėsiu veiklos atidžiau apžiūrėt. Iš karto ne viską pamatyt sugebu.
Lietus lietus. Nuostabu! Kai tik būnu uk, visada džiaugiuosi jų oru. Bet kokiu. Ir dėl lietaus dar nei vienas gramas lašinių nuo šonų nenutirpo biggrin.gif Visai kitas kvėpavimas, laisvė plaučiams. Išlipusi iš lėktuvo jaučiuosi kaip Papajus špinatų prisirijęs. Kai esi įpratusi prie tokio klimato, tau to nesuprast ko aš tokia patenkinta būnu bigsmile.gif

Pou, tai gali būti ir suvisam, su visom šaknim išeit. Nes jei ten mergaitė pradės eit į mokyklą, greito grįžimo nebus. Ten gi mokykla nuo 5 metų. O jai tiek ir yra. Tik kol kas apsidraudžiu, nieko neparduodu jei kas emigracijoj nepavyktų. Išparceliuot namus baika, tik kur po to grįžt? Nekilnojamas turtas netrukdo.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 18, 13:45)

Mano ruduo...
vartotojo įkelta nuotrauka

wub.gif kokie gražūs darbai. Menas, talentas. Darbštumas. Taip malonu akimis pabraidžiot tarp tų šiltų mezginių.
Dėkui, kad nepatingėjot, nepagailėjot parodyt 4u.gif bigsmile.gif

Kažkaip sunkiai sekasi postus išsiųst. Arba dubliuoja, arba iš sm išmeta 🤦‍♀️😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 18 lapkričio 2023 - 14:07

Luety, tavo mezginiai fantastiški  :wub:  o tai rankelės..  :wub:  dažniau parodyk!

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 11 18, 15:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73115952" data-time="1700303365"><div><p></p></div></blockquote><p>Luety, tavo mezginiai fantastiški  wub.gif  o tai rankelės..  wub.gif  dažniau parodyk!</p>

O kur šuo? Kur avelės? unsure.gif
Atsakyti


Mano ruduo...

Jatau, koks gražus ir spalvingas tavo ruduo  :wub: kada tu spėji tiek rudens prinarplioti?

Atsakyti

O kur šuo? Kur avelės? unsure.gif

Nu tuoj, tuoj. Pirma mezginiai, paskui kudlotieji )) bliamba, avinus naujus davė, visas kojas ragais atkalė. Bet jau šuns širdis atsigavo  :wub:  trenerė sakė - va čia tai kolis! Ainu ieškot kaip čia fotkę įkelt. Tuoj.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 11 18, 12:05)
Koks vėsus, jaukus country raštas wub.gif tikras mamos širdies trupinėlis šeimai. Aha, prisimenu tavo šeimynos foto su kepurėm. Ir pati aplinka nuotraukoje buvo išskirtinė. Labai gera fotkė, įkrito į atmintį ir iki šiol laikosi  bigsmile.gif
Jetau, kieeek darbųųųų  bigsmile.gif kokie raštų vikruntasai  bigsmile.gif tokius darbus tik į rėmelius ir ant sienos kabint, o ne dėvėt. Dėkui, turėsiu veiklos atidžiau apžiūrėt. Iš karto ne viską pamatyt sugebu.
Lietus lietus. Nuostabu! Kai tik būnu uk, visada džiaugiuosi jų oru. Bet kokiu. Ir dėl lietaus dar nei vienas gramas lašinių nuo šonų nenutirpo  biggrin.gif Visai kitas kvėpavimas, laisvė plaučiams. Išlipusi iš lėktuvo jaučiuosi kaip Papajus špinatų prisirijęs. Kai esi įpratusi prie tokio klimato, tau to nesuprast ko aš tokia patenkinta būnu  bigsmile.gif

Pou, tai gali būti ir suvisam, su visom šaknim išeit. Nes jei ten mergaitė pradės eit į mokyklą, greito grįžimo nebus. Ten gi mokykla nuo 5 metų. O jai tiek ir yra. Tik kol kas apsidraudžiu, nieko neparduodu jei kas emigracijoj nepavyktų. Išparceliuot namus baika,  tik kur po to grįžt? Nekilnojamas turtas netrukdo.
Papildyta:

wub.gif kokie gražūs darbai. Menas, talentas. Darbštumas. Taip malonu akimis pabraidžiot tarp tų šiltų mezginių.
Dėkui, kad nepatingėjot, nepagailėjot parodyt  4u.gif  bigsmile.gif

Kažkaip sunkiai sekasi postus išsiųst. Arba dubliuoja, arba iš sm išmeta 🤦‍♀️😁



Ex,kiek zinau,vaikam mokykla nuo 4 metuku. wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2023 11 18, 12:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73115952" data-time="1700303365"><div><p></p></div></blockquote><p>Luety, tavo mezginiai fantastiški  wub.gif  o tai rankelės..  wub.gif  dažniau parodyk!</p>



Aciu uz pagyras.
Man Ingridos riesines patinka,Dusios megztiniai,o as mezgu kazka nauja,sunkesnio,nes tu naudingu seimai,paprastu mezginiu esu primezgus daug.Man norisi isbandyt save kazkuo nauju.Knibzda daug ideju,bet laiko stoka,vienam projektui,kol ji susikuri mintyse,igyvendini,reikia daug laiko.Neskubu.
Ismokykit daryt grazias nuotraukas.Be gero foto ,gaminys praranda 50%-70% vertes isvaizdoje. unsure.gif
Atsakyti

Aš geltoną spalvą paprastai mėgstu tik gamtoje, bet Luety bepirštės pirštinės tokios skanios...

Labai gražūs visų mezginiai, nuostabūs.

Ex, taip, mano Sesutė netrumpą laiką ten gyveno, Krikšto Sūnus ten ir liko. Nes išvyko, kai jam pati pradžia paauglystės buvo, tai jau jaunystės viską rauti, kai buvo pasaulio griovimas mokyklos metu, jam nesinorėjo, matyt. Jau ir draugai, širdies draugė, darbas, vieni mokslai, dabar kiti. Mažiukus parsivežė, bet taip pat buvo reikalų.

Dėl namų, tikriausiai, esi teisi, gal ir gerai, kad neparduodi. Teisingiau, labai gerai, kad neparduodi, jei tik taip išeina. Kažkodėl, taviškius įsivaizduoju su dideliais, brandžiais medžiais. Man tokios sodybos yra kažkokie Namai iš didžiosios raidės.

Kai mirė Uošvis, be galo norėjosi būti sode. Kažkada tose žemėse, buvo jo tėviškė, vėliau sulyginta su žeme. Kur buvę, kur nebuvę, ten važiuodavom, nes tikriausiai, ten labiausiai jautėme Tėtuką, kad jis šalia. Juk net ir sapnavau po laidotuvių Jį ten, kai saulės nutvieksti abu kalbėjomės ir ėjom bulvių košę su juo daryt. Ir buvo toks gerumas, neapsakomas.

Šiemet, pirmi metai, kai man kažkodėl sunkiau ten būti, kažkoks net viduj erzulys apimdavo. Ir pagavau, kad jau mažiau ten jaučiu Tėtuką. Tokia realybė, na kad nėra Žmogaus, akistata, kad jau TIKRAI nėra. Gal dėl to, kad Anyta vis kokį medį nudrūžina, nes jie neveda, maišo žolę pjaut. Aš labai sentimentali, man medžiai yra palikimas, atminimas apie juos sodinusius. Žinau, kad ji gero norėdama... Vietoj jų pasodino obelaites tas, kokias aš labai mėgstu. Na bet va taip kažkaip.

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/af3f3cfb2c063f9f7e6515bc7e869ba8183.jpg]af3f3cfb2c063f9f7e6515bc7e869ba8183.jpg[/URL]

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/4a4071eecf039cc14e456bb3f97f3c2c277.jpg]4a4071eecf039cc14e456bb3f97f3c2c277.jpg[/URL]

Atsakyti

Ismokykit daryt grazias nuotraukas.Be gero foto ,gaminys praranda 50%-70% vertes isvaizdoje. unsure.gif

 

Fonas ir apšvietimas. Fonui gali pabandyt didelį baltą lapą dėt.

Atsakyti
Luety, gal kokių tai fotografavimo + foto redagamino kursų reikėtų ? Man vis metė FB reklamą tokių kursų, nebrangūs pasirodė... Nors aš tikrai nieko nepardavinėju ir nežadu pardavinėti.
https://www.lietuvis...uktu-nuotraukas

Dėl blokatorių , tai turiu kinietiškus medinukus kojinėms - nelyginti su lietuviškais. Ne tokia kokybė ... Teko pirkti kinietiškus, nes Lietuvoj prieš tris metus dar niekas negamino. Arba neradau.

Saintlina galų gale atėjo šventė ir į Lesiaus kiemą. Prigimties nesuklastosi !!!!! tongue.gif
Atsakyti