Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 16, 09:18)
Mukut imk   4u.gif  wub.gif

Apie mezgimą išmanau daugiau negu apie vaistus .
Noriu pareklamuoti kojinių - pirštinių blokatorius. Ingridėl, Ate jei mezgat. Kaina labai gera ir kokybė puiki :
https://ritart.lt/pr...arbiams/page/2/
Kaina ne poros, o vieneto. Storesnės fanieros. Labai  lygūs. Vienos poros užtenka visiems, pasikeiti tik dydį. Puikus darbas .


Labos, 4u.gif 4u.gif 4u.gif vakar tokia grazi diena buvo,aplankem brolio zmonos mama,atvaziavusia i svecius,paplepejom,jaunyste prisiminem,ji 10m.uz mane vyresne.Atsiveze vaikai,kad pabutu,nes yra po keleno operacijos,jau pati vaiksto,bet ne kazkiek,bijo dar.Norejo,kad pabut bent iki pavasario,o pas mus lyja ir lyja ir ka,neislaike moteriske,gale menesio skrenda namo.I savo namus sako,i savo lova.
Blokatoriu kaina labai gera,net nesitiki,kad tai tikra.Nors ir as mokejau cia uz paprastus tiek,radau ruseli,cia gyvenanti ir gaminanti,o gal ukrainietis,dar pries kara pirkau.Bet tokie,su ismieros padidinimu,tai cia 30 pinigu.Nerasi pigiau.Ir pirstiniu blokatoriai kokie faini.
Na ,o pas mus vel lyja ir rodo lis visa diena,ryt jau bus sauleta,tikekimes ir tikekim,ka prognozuoja.

Del blokatoriu,nuejau i ebay ir ziuriu,kad ju mase,kinu gamybos,neatskirsi nuo musiskiu,mediniai,padidinami ir kaina uz du 5-7 pinigai.Bet nerandu,kad but parasyta ismieros nuo kokios iki kokios padidina,gali but vaikiski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 lapkričio 2023 - 12:32
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Užbėgu retkarčiais, pasiskaitau vis, malonu skaityt, gražiai gyvenat, kas atostogauja, kas dirba, kas avis gano.. biggrin.gif Linkėjimai lesiui, smagaus jam laiko.
Ir visoms linkėjimai. Pasiilgstu jūsų, niekad nepamirštu, mintimis per visas perbėgu.

Dėkui Ingridai už visus atneštus pusryčius ir kavas, už temos jaukumą. Ir nuolat, kiekvieną rytą toks rūpestingumas, bent kelioms sekundėms skirtas laikas. MUMS visoms. Ne kiekvienam tai duota.

Išeina ruduo, sugrėbti visi lapai, na, gal ne visi, vėjas vis dar randa iš kažkur atnešti žiupsnį geltonų puošmenų, bet jau neberenku. Tegu barsto kas dar likę. Gamtoje gyvenu, susitaikau. Ruduo - mano gyvybės ir jėgų metas, pasikrovimas ateinantiems metų laikams.

Gyvenu gyvenimą. Turbūt iš naujo, nes tik dabar pradedu suprast, kad senojo nebeliko ir gražaus, įprasto, idiliško tęsinio jau nebebus. Po mažą lašelį viską paleidžiu, bet labai skausmingai. Labai labai nelengva. Neturiu žodžių visa tai paaiškint, ir neturiu kam to pasakyt, jei ir tie žodžiai atsirastų.
Išeinu.
Palieku LT. Tiesiog pabandyt gal kas naujo pavyks. Nes čia per sunku visom prasmėm. Pirmos mintys, žingsniai ir veiksmai yra. Taip sakant, užsukau mechanizmą. Tik tai kažkiek užtruks dokumentaliai. Reiks surast ne tik sau vietą, bet ir mergaitei, katei. Mes trise. Tai viskas, ką turiu brangiausio.
Ir turbūt pirmą kartą džiaugiuosi, kad yra toks daiktas kaip internetas ir supermamkos. Jus pasiimsiu irgi, yra rezervuota vieta čemodane.

Kol kas tiek. Labai liūdna buvo visa tai parašyt. Bet šitas postas, tai dar vienas sraigtelis į tą mechanizmą, kad nebūtų kelio atgal.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 17 lapkričio 2023 - 09:10
EX,tai gal čia išvykimas tik žiemai?Kaip braškės,visa kita?
Gerbiu,kai gali viską taip pakeisti,vat šito nesugebėčiau.Nebent dėl vaikų reiktų kažką pakeisti,pati,tai tikrai ne. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 11 17, 10:20)
EX,tai gal čia išvykimas tik žiemai?Kaip braškės,visa kita?
Gerbiu,kai gali viską taip pakeisti,vat šito nesugebėčiau.Nebent dėl vaikų reiktų kažką pakeisti,pati,tai tikrai ne. ax.gif

Ne, čia išvykimas jau po žiemos, gal pavasarį. Su galimybe gauti uk statusą ir likti. Suvisam. Na, jei pavyks. Bet visada yra pirmas kartas viskam.

Braškės. Gaila jų labai. Pagalvosiu, gal irgi į čemodaną tilps..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 17 lapkričio 2023 - 09:33
Ex stiprus Tavo sprendimas wub.gif 4u.gif Gerbiu 4u.gif O koks jis geras ar nelabai gyvenimas sudėlios, niekas nežinom...
UK braškės gerai auga kiek žinau rolleyes.gif

Savaitgalį vaikai parlekia... visokių reikalų po sunkios darbo savaitės sukrito ir patiems.
Saintlina , kaip Lesius ? Kaip MB sveikata? Susivarkė ?
Atsakyti

Ne, čia išvykimas jau po žiemos, gal pavasarį. Su galimybe gauti uk statusą ir likti. Suvisam. Na, jei pavyks. Bet visada yra pirmas kartas viskam.

Braškės. Gaila jų labai. Pagalvosiu, gal irgi į čemodaną tilps..

O dėl ko nusprendei emigruoti? Ar turi kokių savų artimųjų uk?

Atsakyti
Labas rytas,

Ex,nusovei mane si ryta.As jau galvojau,kad niekas nebenori emigruot i UK,isskyrus juodukus.Neatkalbinesiu,reikia paciai pamatyt,kad suprastum,kas dabar cia darosi.Is fasadines puses atrodo oi,kaip faina,o viduj-puvesis.Beje ir visur tas pats.Kainos auga sparciai.Maisto greit nebeipirksim,butu kainos Londone tai jau seniai neikandamos,dabar persikele psichoze i uzmiescius.Nu bet tai tavo sprendimas-gerbiu ji.Statusa turetum pradini gaut lengvai ir darbo viza,nes yra dukra,o artimiausia giminystes linija gauna presettled statusa.100% nesu garantuota,bet esu skaicius kazkur.Linkiu tik sekmes. 4u.gif 4u.gif
Saulyte sviecia yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Lietu rodo tik nakty busiant.
Atsakyti

Sveikos,

Ex, koks šiltas ir gilus tavo postas.

Braukt viską ir gyvent po žingsnį toliau, kai ateina laikas, yra teisingas sprendimas, kad ir koks jis sunkus bebūtų. Juk tai, kas buvo, jau išjutai, sielvartą išnešiojai ir dabar visa aplinka yra "apie tai, kad tas laikas nesugrįš". Kartus suvokimas, bet reik paleist.

Reik paleist ir dėl savęs, ir dėl mergaitės. Kaip gerai, kad važiuoji, kur tavęs reik, kur mergaitė ras atsvarą ir turės kažkokias šaknis per tavo kraują.

O čia yra suolelis visada. Ir paplepėt, ir parymot, paganyt akimis, kai mintys nenori virsti žodžiais.

Atsakyti
Labos ,
Ex lenkiu galvą prieš tave ...prisipažinsiu rašiau tryniau, rašiau ir vėl ištryniau.... bet... tave stipriai apkabinu, oi jus visas tris wub.gif wub.gif wub.gif Ir tik reiks pagalbos rašyk būtinai kiek galėsiu ar su dokumentais ar su kitkuom ....aš visada pasiruošusi wub.gif
Atsakyti
Oi, koks palaikymas! Tai bent bigsmile.gif ačiū labai wub.gif

Rašiau - tryniau.. supratau, kad nėra prasmės, rašymo būtų keli puslapiai, o vistiek nesupras tas, kuris su tuo nesusidūrė. Tiesiog taip gavosi ne dėl mano užgaidos.

Luety, nebeišgąsdinsi. Nes čia jau nieko neprarandu ir blogiau nebus negu yra dabar. O jei norėsiu grįžti, tai į šitą jovalą galėsiu bet kada.

Dusia, dėkui. Man ir pačiai per stipru. Bet ne kartą teko pramušti sieną su galva. Gal ir dabar kaip nors pavyks.

Dėkui visoms už gražias mintis 4u.gif širdyje linksmiau.


QUOTE(Muka @ 2023 11 17, 15:05)
Labos ,
Ex lenkiu galvą prieš tave ...prisipažinsiu rašiau tryniau, rašiau ir vėl ištryniau.... bet... tave stipriai apkabinu, oi jus visas tris  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir tik reiks pagalbos rašyk būtinai kiek galėsiu ar su dokumentais ar su kitkuom ....aš visada pasiruošusi  wub.gif

Muka, pasilikau tavo postą desertui.
Tegu tau būna rojus ne tik danguje, bet ir ant žemės. Tu visada eini su šviesa rankose. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 17 lapkričio 2023 - 16:29

Luety, sunku ten, bet yra kam tinka tokia aplinka. Mano Krikšto Sūnus ir dirba, ir mokosi. Mokslai žiauriai brangūs - leidžia įmonė, apmoka, speciali programa, koncentruota programa dirbantiems, sutaupyti vieneri metai, nes praktikos žinios eina darbe paraleliai, trišalė sutartis. Labai už jį džiaugiuosi, rimta vaistų kompanija, galės dirbti iš bet kur pasaulyje. Žinoma, už mokslą atarinėjau jau ne vieneri metai ir dar atars.

Bet jam toks tempas tinka ir patinka, motyvuoja. Man baisu, nes save degina, bet jo pasirinkimas.

Tikiu, linkiu, kad ir mūsų Ex ten būtų gerai.

Atsakyti