Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai personazas pou (tvirtai apsikabinkim)konsultuoja personaza kavasucitrina.Ne nu kaip man sitas visuotinis farsas nusibodo.O dar tesis,koki pora metu.Sitas iliuziju ir apgauliu laikas.

AA, ar aš tau ką nors blogą padariau, kad kabinėjies?

Ar man prisistatyti reikia? Yra, kas mane pažįsta asmeniškai, yra kas apkabinę gyvai.

Jei noriu, kad žmogui lengviau būtų ir žinau kaip tą padaryt, ar negaliu patarti? Juk sakau, sūnui prieš porą savaičių dariau, o mamai prieš metus, kai susitvarkė bankininkystę. Per karantiną ją registravau, nes prisiskambinti buvo nulis šansų, o kad važinėtų po registratūras visokias nenorėjau.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 14, 08:50)
Pou, lyg ir turi tą bankininkystę, nuvažiavus sekmadienį pabandysiu pažiūrėt.
Alta, kodėl tęsis pora metų? O kas paskui?

QUOTE(Pou @ 2022 04 14, 08:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72954039" data-time="1649918826"><div><p>Tai personazas pou (tvirtai apsikabinkim)konsultuoja personaza kavasucitrina.Ne nu kaip man sitas visuotinis farsas nusibodo.O dar tesis,koki pora metu.Sitas iliuziju ir apgauliu laikas.</p></div></blockquote><p>AA, ar aš tau ką nors blogą padariau, kad kabinėjies?</p><p>Ar man prisistatyti reikia? Yra, kas mane pažįsta asmeniškai, yra kas apkabinę gyvai.</p><p></p><p>Jei noriu, kad žmogui lengviau būtų ir žinau kaip tą padaryt, ar negaliu patarti? Juk sakau, sūnui prieš porą savaičių dariau, o mamai prieš metus, kai susitvarkė bankininkystę. Per karantiną ją registravau, nes prisiskambinti buvo nulis šansų, o kad važinėtų po registratūras visokias nenorėjau.</p>

Pora metu tesis iliuzijos ir farsas.Klestes piktadariai ir paskviliantai.O paskui visi bandys apsimest ,kad nieko nebuvo.
Pou ,tu atstovauji sistema ir apsimeti ,kad ne.Tavo sistema patenkintos ingrida ,kukushka ir dusia,bet abejoju del jos,daug ji moka uz sistemos ribu.
Atsakyti

Pora metu tesis iliuzijos ir farsas.Klestes piktadariai ir paskviliantai.O paskui visi bandys apsimest ,kad nieko nebuvo.
Pou ,tu atstovauji sistema ir apsimeti ,kad ne.Tavo sistema patenkintos ingrida ,kukushka ir dusia,bet abejoju del jos,daug ji moka uz sistemos ribu.

AA, aš atstovauju save, o kas tau rodosi, tegu tau ir rodosi.

Visame kame, absoliučiai, aš ieškau priežasties ir pateisinimo. Tau įrodinėti nieko neketinu, kaip kad ir tu aiškini, kad niekam neprivalai nieko įrodyti.

O kas pritaria ar nepritaria mano nuomonei - jų valia. Kaip kad ir tavo nepritarti. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 14, 11:06)

o kuom blogi sistemos žmonės ... o žmogus dirbdamas sistemoje išlieka žmogus ...aš irgi dirbu sistemoje 4u.gif
Atsakyti

Pou, tu nesiginčyk. Užmiršai atsiklaust ar gali duot patarimą bigsmile.gif Čia gi yra nuotoliniu būdu gyvenančių ir geriau išmanančių mūsų sveikatos sistemos niuansus biggrin.gif

Šiaip... tema kartais tampa atgrasi.
Anot Kavutės, einu DyyyrPt.. kol kam nors neužvožiau į puodynę.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 14, 09:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72954046" data-time="1649919985"><div><p>Pora metu tesis iliuzijos ir farsas.Klestes piktadariai ir paskviliantai.O paskui visi bandys apsimest ,kad nieko nebuvo.
Pou ,tu atstovauji sistema ir apsimeti ,kad ne.Tavo sistema patenkintos ingrida ,kukushka ir dusia,bet abejoju del jos,daug ji moka uz sistemos ribu.</p></div></blockquote><p>AA, aš atstovauju save, o kas tau rodosi, tegu tau ir rodosi.</p><p>Visame kame, absoliučiai, aš ieškau priežasties ir pateisinimo. Tau įrodinėti nieko neketinu, kaip kad ir tu aiškini, kad niekam neprivalai nieko įrodyti.</p><p>O kas pritaria ar nepritaria mano nuomonei - jų valia. Kaip kad ir tavo nepritarti. </p>

QUOTE(Muka @ 2022 04 14, 09:25)
o kuom blogi sistemos žmonės ... o žmogus dirbdamas sistemoje išlieka žmogus ...aš irgi dirbu sistemoje  4u.gif

Muka ,tavo darboviete valstybine?
Ex , o tu nesivarzyk ,vozk.Susilaikyti nesveika.Ypac tokioms atgrasioms boboms kaip as ,aqua alta bigsmile.gif ,reikia butinai kaukstelt.Montiruote i dantis, oi per pirstus,gi klaviatura barskinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 balandžio 2022 - 09:30
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 14, 10:06)

Nieko nesupratau smile.gif Kuo aš patenkinta biggrin.gif Lietuvos sveikatos sistema ? Keikiu kai tik kažko prireikia biggrin.gif Mano paguoda , kad man nereikia ...
Aš neieškau ligų ir negydau simptomų , nes taip veikia šiai dienai Lietuvoje sveikatos sistema. Daignozuoja ir skiria pročkelę simptomams malšinti .
Dar iki koroninės nesąmonės keikiau.
Aš mokėjau ir moku daug mokesčių , o už tai gaunu beveik barankos skylę . Sumų nerašysiu ax.gif
Pou sistemos neįtakoja 4u.gif Ji tik konsultuoja kaip toje internetinėje erdvėje orentuotis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 balandžio 2022 - 09:34

AA, koks juokingas užsiėmimas knist apie kitus info. Kokioj kišenėj tą info nešiosi? Ar tau neužtenka to, ką skaitai čia?

Atsakyti
Daugiau cinizmo ,kisa,perfrazuojant dj gerbiama ostapa benderi.Visos myli sveikatos apsaugos sistema,tik prisipazint nedrista.
O siaip tai gal koks nors vyriskas organas jums i aki,dabar gi valdzia leido sita nenormine lexika. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 14, 11:27)
Muka ,tavo darboviete valstybine?
Ex , o tu nesivarzyk ,vozk.Susilaikyti nesveika.Ypac tokioms atgrasioms boboms kaip as ,aqua alta bigsmile.gif ,reikia butinai kaukstelt.Montiruote i dantis, oi per pirstus,gi klaviatura barskinu wub.gif

na nėra valstybinė bet savivaldybės valdoma
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 14, 09:34)
na nėra valstybinė bet savivaldybės valdoma

Tai privati ar valstybine?
Atsakyti
Kaip supratau - vieni apie batus kiti apie ratus .
Muka erkinio skiepą gavai ? Paskutinį ?
Atsakyti