QUOTE(Dusia37 @ 2023 11 15, 10:17)
Aš dabar jau vairuoju visokias, tiek automatą, tiek mechaninę... mieste automatas žymiai patogiau. Sekati bus automatas, tą žinau
. Nors man galvoti jau nereikia kokį bėgį jungtis...</p><p></p><p></p>
kalbos nėr, kad automatas patogiau. Mechaninę juk irgi gali palikt ne ant bėgio.. O rankinio stabdžio aš išvis neturiu įpročio naudot. Prieš tech.apžiūrą tik pažiūri mb, ar jis išvis veikia ))
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 11 15, 10:20)
jazau tai gerai, kad tik tvora ir šitiek nervų.....čiupk
ačiū už balioną
Nėr čia tiek tų nervų, nesmagumas tik. Ale mano natūrai ir nesmagumas jau nekomfortas )) Gerai, kad mašinai lyg be didesnių nuostolių (galiniam žibinte skylutė), nes važiuot reiks. Penktadienį vėl tėvus į Santariškes vežt, šeštadienį į Birštoną pas avis.
Papasakosiu aš jums smagesnę istoriją. Čia kurį laiką mamikė mane graužė, kad tėvui reik naujos lovos, nes senai jau amen, visiškai sulūžus, miegot neįmanoma. O tėvas tai šventas reikalas pas ją, duokit tuoj pat, skubiai. Užsakiau tą lovą. Antradienį pranešė, kad sekančią dieną pristatys. Mamikė pirmiau traukinio pyst ir senąją išardė gabalais. O naują atvežė - ir nieks jos nesurenka )) pats tėvas piršto nepajudins, laukia kol kažkas padarys. O nieks neapsiima. Bėda. Bet bajeris kitame. Pasakoja ji man kaip sunkiai tą seną lovą tempė į kitą namą, kurį kaip sandėlį naudoja. Klausiu - nafiga tu ją ten tempei?? Išmest gi reik iškart. Tai net supyko, abo gi gera lova. Ir išvis iš jos labai gerą etažerę reiks padaryt. Tai jau net nebežinau, kaip čia bekomentuot...