Mūsų irgi geras tik šeimai. Lb meilus ir lipsnus. O daugiau tai visų nekenčia 😀
Msn dantį išrovė, visą dieną nėr energijos visai. Ar gali būt nuo doxymetazono? Suleido, kad netintų....
Msn dantį išrovė, visą dieną nėr energijos visai. Ar gali būt nuo doxymetazono? Suleido, kad netintų....Ne, dexametazonas veikia atvirkščiai. Kelias kitas dienas po injekcijos būni kaip paturbinta, negali nusėdet vietoj
Msn dantį išrovė, visą dieną nėr energijos visai. Ar gali būt nuo doxymetazono? Suleido, kad netintų....
Greičiausiai, nuo danties, bet gali ir nuo GK taip būti.
Ne, dexametazonas veikia atvirkščiai. Kelias kitas dienas po injekcijos būni kaip paturbinta, negali nusėdet vietojAne???
Tada aš tiesiog labai pavargusi 😃 😂
Bet visai netinsta. Aš sužavėta 😃
Labas rytas.
Labas rytas,
Ingrida šilta arbata vaišina. Dėkui brangioji. Kitą savaitę jau šalčius žada. Minusą?
Luety, kaip sveikatos?
Iš likučių nui dukrytės megztuko ir dar kitų pradėjau šaliką. Gal galėjo būti platesnis? Ji labai myli susiūtus. Kaip lieps taip padarysiu.
Gražaus šeštadienio!
Mūsų irgi geras tik šeimai. Lb meilus ir lipsnus. O daugiau tai visų nekenčia 😀
Bet tai koks mažutis.. kaskart pamačius foto vis nustembu ))
Pas mus šiandien irgi gražus oras. Saulės nėr, net ir vėjo nėra, šilta. Faina vaikštinėti
Vakarykštis spektaklis truko beveik penkias valandas ) grįžau netoli vidurnakčio )
Šiandien jau du kartus pasivakščiot buvau. Pietus pagaminsiu, dar su šuniu pasivaikščiosiu ir vėl į kultūrinį renginį
Draugė prijungė prie savo Netflikso paskyros. Pažiūrinėjau ir mislinu, kad galiu atsisakyt televizijos visai.
Pas mus šiandien irgi gražus oras. Saulės nėr, net ir vėjo nėra, šilta. Faina vaikštinėti
Vakarykštis spektaklis truko beveik penkias valandas ) grįžau netoli vidurnakčio )
Šiandien jau du kartus pasivakščiot buvau. Pietus pagaminsiu, dar su šuniu pasivaikščiosiu ir vėl į kultūrinį renginį
Draugė prijungė prie savo Netflikso paskyros. Pažiūrinėjau ir mislinu, kad galiu atsisakyt televizijos visai.
Ir neužknisa tavęs 5 val žiūrėt spektaklį? 🫡 mes esam buvę ibelhauptaites operoje " Faustas", irgi tokios trukmės, tai po 3 val tepem slides, nes tiesiog neissėdėjau aš tiek laiko vienoj pozoj 🤭
Sūnus buvo kažkada palikes savo Netflix ijungta pas mus, tai man užkliuvo, kad nieko neradau lietuviškai, viskas tik angliškai. Pas mus namie yra go 3, bet as tai retai ką žiūriu, nebent koki filmą kartą savatej, ar auksinį protą. MB ta go 3 pirko realiai dėl sporto, nes žiūri visus sportu iš eilės 😆
Ir neužknisa tavęs 5 val žiūrėt spektaklį? 🫡
Sūnus buvo kažkada palikes savo Netflix ijungta pas mus, tai man užkliuvo, kad nieko neradau lietuviškai, viskas tik angliškai. Pas mus namie yra go 3, bet as tai retai ką žiūriu, nebent koki filmą kartą savatej, ar auksinį protą. MB ta go 3 pirko realiai dėl sporto, nes žiūri visus sportu iš eilės 😆
Nea ) pertraukos dvi buvo ) be to, buvo įdomu. Tai realiai neprailgo visai.
Taip, lietuviškai šitose platformose nieko nėra. Per maži mes. Aš irgi tik dėl filmų, nes daugiau nelabai ką žiūriu. Iš sporto tik krepšinį, bet tik kai rinktinė žaidžia.
Saintlina gal Hamletą ziurejai?
Yra rusišku platformų nereikia nei netflikso
Lyja lyja lyja o MB medžius geni ot žemaitis .
Luety kaip sveikata?