Mamų prasme turtingos
Mamų prasme turtingos
Už tai mb pirmu numeriu leido mane į kulinarijos kursus.
Pas mus saulė,seniai matyta,tai porus iškasiau pagaliau ir užkasiau šiltnamyje.Apie daržininkystę,sodininkystę,iš vis jokių žinių neturėjau,kaip gyvenimas visko išmoko.Džiaugiuosi,kad mano vaikai moka valgyti pasigamibti tikrai.
Lb mėgstu lietinius, bet nemoku gamint, plyšta man jie kepant. Tai neturiu kantrybės vargt. MB moka, bet gal tik kokį kartą per metus mus palepina jais.
Tai reik tik atkalt proporcijas, dėt daugiau kiaušinių ir turėt patogią keptuvę. Tiesa, l.retai kepu...reiktų kada 😁
O virtieniai - tai koldūnai? )
Mukute man rodos kukliniesi
Gera gaspadinė esi
Verdu šaltieną, bus savaitgaliui maisto. Šią savaitę dar aviuko kepenų kepeninį ( nežinau kaip pavadinti ) kepiau. Visokius skanius maistus valgau , ko per vasara pasiilgus
Papildyta:
Tie patys.
Papildyta:
http://www.7ravioli....-lasinukai/html
dar pamenu , kad darydavo mama ir baba juos tokius didokus, plodavo tešlą rankom be kočėlo. Ir mokino mane taip tešlą išploti ( kumštukais, pirštukais dviem rankom ) ir kraštą raityti . Tobulai kaip jos ir neišmokau .
PS dar pasakodavo , kad būdavo virtienių darymo varžybos. Kas greičiau ir dailesnius.
Mano gimtojo rajono centre yra atsidaręs Virtienių Baras. Biški buvo kniselynės su vardo registravimu, skaičiau apie tai. Kažkada valgėm. Na ne mamos
Virtieniai ne koldūnai
Papildyta:
Aha ne koldūnai man viena smetoniška gaspadinė sakė kad tai koldūnai su virta mesa ir gink die ne koldūnai ar net perozkai
Koldūnų tai 100 m negaminau. Daug darbo prie jų. Vaikai ir vyras valgo parduotuvinius, man tai jie fee, tik naminiai tinka. Tai taip nevalgius jų lb seniai.
Nuvarem su MB į atostogų parką po darbo. Galvojom bus mažiau žmonių ketvirtadienį. Aha 🤭. Atvažiavo latvių pilnas autobusas, gal 60 vnt, beveik vien diedai ir užsėdo visas pirtis 😤
Labas rytas, kaip miegojom?
Reikia kaiman, o nenoriu visai .
Pusfabrikačiai iš prekybos centro mano supratimu yra nuodas . Nesu tokia gera gagaspadinė kai Muka, ar pyragų kepėja kaip Ingrida, bet šeimyna pamaitinti moku. Be to planuotoja ir voverė
Baigiau riešines, nešiotoja sakė gražios. Man jau nepatinka, pernelyg ryškios. Ir kojiniai siūlai ant rankų mane kanda. Galėčiau nešioti tik merino vilnos... jautriaskūrė esu.
Gražaus penktadienio
Labas rytas.
Dusia,kur vaizdai?
Anidanda,vat kodėl mes pradėjome naują pasiūlą,pirtintis tik namuke dviese.Atvažiuoja be nakvynės tik pasipirtinti,kitą savaitę bent du apsilankymus tokius turėsime. Pirmadienį tokį turėjome.
Sūnus irgi fanas pirties,vis važiuodavo į Viloną,dabar paskaičiavo,kad iki mūsų pigiau išeina atvažiuoti ir be žmonių grūsties,be bacilų.
Anidanda pasižiūrėk arčiau Jūsų,gal yra tokai paslauga kur nors?