Labos is ryto,is lyjancio pajurio miesteleio.LYja visa vakara,kur per lietu eisi?....tik dainuot norisis.
MB suslogavo,gerkle,pakosti,vakar buvo 37,3,tai atrode,kaip mirstantis.
Manu kosytes isvirt pusryciams,karsta pusle padet po kojom,bo sala ir negali uzmigt ir duok vaistu.Nei vieno argumento negalejau atremt,bet ...yra Dievas.Isigrudo paracetamolio tablete ir isv.....Liepe tada paslept visus vaistus nuo jo.
Vistiek klausia,tai kaip gydysiuos.Tai sakau,kad ir gydyt nera ko.Gerkle skalauji,kojas pasildai vandeni su druska,snargli nusnypsti ir guli sau.Arbatu ir ciobreliu ir melisos ir biciu duoneles,visko turi,tik svarbu saikingai naudot.Kai su tuo susitaike,miegojo iki 5 ryto ramiai.
Dabar svarbu man nepagaut jo viruso.Gerkle kimsta kazkiek,bet eisiu kajeno isgert.
Del akiniu turiu savo nuomone.Mes esam kompanijoj Specsavers.Didele akiniu kompanija,ten ir tikrina akiu dugna ir akis visokiais aparatais,akispudi,po to su tyrimais i kabineta pas alia okulista.Kokio plauko ten tik nera ir juodi ir geltoni ir skeltaakiai japoniukai kitajukai.Tai akys kasmet silpsta,ne kas met,kas du metus,nes reikia planus vykdyt.O man kuo toliau tuo prasciau matosi nuo tu ju akiniu.Dabar bifikalinius ar kaip jie ten,brangus,bet trumparegei patogus,gali kabet ant nosies ir mezgant ir i kampa ziurint ir viskas matosi,nu bet eit su jais,turi galva laikyt tam tikroj padety,nes griusi.Supykau,issiemiau savo senuciukus akinius,kur pries 6 metus nesiojau ir ka,matau puikiausiai su jais.Zadu ieskot kazkokia firmele,prie kurios nereikia prisirist.Bet ne visi turi akispudzio matuoklius,ne visi turi akiu dugno apziuros aparatura.Man sake kaires akies nerva jau velka ,tai liepia jau tikrintis kas meta ,o ne kas du.