🤣turbūt. Šiaip Jie tikisi kad išaugs gal tą durnuma, kad čia tiesiog vaikiškas elgesys
Panašu, kad ilgai reiks laukt )) jau kaip pripras, taip ir bus.
Jis nori žaist, lenda. Bet mūsų taigi visų nekenčia, veja šalin jį, arba pats bėga slėptis, kai nenuveja. Po to kivirčo iki kraujo, absoliučiai nebedraugauja mūsiškis su juo 😁Ai, geriau tegu nebendrauja nei konfliktas vėl. Aš su jokiais patinais savajam neleidžiu bendraut. Nes čia sekundžių reikalas. Nors jis ir pats apeina kitus šunis.
Ai, geriau tegu nebendrauja nei konfliktas vėl. Aš su jokiais patinais savajam neleidžiu bendraut. Nes čia sekundžių reikalas. Nors jis ir pats apeina kitus šunis.Mūsiškis su niekuo nebendrauja, nebent jaunus šuniukus bando uzdominuot. O ne jaunus tai iš vis puola agresyviai, tai neleidžiam mes jo prie nieko, ko nepažįsta is seniau. Nes garantuotai būtų pjautynes. Bet va kai kas nors į svečius atsiveža, tai žinai, ne taip paprasta atskirt. Sūnus su drauge tai turi jorka, kuris lb geras, tai kai atvažiuoja, abu šunys tiesiog ignoruoja viens kitą, būna ramu. O va krikšto dukros šuo kitoks, bet juk nepasakysiu kad nesiveztu ko, kur gi jie paliks vargšelį, tai kažkaip tenka saugoti viską 😁
Labas rytas,
Dusia, gal tavo mama megzdavo labai jau smulkų žakardinį raštą, kur siūlai gražiai prasikeičia, trumpais atstumais. Pamenu, turėjau labai gražias, tai nu nervas imdavo, kol įkišdavai. Raštas tiesiog buvo toks, kad vienos spalvos siūliukas, atkartojimą ganėtinai toli turėjo, na tai gaunasi vidinėj pusėj tokia kai kilpa, jei pirštinę sumakalaluoji. O aš gi tai nepasieda, visko prisigalvodavau. Dar kiti mezga žakardines dvigubas, kad visuje būtų lygaus rašto mezgimas. Bet ten tai kažkoks kosmosas.
Taip, anksčiau statyti daugiabučiai nuomojasi žemę iš savivaldybės, nebent suformavę sklypą ir išsipirkę gyventojai, tuomet jau žemės mokestis VMI eina.
Šibukas toks jau yra, na sunkiai nuvaldoma šunų veislė.