Tai reiškia ten tavo žemė, ne savivaldybės
Taip išeina
Moki kam ? VMI ar savivaldybei ? Jei savivaldybei tai žemės nuomos mokestis , jei VMI tai žemės mokestis . Jei daugiabutis , tai paprastai žemė būna savivaldybės. Pasikelk nuosavybės dokumentus , parašyta ten žemė ar ne ?
Papildyta:
Nepamenu tokio atsitikimo . Mano vaikai dar augo su mamos megztom pirštinėm. Niekada nesiskundė ... Dejuodavo tik kad ne tokios kaip visų kitų
Vmi moku
Gaila man bobteilą bute laikyti ... Jam reikia laukų , avių ir laisvės.
Gal kai jau nebekeliausim ir gyvensim kaime įsitaisysiu
Hikingo batų turiu, pirkau dvi poras... Salomonus pirkau vokiečiuose. Man reikia šiaip batų rudeniui- žiemai ... Kasdienai. Nerandu gražių ir patogių.
Nešioju ecco ala kerzinius
jau trecia žiemą bus. Man gražūs ir patogūs. Ir dar neslidūs, kas man ypač aktualu. Bet tokio modelio jau nėra db pardavime
Gaila man bobteilą bute laikyti ... Jam reikia laukų , avių ir laisvės. Hikingo batų turiu, pirkau dvi poras... Salomonus pirkau vokiečiuose. Man reikia šiaip batų rudeniui- žiemai ... Kasdienai. Nerandu gražių ir patogių.Nemačiau ganančio bobteilo, nors tai ir aviganis Kai rasi tokius batus, pasidalink kur radai. Man irgi reik ir nerandu Salomonai irgi kasdienai, bet su šuniu. O į darbą tai nėėė..
Va, būtent - į specifinį toną reaguoja. Nes žino, iki kokios ribos galima nereaguotTas reagavimas tai tik ausų pakėlimas. Nu kaip į savo vardą. Bet neklauso nieko, ką ji jam liepia 😁. Aš pradžioje iš vis galvojau, kad gal jis kurčias 😆
Mūsų šuo pvz viską supranta, daro ką liepiam mes su mb, kai kiti šaukia irgi kažkiek reaguoja, bent atsigręžia, ateina. Nors jis juk visai nedresuotas