Ir dar graužia viską, ypač mėgsta batų raistelius ir kartono dėžes 😆. Dar nugrauze musmusio rankena, paslėpė vieną MB tapke, o naktį bandė suėsti tualeto šepetį 🤣
Labas rytas,
Gražus ir saulėtas rytas . Popiet lietaus žada, važiuosim namo , kai ims lyti.
Grybų pas mus nebėra, pavėlavom kokią savaitėlę. Visur nespėsi.
Vargas toks šuo, kad ir labai gražus. Mano svajonių šuo yra bobteilas, bet jo bute nelaikysi. Ir su mūsų gyvenimo būdu šuo visai netinkamas augintinis.
Gražaus sekmadienio
Luety, kad ne Lietuvai jis dirba, o Amerikai. Kompanija amerikiečių kurioje jis dirba... garbė, šlovė ir pinigai jei ką atranda irgi kompanijos nuosavybė . Nebe tie laikai kad be bazės kažką atrastumei... įrengimai, regentai ir tt kainuoja daug.
Parodyk riešinės kurias pradėjai? O aš pagalvojau , kad labai noriu prisiminti žakardą. Mokėjau gerai jaunystėje ir labai patikdavo. Reiktų pradėti nuo pirštinių, tokių kaip AA mama megzdavo .
Labas rytas,
Dusia, žakardą lengviausia prisimint didesniame mezginy, man atrodo. Va pirštinėse žakardas man nepatogu dėvėt, nebent labai jau smulkus raštelis ir plonas siūlas.
Be galo gražu.
Lesyklėlė tiesiog nešiojasi į šonus nuo zylių ir žvirblių peštynių. Išbaido ir bukučius, sniegenas tie žvirbliai, ypač karkliniai.
Labas rytas,
Dusia, žakardą lengviausia prisimint didesniame mezginy, man atrodo. Va pirštinėse žakardas man nepatogu dėvėt, nebent labai jau smulkus raštelis ir plonas siūlas.
Be galo gražu.
Lesyklėlė tiesiog nešiojasi į šonus nuo zylių ir žvirblių peštynių. Išbaido ir bukučius, sniegenas tie žvirbliai, ypač karkliniai.
O kam jūs juos taip anksti maitint pradėjot? Juk pilni laukai ir miškai dar maisto, niekas neapsnigta
Pou , kai dar būdavo rimtos žiemos tai megzdavo žakardu pirštines, kad šiltesnis būtų. Jei vienu siūlu tai ne žiemai... mano tokie atsiminimai apie pirštines. Man labai gražios latviškos. Kažkada kai Rygoj buvom grožėjausi. 100 pr natūrali vilna ir žakardas. Ir kiek jie pirštinių knygų turi! Tada beveik nemezgiau, tai neišlaidavau knygoms. Dabar norėčiau turėti. Turiu estiškos natūralios vilnos bandysiu. Reikia iš sruogų susivyti.