Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 10 26, 10:37)
<p>Ingrida sveikinu, graži data 4u.gif </p><p>Ale ir jaunos Jūs tekėjot biggrin.gif

Ei eik 23-trejų abu buvome.Tais laikais jau senmerge kvepėjau. mirksiukas.gif
Mėgaukis Dusia šiltu oru,pas mus jau šlapdriba. bigsmile.gif
Saintlina,man atrodo grybai dar bus nesušąlę.Oi tavo vietose,pilna dar grybų. blink.gif
Reikia 4 puokštes vėlinėms padaryti.Gaminsiu šiltnamyje,bet tujų reikia prisiskinti tokiu oru.Atsakiau savo buvusiems klientams puokštes,tik vienai negalėjau atsakyti.Sakau juk pilna puokščių,bet reikia visiems ne iš dirbtinų gėlių,sausiukų.O aš šiemet mažai prisidžiovinau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 spalio 2023 - 09:46
Laba ryta,
o man nekalbadieniai,oras s...lyja ir lyja,saules nematyt,atsikelt ryte neina,niekaip neprasvinta,ir kada toks oras baigsis?
Rodo,kad lapkriti bus 11d be lietaus doh.gif nupusiu per tokias dienas,jei neisvaziuosim.O Oropesoj siandien 25,sauleta.Pateptas Dievo krastas.
Kita met mums bus 50 metu,kai vede.Iskasena as jau.Bet mes jauni zenijomes,abiems vos 21 sueje buvo.Gamta sauke,o gyvent ne susituokus nebuvo galima.Nuodeme.
Laukia manes irgi darbai baigiamieji dar sode,nu bet,kai saulyte islenda,norisi lekt prie juros i parka,bet reiks jau grieztai-i soda.Uzbaigt ir viskas,liks tik cesnakai ir svogunai pasodint.
Rudeni sodinti spinatai labai skanus,tokie sodriai zali,tvirti ir skonis sodrus,sesiu siltnamyje.Bet pirma reikia kazkuo isdezinfekuot,nes ten ir kirminu zaliu daug ir amaru ir vabaliuku visokiu prisirinke,nues viska.Reik ieskot su kuo nudusint viska.Rudeni,nes ,kai auga augalai,nenoriu tos chemojos,o iki sodinsiu naujus daigus,gal issikveps viskas. bigsmile.gif bigsmile.gif
Dusia,smagaus atokvepio.Parasyk apie siulu parde,kas gero.Vokieciain vezasi is italu daug ,o ir savo aviu turi Bavarijoj.
Atsakyti

Luety pafotkinsiu, atsiųsiu. Man ne dėl pirkimo, dėl įdomumo...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 10 26, 09:40)
<p>Luety pafotkinsiu, atsiųsiu. Man ne dėl pirkimo, dėl įdomumo...</p>


Man irgi idomu. mirksiukas.gif
Atsakyti

Buvau šian vet.klinikoj, už šuns kraujo tyrimus sumokėjau 173 pinigus ))) bet atsakymai puikūs, tai nei šlapdriba gerai nuotaikai nemaišo.

Atsakyti

Nusipirkom dar bilietus į Sheerano koncertą :) baisiai staigiai juos šluoja..

Atsakyti

Nusipirkom dar bilietus į Sheerano koncertą :) baisiai staigiai juos šluoja..

Galvojau ir aš apie šitą, bet stadione nenoriu. Nėra man to akustinio džiaugsmo, kai ne salėj, o ir oras nenuspėjamas, sėdėt nėra kur, žodžiu  vargas

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 10 26, 09:53)
<p>Buvau šian vet.klinikoj, už šuns kraujo tyrimus sumokėjau 173 pinigus ))) bet atsakymai puikūs, tai nei šlapdriba gerai nuotaikai nemaišo.</p>


O tai ne pigiau apdraust suni,ir moket kas menesi po truputi?Bais jau daug tenka paklot vien uz tyrimus. doh.gif
Atsakyti

Galvojau ir aš apie šitą, bet stadione nenoriu. Nėra man to akustinio džiaugsmo, kai ne salėj, o ir oras nenuspėjamas, sėdėt nėra kur, žodžiu  vargas

Akustika aišku ne ta, o ir sėdėt neginčytinai geriau nei stovėt, bet kada dar pasitaikys proga? Jei koncertuos kokioj kitoj šaly, tikrai neužmatysiu info apie bilietus. Pas mus gi vargu ar atsiras tokio dydžio salė.. čia svaičiojo, kad Vilniuj statys pasaulinio lygio koncertų salę vietoj profsąjungų rūmų ant Tauro kalno, bet čia bus kaip su stadionu. Tai nutariau, kad eisim su vaikeliuku. Ir su draugėm )) MB nepatinka, tai neis :) 

Atsakyti

O tai ne pigiau apdraust suni,ir moket kas menesi po truputi?Bais jau daug tenka paklot vien uz tyrimus. doh.gif

Draudimas jau irgi labai pabrangęs :) be to, tyrimus dariau dėl seniau nustatytos diagnozės, tai kaži ar draudimas ir kompensuotų.

Na ir kliniką prabangią pasirinkau. Paprastesnėj tikrai pigiau būtų. Bet tai man reikėjo konkretaus specialisto, o jis dirba tik ten.. Ale aš labai džiaugiuosi, kad visi rodikliai geri, kepenys atsistatė, tai man negaila tų pinigų. Šuniui gi niekad nieko negaila ))) ta proga veršienos kumpio dar jam pripirkau )))  nes vis bijojau duot )

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Niunberge. Brangiausias išvažiavo į miškus medžio sandėlių žiūrėti su siauraakiu, man laisvė papūgoms... Galiu megzti, miegoti, po miestą vaikščioti :rolleyes: . Savaitgalis bus  ramus, pirmadienį kitas svečias siaurom akim. 

Važiavau greituoju traukiniu, 240 lekia ir visai nesijaučia. Vis dar būna pirmų kartų.

Siūlų pirkau daugiau negu žadėjau, Ir daugiau negu reikėjo. Siūlų pirkimas kitas hobis. Siūlų drakonas atsibunda :D . Tokių Lietuvoje nėra. Tik kojinėms.  Su kašmyru, su alpaka. Taigi artimiesiems, ne pardavimui mezgu. MB leidau pasirinkti spalvas, nors tiek kompensacijos žmogui. O tai jam pabosta kol aš viską apžiūriu tokiose parduotuvėse...

Atsakyti