Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,
Luety M&S parduotuvė man labai patinka 4u.gifGaila nėra Lietuvoj ax.gif
Kol kas neturiu prastų patirčių su siuntiniais. Jei tik galima VISKĄ siunčiuosi į paštomatą. Kartais įkrauna į kitą paštomatą, jei tas prie namų užimtas. Tenka pasivaikščioti arba važiuoti.
DPD visada iš ryto gaunu žinutę su pristatimo laiku . Į Viber. Patvirtinu arba persikeliu laiką. Jei patvirtinu gaunu kitą žinutę su kodu , tą kodą diktuoju kurjeriui... Čia jei kartiais dėžutė netelpa į paštomatą.Tokia sistema kiek aš susidūrusi .
Dukrytė pargrįžo , megztuką pasimatavo, apsikačiavo biggrin.gifReikia baigti rankoves ir išskalbti. Laukia malonus savaitgalis namie wub.gifwub.gifwub.gif. Man vaikai namo parvažiuoja, o ne atvažiuoja. Juokiasi draugės iš manęs, perekšlės. Bet aš galvoju , kol turi mamą tol pas ją parvažiuoji... Kad ir kur ji begyventų ten tavo namai rolleyes.gif
Saintlina, o kodėl su Lesiumi nebeganot? Vis senus ganymus dedi į FB , kur šiemetiniai? Neskriausk šuniuko , jam patinka biggrin.gif
Anidanda, fainos nuotraukos 4u.gifO tokių mažų šuniukų man visada gaila darganotu oru wub.gif. Kiek sveria tavo mažylis? Mano katė 6, čia smukesnė britukė. Juodi dažniausiai smulklesni , pilki 8-9 būna kad sveria .

Nebuvo perkant opcijos rinktis pastomata. Nes aš irgi visad ji renkuosi jei tik įmanoma. O du dpd iki šiol irgi viskas kaip ir tau buvo, jokių bėdų. O siuntinių tai aš daug gaunu, juk vien prekių kiek pareina į įmonę, visad per kurjerius.

 nu db, nei žinutės, nei skambučio, kosmosas kažkoks.

Šuniukas mano 2 kg. Tikrai lb mažytis. Rengiam jau kokį mėnesį į lauką vesdami. Susala jis greitai kitu atveju. Žiemą tai dar ir megztinis eina po striuke 😁

Atsakyti
Anidanda, tikrai kažkas nečysto su tuo Tavo siuntiniu ...
Trečdalis svorio mano žemagrindės katės šuniukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 spalio 2023 - 09:15

Aš tai laukiu šiandien mamos su savo draugu atvažiuojant. Sveikins anukeli su gimtadieniu 😁. Tortą užsakiau, lašišą nupirkau. Gal kokius stalo žaidimus visi pazaisim. 

Jubiliatas miega ir nesikelia, nors turėjo su manim varyt šįryt į Klaipėdą. Nzn kaip jį iš lovos iškrapštyti 😄

Atsakyti

Saintlina, o kodėl su Lesiumi nebeganot? Vis senus ganymus dedi į FB , kur šiemetiniai? Neskriausk šuniuko , jam patinka biggrin.gif

Anksčiau šalia mūsų kaimo ganydavom, tai man labai patogu buvo. Dabar savaitgaliais ganymas tik prie Birštono, tai arba į kaimą, arba pas avis.. o kaime kol kas vis darbų yra. Tai va taip ir gaunasi.. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 10 21, 10:12)
<p>Aš tai laukiu šiandien mamos su savo draugu atvažiuojant. Sveikins anukeli su gimtadieniu 😁. Tortą užsakiau, lašišą nupirkau. Gal kokius stalo žaidimus visi pazaisim. </p><p>Jubiliatas miega ir nesikelia, nors turėjo su manim varyt šįryt į Klaipėdą. Nzn kaip jį iš lovos iškrapštyti 😄</p>


Mano mama visada sakydavo , kad vaikai miegodami auga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 10 21, 10:24)
Anksčiau šalia mūsų kaimo ganydavom, tai man labai patogu buvo. Dabar savaitgaliais ganymas tik prie Birštono, tai arba į kaimą, arba pas avis.. o kaime kol kas vis darbų yra. Tai va taip ir gaunasi.. </p>


Kažin tie darbai kaime kada nors baigiasi ... ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 spalio 2023 - 09:34


Kažin tie darbai kaime kada nors baigiasi ... ?

Faktas, kad ne )) bet kažkada rudenį jau gal nėr labai būtinų )) nors su mano mamike tai nesibaigiantys tie darbai.

Atsakyti

Jubiliatas miega ir nesikelia, nors turėjo su manim varyt šįryt į Klaipėdą. Nzn kaip jį iš lovos iškrapštyti 😄

 Visiškai kaip mano )))

Atsakyti
Labos is ryto,nors pas jus gal jau ir pietus? bigsmile.gif bigsmile.gif
Musu padangej nieko naujo-lietus,lietus ir baisus vejas,nors raso ,kad 14 silumos,bet raso jutimine,kaip 5.Tai kur gali eiti,dar koks medis uzgrius ant galvos seniam.Nespesi gi atsokt?Kol sumastysi,kad jis krinta,kol atsiminsi,kuri koja skauda,kad ja nedet pirma,tai ir po medziu busi begulys. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taip jau buna.
Isijungem apsildyma ytumpam,nes dregna,net vonioj ranksluosciai nedziusta,tai jau taip maloni ta siluma,nesinori isjungt,nu bet lauke 14,griekas sildytis.
Del siuntinio,tai lyg tycia,pristatymas penktadieni,kad negaletum niekur kreiptis sestadieni.Nu bet tikekim,kad atsiras,nu negi jau taip nesaziningi pristatytojai.O tai ,jei atveza i namus,nereikia duot savo paraso,kad pristate?Nu turi but kazkoks garantinis veiksmas,kad irodyt brangaus daikto pristatyma.Buna,kad neranda adreso,perkelia i kita diena,arba skambina,kad neranda.Bet cia tik pas mus taip.Beje jusu vadinamuose pastomatuose,pas mus irgi ne visas prekes ten padeda.Pas mus tie pastomatai/dezutes buna kokiose nors parduotuvese,ateini prie ju,nuskenuoji atsiusta strich koda,arba surenki numerius ir atsidaro.
Patikrink gerai,ar firma ne feikine.Gera firma turetu leist padet i pastomata,taip saugiau.
Dusia,M&S man irgi patinka,logotipas buvo puikus,kainos fantastines,o pasirode skamas,nes prekes siunciamos is Kinijos rode duotas sekimo numeris,o istiesu kokia nors Afrikos apgaviku grupe ,reziduojanti UK.Kompiuteriu nusikopino M&S logotipa ir suviliojo.Gaudyk veja laukuos.
Atsakyti

Ne feikine, 16 mln apyvarta Lt, puse mln pelnas, netgi sąskaitą su atvirkštiniu PVM išrašė 

Atsakyti
M&S,kaip prekybinis tinklas irgi turtinga imone,bet pats psl.buvo nulauztas,nukopintas logotipas ,o atrode visai itikinamai.Nesakau,kad ir tau taip.Apklausk artimiausius kaimynus,kieno panasus mazdaug adresas.
Prasiejom kiek,bet gavom lietaus,neistaikem grynai,kad but tarpas sausas,bet pliusiuka uzsidedu,nors tik 3600 zingsniu.
Atsakyti

M&S,kaip prekybinis tinklas irgi turtinga imone,bet pats psl.buvo nulauztas,nukopintas logotipas ,o atrode visai itikinamai.Nesakau,kad ir tau taip.Apklausk artimiausius kaimynus,kieno panasus mazdaug adresas. Prasiejom kiek,bet gavom lietaus,neistaikem grynai,kad but tarpas sausas,bet pliusiuka uzsidedu,nors tik 3600 zingsniu.
Tai tada nebūtų atsiuntę sąskaitos faktūros juk. Ir mokėjimas per paysera. Ten juk matosi įmonės pavadinimas. Tai įmonė reali tikrai, ta su 16 mln apyvarta. Payseros atsiskaitymai apsk yra laikomi saugiais 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 21 spalio 2023 - 17:47
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti