Labos,
Luety M&S parduotuvė man labai patinka Gaila nėra Lietuvoj
Kol kas neturiu prastų patirčių su siuntiniais. Jei tik galima VISKĄ siunčiuosi į paštomatą. Kartais įkrauna į kitą paštomatą, jei tas prie namų užimtas. Tenka pasivaikščioti arba važiuoti.
DPD visada iš ryto gaunu žinutę su pristatimo laiku . Į Viber. Patvirtinu arba persikeliu laiką. Jei patvirtinu gaunu kitą žinutę su kodu , tą kodą diktuoju kurjeriui... Čia jei kartiais dėžutė netelpa į paštomatą.Tokia sistema kiek aš susidūrusi .
Dukrytė pargrįžo , megztuką pasimatavo, apsikačiavo Reikia baigti rankoves ir išskalbti. Laukia malonus savaitgalis namie . Man vaikai namo parvažiuoja, o ne atvažiuoja. Juokiasi draugės iš manęs, perekšlės. Bet aš galvoju , kol turi mamą tol pas ją parvažiuoji... Kad ir kur ji begyventų ten tavo namai
Saintlina, o kodėl su Lesiumi nebeganot? Vis senus ganymus dedi į FB , kur šiemetiniai? Neskriausk šuniuko , jam patinka
Anidanda, fainos nuotraukos O tokių mažų šuniukų man visada gaila darganotu oru . Kiek sveria tavo mažylis? Mano katė 6, čia smukesnė britukė. Juodi dažniausiai smulklesni , pilki 8-9 būna kad sveria .
Nebuvo perkant opcijos rinktis pastomata. Nes aš irgi visad ji renkuosi jei tik įmanoma. O du dpd iki šiol irgi viskas kaip ir tau buvo, jokių bėdų. O siuntinių tai aš daug gaunu, juk vien prekių kiek pareina į įmonę, visad per kurjerius.
nu db, nei žinutės, nei skambučio, kosmosas kažkoks.
Šuniukas mano 2 kg. Tikrai lb mažytis. Rengiam jau kokį mėnesį į lauką vesdami. Susala jis greitai kitu atveju. Žiemą tai dar ir megztinis eina po striuke 😁