Sveikos
Nu ka ruosiames Sv. Velykoms - siandien atvaziavo nuvale langus berniukas, namai tvarkingi, ryt patalyne tik pakeisiu, penktadieni geliu vaziuosiu nusipirkt pasimerkt - ir galim svente svest Vaziuosim pas dukryte, uzkviete pasisveciuot Gryzdami parsivesim Hannah keliom dienom pasidziaugti, mamyte gales truputi pailseti, zento sesers gimtadienis, gales pasibuti be rupescio.
Buvau mieste, pasimatavau palaidine, ziauriai grazi, turbut reiks ryt vaziuot nusipirkt, nera taip, kad man jos reiketu, nu bet labai jau grazi
Labas rytas.
LabRyt.
Pagaliau šią savaitę nors trumpam užbėgs šiltesnės pavasariškos dienos. Puiku. Gal sužaliuos gamta greičiau.
Kavute, ką gero išsirinkai mydobro? Ar yra įdomybių? Aš tai tingiu ten užeit ir dairytis. Nieko man nereik.
Važiuosiu šiandien agroplėvelės pirkt. Turiu dar, bet jau vietomis kiaura. Aišku, tik jos tereikia, bet dažnai būna, kad reikia tik vieno daikto, o grįžti su pilna bagažine, tarsi į mėnesio turistinę kelionę susiruošęs..
Pagaliau šią savaitę nors trumpam užbėgs šiltesnės pavasariškos dienos. Puiku. Gal sužaliuos gamta greičiau.
Kavute, ką gero išsirinkai mydobro? Ar yra įdomybių? Aš tai tingiu ten užeit ir dairytis. Nieko man nereik.
Važiuosiu šiandien agroplėvelės pirkt. Turiu dar, bet jau vietomis kiaura. Aišku, tik jos tereikia, bet dažnai būna, kad reikia tik vieno daikto, o grįžti su pilna bagažine, tarsi į mėnesio turistinę kelionę susiruošęs..
Labas rytas,
Imu kavos , kažkodėl prastai meigu Dėkui Ingrida.
Vakar buvau kaime , mergas savo patikrinau . Maisto turi . Perų turi . Dirba . Sėdėčiau ir sėdėčiau prie avilio - man jų dūzgimas gražiausia muzika. O geltonos kojos su žiedadulkėmis atgaiva akims.Keturios šeimos labai stiprios , dvi normalios . Laiko dar yra iki medunešio sustiprėti . Vieną italę karalienę mačiau. Pasisveikinom. Gražuolė mano Rudeninis vėlyvas motinų keitimas yra pats geriausias ! Jokių buntų avilyje , kai tranų nėra ir nėra galimybių naują mamą augintis .
Net istoriją FB įdėjau apie savo mergų darbštumą
Darbų daug , reikalų iki Velykų daug Kaune. O kai toks oras tai norisi sėdėti kaime
Muką ką skanaus gaminsi ?
Vaikai šeštadienį parsiras, tai reikia žuvies ir silkės, o Velykoms kiaušinai ir kas nors karšto mėsiško Ir iškepsiu Velkų bobą , tradicija patapo .
Nuo pirmadienio sporto dar šiandien viską skauda Ir kaip man pavyko taip ? Kai truputi raumenukus skauda - smagu , vadinasi gyva . Dabar jau per daug
Gražios ir darbingos dienos
Imu kavos , kažkodėl prastai meigu Dėkui Ingrida.
Vakar buvau kaime , mergas savo patikrinau . Maisto turi . Perų turi . Dirba . Sėdėčiau ir sėdėčiau prie avilio - man jų dūzgimas gražiausia muzika. O geltonos kojos su žiedadulkėmis atgaiva akims.Keturios šeimos labai stiprios , dvi normalios . Laiko dar yra iki medunešio sustiprėti . Vieną italę karalienę mačiau. Pasisveikinom. Gražuolė mano Rudeninis vėlyvas motinų keitimas yra pats geriausias ! Jokių buntų avilyje , kai tranų nėra ir nėra galimybių naują mamą augintis .
Net istoriją FB įdėjau apie savo mergų darbštumą
Darbų daug , reikalų iki Velykų daug Kaune. O kai toks oras tai norisi sėdėti kaime
Muką ką skanaus gaminsi ?
Vaikai šeštadienį parsiras, tai reikia žuvies ir silkės, o Velykoms kiaušinai ir kas nors karšto mėsiško Ir iškepsiu Velkų bobą , tradicija patapo .
Nuo pirmadienio sporto dar šiandien viską skauda Ir kaip man pavyko taip ? Kai truputi raumenukus skauda - smagu , vadinasi gyva . Dabar jau per daug
Gražios ir darbingos dienos
QUOTE(Ex @ 2022 04 13, 08:13)
LabRyt.
Tai kad aš nieko neišmanau apie įdomybes . Šiaip dėl vakuuminių dangtelių norėjau žvilgtelt. O dar reikėtų cukinijų ir moliūgų sėklų, bet moliūgus čia merginos buvo rekomendavusios, vieni ŽS yra pirkt. O ir siunčia ilgokai, tai sėklų šiemet gali ir nebeprireikt. Tai dar galvoju
Labos nuo pat ryto nusikaliau ogi atvežė kiaulės kūno tai lėkiau namo kol nuvilkom su MB šiandiena bus tvarkymo ale kur sudėti viską reiks iki sodo važiuoti nes vešiu skerdiena namie šaldikliai pilni .... kaip sakoma tušti pas voverę niekad nebūna. Kada pikiuoti
Nežinau dar ką darysiu na tikrai bus kumpis rūkytas virtas su krienais, paskui mama bulkas keps( nors sakiau aš iškepsiu jai gi tas balius, žodžiu ginčytis tikrai neverta) ai dar košelenos virs tai va ji, būtinai bus baltos mišrainės ir keli vyniotiniai o ant karšto žiūrėsiu ar suktinukai ar kažkas kitoks. Tiesa swakiau nedarysiu tortų o iškepsiu senobinį trupininį
Ryt skiepas nuo erkinio Pou sakei tavegilio išgerti ?
Jusdy o kaip koja tavo? Na ir jamk ta palaidinę niekad jų per daug nebūna
Jamu kavos
Nežinau dar ką darysiu na tikrai bus kumpis rūkytas virtas su krienais, paskui mama bulkas keps( nors sakiau aš iškepsiu jai gi tas balius, žodžiu ginčytis tikrai neverta) ai dar košelenos virs tai va ji, būtinai bus baltos mišrainės ir keli vyniotiniai o ant karšto žiūrėsiu ar suktinukai ar kažkas kitoks. Tiesa swakiau nedarysiu tortų o iškepsiu senobinį trupininį
Ryt skiepas nuo erkinio Pou sakei tavegilio išgerti ?
Jamu kavos
Labas rytas
QUOTE(Muka @ 2022 04 13, 07:26)
Jamu kavos
Aciu, Mukut, koja jau geriau, einu i fizio, adatas dabar kita savaite badys, pamazu ir praeis. Buvau i darba nuejusi, tai sakiau jau 27 grysiu tikrai, tikrai nebegaliu namie sedeti ilgiau. Jau tokia nuobodybe, ner ka veikti.
Imsiu ta palaidine, labai jau grazi, tik va, reikia i miesta vel lekti, gal penktadieni.
Apsiniauke pas mus, bet gal issigiedrys. Vaziuosiu anukytes aplankyt siandien, labai pasiilgau savo brangenybes, susiskambinam tai kasdien mes 3.
Geros dienos visoms
QUOTE(JustDi @ 2022 04 13, 10:46)
Labas rytas
Aciu, Mukut, koja jau geriau, einu i fizio, adatas dabar kita savaite badys, pamazu ir praeis. Buvau i darba nuejusi, tai sakiau jau 27 grysiu tikrai, tikrai nebegaliu namie sedeti ilgiau. Jau tokia nuobodybe, ner ka veikti.
Imsiu ta palaidine, labai jau grazi, tik va, reikia i miesta vel lekti, gal penktadieni.
Apsiniauke pas mus, bet gal issigiedrys. Vaziuosiu anukytes aplankyt siandien, labai pasiilgau savo brangenybes, susiskambinam tai kasdien mes 3.
Geros dienos visoms
Geros dienos visoms
jazau kaip greitai ta mielybė tavo auga
Dusia kaip boba kepi? niekad nekepusi ...
Muka,kaip skaniai viskas skamba.
Su mėsomis nelabai draugauju.
Šiandien vakare reikia riešutėlių prikepti,lengviausia man.Rytoj gal grybukų imsiuosi? Penktadienį gal spėsiu šokoladinį tortą kepti. Šeštadienį tradiciniai eklerai. Žiūriu prieš tai kai buvo jaunimas,taip gyrė eklerus,suėjo visi.
Su mėsomis nelabai draugauju.
Šiandien vakare reikia riešutėlių prikepti,lengviausia man.Rytoj gal grybukų imsiuosi? Penktadienį gal spėsiu šokoladinį tortą kepti. Šeštadienį tradiciniai eklerai. Žiūriu prieš tai kai buvo jaunimas,taip gyrė eklerus,suėjo visi.
Muka, paprasta ta boba , pilnas internetas Mielinė tešla su vaisiais , tik glaistą aš darau iš romo ir cukraus pudros .
https://ve.lt/gyveni...ykiniai-valgiai
https://www.pajurion...d=10990&act=exp
Esu kepusi ir su daug kiaušinių ir Beatos .
Geros Jūs gaspadinės
Mes būsim tik 4, kiek to maisto bereikia . Ėdrių paauglių nebėra. MB mažai bevalgo irgi lyginant su jaunyste... Sūnui irgi ne 16, ir ne 20, nebe alkanas studentas
Žuvis su morkomis ir marinuota silkutė- patiekalai kuriu niekur negaus be mamos namų Tuo ir lepinu .
Man mėsas geriau patinka gaminti negu pyragus . Kalėdoms padariau vyniotinio ir valgėm paskui savaitę laiko
Geros Jūs gaspadinės
Mes būsim tik 4, kiek to maisto bereikia . Ėdrių paauglių nebėra. MB mažai bevalgo irgi lyginant su jaunyste... Sūnui irgi ne 16, ir ne 20, nebe alkanas studentas
Žuvis su morkomis ir marinuota silkutė- patiekalai kuriu niekur negaus be mamos namų Tuo ir lepinu .
Man mėsas geriau patinka gaminti negu pyragus . Kalėdoms padariau vyniotinio ir valgėm paskui savaitę laiko
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 13, 08:36)
Muka, paprasta ta boba , pilnas internetas Mielinė tešla su vaisiais , tik glaistą aš darau iš romo ir cukraus pudros .
Geros Jūs gaspadinės
Geros Jūs gaspadinės
Labas rytas,
apsiniauke,nors 12 silumos,bet gal dar prablaives.
JustDi,nebetaupyk,pirk kas tinka ir patinka,pinigai tik popieriai.Sveikatos tau.
Nekepu jokiu bobu,neturiu nei jegu nei noro.Zada ateit sunus velykoms,po ilgo ilgo nebuvimo.Prizadejo,bet dar nesu 100% tikra.Tada reik jau rimciau pasiruost,nes ju 5-6 zmones ir pavalgantys,bet ne viska vaikai megsta ir valgo,svarbu,kad saldumynu but daug jiems.O noro triust neturiu jokio,pasenau,o pavaduotoju tokiu neturiu.O taip noretusi,kad bent vienus metus marti mane pakviestu pas save velykom ar kaledom,bet nelemta turbut.Bet vilties neprarandu dar.
Vakar niekur nejau,daug mezgiau,bliuskos liko numegzt puse prieko geskutes ir rankoves.Kol kas einasi lengvai,matysim ar iveiksiu.Darbo daug,bet schema gera,viskas surasyra popetelkom,kaip sakant.
Siandien jau reik pajudet yra darbu.Vakar irgi buvo,bet buvo tokia tinginio diena,MB po pardes davesi,ieskojo irankiu pakraunamu su baterijom,siaip netaip rado,po to zaide gryzes,bande,patenkintas.Seniai galejo nusipirkt,o tai viska pjukleliu,rankiniu budu.Ten 5 pribumbasai viename,ir sienas slifuoja,grando ir pjauna ir sveicia,ir plyteles pjausto,reik mums remonta daryt vonioj,gal kaip nors siemet.
Geros dienos,mielosios.
Jeigu per Velykas ant stalo padėčiau silke žuvį mama nukryžiuotu mane tas pats jeigu per Kūčias šaltiena butų