QUOTE(Dusia37 @ 2023 10 20, 10:46)
Kai hemoglobinas būdavo labai žemas tai norėdavay tikro steiko iki negaliu.Būdavo pagatava parduotuvėje nekeptą suvalgyti. Ir dabar man steikas skanu. P
Saintlina, ką Kaune matavotės ? Ko nėra sotinėje , o Kaune yra
?
Luety , ir man taip rudenį visada. Jokios ukvatos darbui kaime nelieka. Vis dubce sau pasispardydama einu
O man smirda ta pirkta vištiena. Kepant nieko, bet bandžiau virti ... Senai . Tai viskas keliavo konteinerin, o man vos ne viaukt buvo... O gal ir buvo
Gryzom is parko,kaifas kazkoks,visa laika vis prie juros eidavom,si syk sakau,einam i parka ir kaifavom abu.Daugiau neisiu prie juros,kol nenusibos parkas.Parkas didelis,zmon iu,kad ir yra,jie nemaiso.Kavinukej vien zili seneliai,pavaikscioje geria kava.Idilija.Medziai kvepia,geras gamtos kvapas.Nezinau,ko mes vis vilkdavomes prie tos juros,turedami toki grazu parka salia?
Dusia,abiem nukrites upas dirbt sode rudeni,tai ir isejom i parka,o ne i soda.Taip jau buna rudeni,bet reikia sutvarkyt soda kazkaip.
QUOTE(IngridaB @ 2023 10 20, 11:01)
Saintlina,ką pas mus veiksi?
Ačiū Luety,ieškau ploniems siūlams.Jau kaip ir išsirinkau Dusiuko atsiūsto.
Sėsiu ilgam projektui,patinka,man kur kampan susirangyti,gerą filmą įsijungti ir apsistoti kai šalta lauke.
QUOTE(Anidanda @ 2023 10 20, 11:15)
<p>Paskaičiau :
</p><p><span>"Alytaus rajone šiais metais įregistruoti retesni vardai:</span></p><div style="margin:16px 0px;">
- Steponas
- Evaras
- Timis
- Evanas
- Seklina
- Ada
- Evita
- Junda
</div><p class="">Alytaus mieste tarp įdomesnių vardų:</p><div style="margin:16px 0px;">
- Samuelis
- Hadas
- Ailanas
- Girius
- Kęstina
- Geida
- Deivina
- Matėja"
<p style="margin:0px;">
</p><p style="margin:0px;">Nu kaip galima savo vaiką pavadint Seklina arba Hadas?😱 kas darosi tiems jauniems tėveliams </p></div><p></p>
Veje vaje,kas per vardai?nu dar Mateja,bet ir tas nei sis nei tas.Gal cia ne tikra,melagiena kokia nors?