Labas rytas.
Na tikrai EX,nekirmyja.
Vakar po dviejų savaičių grįžome į butą.Gėlės ištroškę......kad ir laistė mb bet ne tik.Laiptinėje iš viso 5 amarilių žiedai sukrauti kaip kareiviai stovi,jau lipant laiptais atsiveria.Kinrožės arba sukrovę žiedus,viena geltonai žydi.Aš taip mažai kambarinių gėlių turiu,kad geltonai žydėtų. Pradėsiu kraustymą,po truputi pradžioje pelargonijos keliaus.......... Iš penkto aukšto sunešioti yra ką veikti.
Vakar sodyboje šalia kaimynas numirė,24 metų,staigiai.Va taip dar gyvena žmonės ,LT.Artimieji nemoka iškviesti greitosios.Tik jei motina ,esanti ligoninėje sugebėjo ir sėdėtų prie lavono?Motina ligoninėje cukraligė ir dar koroną rado(o tik prieš savaitę atnešė man kiaušinių,aš jau tada mb sakiau,kad baisiai ji atrodo,ištinųsi visa). Tai ji paskambino į namus,pasakė,kad sūnui kažkas,paskambino ji vietiniui felčeriui,tas atvažiavo,sako jau dvi valandos kaip miręs.Tada dar greitąją išvietė,tie policiją.Policija sėdėjo gal dvi-tis valandas,kol lavonvežiai išvežė ekspertizei.Nes toks jaunas staigiai.Įtariu,kažką negero išgėrė?Čia kur pasakojo,kad vaikai ko gero nuo brolio-sesers.Abu turi protinį atsilikimą.Tai išvežė brolį,kitas iš karto už tvartelio ,bambalį iš krūmų ir geria.Kaip maniškis sako vargo spastai.Kas tik laidos?
Labos
Na joooo mergai viena dar neužmigus kita jau kavą geria nors šiandiena aš irgi tipo nelabai miegojau... tai nutariau nei ko vartytis darban anksčiau ... renginiai keli ir stiprūs su prezidentais ir t.t. ačiū die bus krūva žmonių mano persona paskęs O dar kur metinis pranešimas valdžiai kitai žodžiu muka tik rankoves raitokis
AA aš su klausimu jeigu arbatą prieš tai sumalus kavamale ir paskui tą pudrą užpilti šiltu vandeniu... neturiu namie gero blenderio
Reikia meniu delioti velykos pas moneis mamka su tat turi pas giminės baroniene (aha tokį titulą paveldėjo iš Grothus giminės ) jubilieju mama labai nenori nes didysis šeštadienis ir t.t. ale įkalbėjau kike jau liko tokių susiėjimų.... tai šlebių prisipirko dabar bėda kurią išsirinkti mano mama bais mėgsta puoštis aš ne į ją
Viskas laukiu kavos bo velka akis jau o kol barškinau klaviatūra jau ir kava ant podnoso
Papildyta:
Ingrida palaidos valdžia aš ne vieną taip palaidojus užtenka ....
Na joooo mergai viena dar neužmigus kita jau kavą geria nors šiandiena aš irgi tipo nelabai miegojau... tai nutariau nei ko vartytis darban anksčiau ... renginiai keli ir stiprūs su prezidentais ir t.t. ačiū die bus krūva žmonių mano persona paskęs O dar kur metinis pranešimas valdžiai kitai žodžiu muka tik rankoves raitokis
AA aš su klausimu jeigu arbatą prieš tai sumalus kavamale ir paskui tą pudrą užpilti šiltu vandeniu... neturiu namie gero blenderio
Reikia meniu delioti velykos pas moneis mamka su tat turi pas giminės baroniene (aha tokį titulą paveldėjo iš Grothus giminės ) jubilieju mama labai nenori nes didysis šeštadienis ir t.t. ale įkalbėjau kike jau liko tokių susiėjimų.... tai šlebių prisipirko dabar bėda kurią išsirinkti mano mama bais mėgsta puoštis aš ne į ją
Viskas laukiu kavos bo velka akis jau o kol barškinau klaviatūra jau ir kava ant podnoso
Papildyta:
Ingrida palaidos valdžia aš ne vieną taip palaidojus užtenka ....
Labos,
Ingrida kokie bjaurūs dalykai tavo kaime. Imk
Žvakę padek ir iki galo tegul sudega. Jei tiki tokiais dalykais .
Muka sėkmės Tau Didžioji šių metų diena pas Tave ... Na bet Tu pas mus protinga , atlaikysi
PS visada sakiau , kad Tau ne sunkius darbus dirbti , o kaip persų katei ant minkštų pagalvėlių lepintis Čia juokauju , jei ką .
Miegojau kaip kūdikis . Vakar trenerės meilės buvo biški per daug , nuvarė
Kaip ten sako - sunku pratybose - lengva mūšyje Kaime lakstau šį pavasarį kaip įkirpta, visai nepavargstu . Ten nuvažiavus mažiau negu 20 000 žingsnių nepavyksta , ty apie 13-14km per dieną. Atstumai .
Gražios dienos
Muka sėkmės Tau Didžioji šių metų diena pas Tave ... Na bet Tu pas mus protinga , atlaikysi
PS visada sakiau , kad Tau ne sunkius darbus dirbti , o kaip persų katei ant minkštų pagalvėlių lepintis Čia juokauju , jei ką .
Kaip ten sako - sunku pratybose - lengva mūšyje Kaime lakstau šį pavasarį kaip įkirpta, visai nepavargstu . Ten nuvažiavus mažiau negu 20 000 žingsnių nepavyksta , ty apie 13-14km per dieną. Atstumai .
Gražios dienos
QUOTE(Ex @ 2022 04 12, 03:48)
Labas rytas.
Kavute, ne, jau nebekirmyju keliuosi kavos gert.
Čia ta rusiška parduotuvėlė.
www.mydobro.com
Kavute, ne, jau nebekirmyju keliuosi kavos gert.
Čia ta rusiška parduotuvėlė.
www.mydobro.com
Nu va - praktiškai yra su kuo normaliu laiku pakalbėti
Jo, šita, vis galvoju, koks lengvas pavadinimas, o kai reikia - užkrinta. Ačiū
Labas rytas,
aš miegojau puikiai, gal ir ant to pačio šono
Vakar likusius pomidorus pikiavau, bluseles savo. Dar liko keli užsimarinavę, kurie nosių dar nerodo, bet jų labai laukiu.
Ingridut, aš tai trizna, bijočiau tokių kaimynų.
Geros dienos visoms, o ypač, kurioms laukia sunkumai. Bučkis.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 12, 08:42)
O tai baroniene Grotuziene pas tave baliavos? Tu ju buitinis aptarnavimas ar dar pagal krepostnoje pravo gyvenat?Jei duotum savo kokius kontaktus kai ka pasakyciau apie ta gimine,bet ne viesai.Tai nera blogi dalykai ,tesiog idomus sutapimas.
oi ne pas mane jos jubiliejus. Sužinojo kad baronienė tik po nepriklausomos lietuvos įdomi istorija... ir ne tiesioginė giminė mamos Parašysiu į až.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 04 12, 09:46)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>aš miegojau puikiai, gal ir ant to pačio šono </p><p>Vakar likusius pomidorus pikiavau, bluseles savo. Dar liko keli užsimarinavę, kurie nosių dar nerodo, bet jų labai laukiu.</p><p></p><p>Ingridut, aš tai trizna, bijočiau tokių kaimynų.</p><p></p><p>Geros dienos visoms, o ypač, kurioms laukia sunkumai. Bučkis.</p>
aš irgi vakar pikiavau bet pritrūkau bokaliukų lėksiu iki santikso gal rasiu bo plastmasė ir ale vienkartiniai juk lyg uždrausta...
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 12, 09:13)
Labos,
Gražios dienos
Gražios dienos
aha katė esu tik pagalvėlių neturiu tai va tenka ir voliotis darže
aha katė esu tik pagalvėlių neturiu tai va tenka ir voliotis darže
Kilmes nepaslėpsi
Labusenkos,
nemieganciom uzuojauta.Sianakt i mano miegamojo langa sviete dvi galves apsvietimo lempos ir vienas pilnas menulis,bet miegota ne blogai.
As turiu savo seimos is tevelio puses bajoro dokumentus,senelis buvo zemaitijos bajoras,paveldejes titula ir herba is savo tevelio.Ir daug dokumentu,liudijimu apie tai,bei genealogini medi is tevelio puses kilmes,kur siekia tris kartas pries tevelio gimima su visais proproproseneliu vardais,gimimo datom,kas su kuo susizenijo ir kiek vaiku turejo,kokie ju vardai kilme,ir gimimo datos.Mums beliko tik test.Vienas musu pusbrolis,gyvenantis Vilniuje,pasistenge dar 1995-1999m.palandziojo,pavazinejo po archyvus,po baznycias,ir surinko viska,ka rado apie tevelio puses gimine.Rankrasciai atsviesti,kai kur labai sunku net isskaityt,bet labai idomu patyrinet.
Bus vaikams atsiminimas,o ir mums labai idomu.
Lauke silta 14 silumos,vakar buvau sode,paliejau,patvarkiau,kiek ka reikejo,siandien jau nevaziuosiu,nors darbo yra.Gal i pavakare.Radu dideli vazona,reikia sutvarkyt alstramerijas,atskirt nuo tos vargses klivijos,sustatyt viska i savo vietas.
Zuvies deze ir dar uzdengta labai pasiteisino,ten silta,ir sudygo kai kurie agurkai ir petrazoles sudygo ne taip gausiai,kaip seta,bet nemazai.Nu gal si kart isiveisiu as ju.Gal joms mano zeme nepatinka,kad jos ima gelst ir numirsta.Reik paskaitinet priezastis.
O pas mus cia tylu kazko.
Mezgu uzsakyma anukei,labai grazia bliuska azuru,virbalais.Tik ka baigiau nugara.
Nezinau,ar atvers,imetu nuoroda
https://www.instagra.../p/CUhYyotrdHV/
Luety labai gražu tas ažūras!
Taip, išties labai graži palaidinė.