Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,
Man atrodo , kad arbata Ingrida vaišina, ne kava.
Nesu turėjusi MRT tyrimo . Reikėtų pasidaryti profilaktiškai bent kraują, taigi priklauso . Mano klinika tikrai nepaskambins, reikia registruotis pačiai.
Anidanda , ko sveikatos nėra ?
Man tik noro nėra. TY nuotaikos. Ruduo ir visa kita velniava susidėjo ...
Gaila, kad Lietuvoje meškos negyvena tongue.gif O pas Batkią į Belovežo giria nenoriu biggrin.gif Numigčiau posmą iki pavasario biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 10 11, 09:48)

Gaila, kad Lietuvoje meškos negyvena  tongue.gif  O pas Batkią į Belovežo giria nenoriu  biggrin.gif  Numigčiau posmą iki pavasario  biggrin.gif  bigsmile.gif


Latvijoj tikrai yra )))
Atsakyti

Labas rytas, orelis butų nieko, jei ne tas vėjas . Parsinešiau grybukų saujelę, porą kazlėkų ir kažką panašaus į paažuolius baravykiukus

Nuo tokių atostogų kaip Muka jaučiu sužvėrėčiau, bet kiekvienam savo, ane 😁

Turbūt paskutinį kartą žolę nupjovėm, dar naudosim žoliapjovę lapams surinkti, pomidorus ir agurkus nuskyniau, taip apmažinti, kad nieko nekonservavau, tik pasidžiovinau pomidorų ir su aliejum pasidariau

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 10 11, 10:30)
Latvijoj tikrai yra )))

Buvau rugsėjo mėnesį nei vienos nesutikau biggrin.gif Netikiu tongue.gif
Atsakyti

Dusia, gal nežinojai kur ieškoti, čia kaip su baravykais, gerų vietų neišduoda 😂

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2023 10 11, 11:48)
<p>Dusia, gal nežinojai kur ieškoti, čia kaip su baravykais, gerų vietų neišduoda 😂</p>


tai kai ji buvo, dar buvo šilta, užtat visai ir neieškojo biggrin.gif
Atsakyti
Meškos nepamatyti būtų sunku tongue.gif Didelis gyvulys .
Aš gimus augus netoli Latvijos sienos. Apie meškas net pasakojimų negirdėjusi ... Nėr Latvijoje manyčiau biggrin.gif
Būčiau sutikus, būčiau likus biggrin.gif bigsmile.gif

Persiprašau , Guuglas sako nuo 30 iki 50. Bet tame pakraštyje prie Estijos ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 spalio 2023 - 11:07
QUOTE(IngridaB @ 2023 10 11, 05:35)

Labas rytas.
Nukasiau kardelius,gavosi su kaupu 5 dėžės.Turėsiu ką veikti,sutvarkyti svogūnėlius.Palikau dar kur baltai žydi svogūninės gėlės ir kalijas.Jurginai dar liko iškasti.Šiemet labai mažai žydėjo jurginai,sausa,nelaiščiau. ax.gif
MRT šiandien,paskui obuolius spausti,kol spaus,palėksiu girion. mirksiukas.gif



Oi,kokie indai grazus doh.gif blink.gif Puokste,kaip tik tokioj vazoj.Ingrida pasistenge si ryta biggrin.gif Man atrodo juoda kava ten biggrin.gif arbata,patiekiama su arbatinuku ,o jei be,tai stiklineje grazioje.Bet cia kas ko nori,is tos serijos. bigsmile.gif bigsmile.gif
Labas rytas.
Tamsu,pilka,is dangaus krinta kazkokia smara,nesinori niekur eit.Sestadieni beliks diena 14,nakti3,o sekmadieni isvis,tik 11 diena,o nakti 2.Per 21m gyvenimo UK neatsimenu,kad taip anksti atsaltu.Gal susimaise prognozuotojai,parode Skotijos oro prognoze pas mus. rolleyes.gif ax.gif Nu butu ziauru,jei taip,reiktu boileri jungt,patalpas sildyt,o as dar nepasiruosus tam,taupau pinigus. bigsmile.gif Nors gavom pranesima,jog elektra atpigs rudeni,bet apie dujas nieko nerase,o degalinese pabrango nuo 5 iki 10 pensu kai kur kuras.
Ir Ispanijoj taip pat.
Pas meskas nenoriu,turiu savo guoli,bet dar nepasiduodu,kai tik isspresim savo reikalus,manau paleksim dar kur silta.Truputi yra problemeliu,bus matyt ar pavyks.
Atsakyti
Laba, paničkos.
Pasiskaičiau. Smagiai atostogaujat, grybaujat.
Davai nepeikiat oro, labai geras tas oras, bent jau gyvas jautiesi. Ne taip kaip vasarą, pastipęs ir dar dirbt reik.

Negrybauju. Nemėgstu. Nei grybaut, nei grybus valgyt. Pomidorai šiltnamyje dar kabo. Nenušalo, nebuvo šalnos, tai tegu dar kabo.

Pabuvau šiek tiek uk, viskas gerai, tiko oras, aplinka, pramogos, smagu buvo su dukra pasimatyti, nu, bet aš kaip tas vilkas , vistiek miškan žiūrėjau, vis namo norėjau. Parskridau, išlipau iš lėktuvo - lyja.. bet tai koks mielas tas MŪSŲ lietus man buvo. Kol iki mašinų aikštelės nupėdinau mašinos pasiimt, sulijo kaip vištą. Sėdžiu šlapia ir tokia laiminga..

Susirgo geras mano gyvenimo ramstis, žmogus, kurio pagalbos buvo galima prašyt bet kada ir skambinti bet kuriuo paros metu.. Sunkiai susirgo, 3čia stadija.. Ir padėt niekuo negaliu, nei patart. Ir lįsti į akis negaliu, nei paklaust kažką.. Ką beatsakys.. Visą tą pragarą mačiau iš šalies. Labai pergyvenu.

Ir pati bėdą turiu - neatsikratau gerbėjo.. Prilipo kaip klevo lapas prie *** . Atsirado iš niekur. Tiesiog va taip - išdygo prie durų. Ir reguliariai išdygsta. Nesupranta žodžio NE. Niekaip. Ginkluojuosi kamerom, spynom ir dar plytų prie durų atsinešiau. Na, jeigu ką..

Šiaip visa kita normoj. Laikomės. Katė pelių prie durų vis atneša, gal galvoja kad aš alkana?..

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 10 11, 10:33)
Laba, paničkos.
Pasiskaičiau. Smagiai atostogaujat, grybaujat.
Davai nepeikiat oro, labai geras tas oras, bent jau gyvas jautiesi. Ne taip kaip vasarą, pastipęs ir dar dirbt reik.

Negrybauju. Nemėgstu. Nei grybaut, nei grybus valgyt. Pomidorai šiltnamyje dar kabo. Nenušalo, nebuvo šalnos, tai tegu dar kabo.

Pabuvau šiek tiek uk, viskas gerai, tiko oras, aplinka, pramogos, smagu buvo su dukra pasimatyti, nu, bet aš kaip tas vilkas , vistiek miškan žiūrėjau, vis namo norėjau. Parskridau, išlipau iš lėktuvo - lyja.. bet tai koks mielas tas MŪSŲ lietus man buvo. Kol iki mašinų aikštelės nupėdinau  mašinos pasiimt, sulijo kaip vištą. Sėdžiu šlapia ir tokia laiminga..

Susirgo geras mano gyvenimo ramstis, žmogus, kurio pagalbos buvo galima prašyt bet kada ir skambinti bet kuriuo paros metu..  Sunkiai susirgo, 3čia stadija.. Ir padėt niekuo negaliu, nei patart. Ir lįsti į akis negaliu, nei paklaust kažką.. Ką beatsakys.. Visą tą pragarą mačiau iš šalies. Labai pergyvenu.

Ir pati bėdą turiu - neatsikratau gerbėjo.. Prilipo kaip klevo lapas prie *** . Atsirado iš niekur. Tiesiog va taip - išdygo prie durų.  Ir reguliariai išdygsta. Nesupranta žodžio NE. Niekaip. Ginkluojuosi kamerom, spynom ir dar plytų prie durų atsinešiau. Na, jeigu ką..

Šiaip visa kita normoj. Laikomės. Katė pelių prie durų vis atneša, gal galvoja kad aš alkana?..



Smagu,kad pamatei dukrele,apciupinai.10 metu verziausi i Lt,negalejau but nenuskridus,bent karta metuose.Po to samone eme laikyt namais cia,kur gyvenuBudavo nuskrendu,euforija,norisi zeme buciuot,bet po savaites noras skrist atgal ir kuo greiciau.Ir ne man vienai taip.
Del nuostabaus draugo ligos,nera ka ir pasakyt.Daug kur skaitau interneto platybese,kad vezy sukelia grybeline infekcija ir kad daug zmoniu issigydo invermectinu arba Hydroxychloriquine.Jo galima gaut is tu,kas pabuvoja Mexikol,Indijoj.Ar padeda tikrai,nezinau,sakau,ka raso.Man atrodo,pabandzius,nepamaisytu.Placiau rasyt nenoriu del daug priezasciu.Gal nueik,pakalbek,padrasink,juk 3-ia st.buna kad isgyja,cia dar ne nuosprendis,nepasiduoda lai.
Del "gerbejo",ka tik perskaiciau Anglija.lt laikrastyje,kad lietuvis gavo 16men.kalejimo uz persekiojima aktores Mini Keene.Jam virs 30,jai 26.
https://www.anglija....nQo01DDmZkaiAa4
Jei koks priedurnis,gal pranesk policijai,o siaip,nebutina taip gintis,galima per atstuma turet drauga.Ar jis jau visai,iskart i bendra gyvenima verziasi?
Kartais zmones bega nuo savo laimes,gal be reikelo tu taip giniesi,nu bet ar gi as galiu but patareja,kur zmogaus jausmai ipinti.?Ne.Tik siaip rasineju,ka galvoju.
Buckis
Atsakyti
Beje, skaitydama pastebėjau damų trūkumą. Kur Pou? Kur A.Alta, Atė? Išvijot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 10 11, 11:15)
Beje, skaitydama pastebėjau damų trūkumą. Kur Pou? Kur A.Alta, Atė? Išvijot? blink.gif

del Pou,nezinau,Alta sako,kad isvijom ja,bet as nevijau nei vienos.Ate ateina retai.
Atsakyti