Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 10 10, 09:02)

Nuotaikos tokios ne kokios - šiuo metų laiku labai norėčiau žiemos miego atostogų ... Sunkiausias laikas iki Kalėdų .
Herta Burbė nupaišė mano kasmetinę rudeninę nuotaiką ... 10 iš 10.


tai kad geras oras už lango - saulė šviečia, vėjas nurimo bigsmile.gif Šiltesnę striukę išsitraukus ir ne basom kojom kedukuose jau visai nešalta net paryčiais biggrin.gif Parėjau ryte, mb klausia, ar šalta ryte. Neee, sakau, visai nešalta ))) paskui pažiūriu, kad tik +1 ))
Man tai fainas laikas wub.gif Gražu, spalvinga, gaivu. O iki kol lapai nukris nėr taip jau ir niūru smile.gif

A tokį panašų meškos kostiumą ir mes turim. Du net ))) Kažkada mb kažkur pamatė ir sugalvojo, kad reik. Vakar kaip tik vieną vaikiui ištraukiau, jam patinka į tą mešką sukindus prie kompo kiurksot. Kažkokie karnavaliniai gal, ne gauruoti, bet labai minštos šiltos medžiagos. Įlendi ir kaip meškos ausy sėdi. Kol judėt nereik, nes judant jau per šilta ))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 10 10, 12:32)
tai kad geras oras už lango - saulė šviečia, vėjas nurimo  bigsmile.gif Šiltesnę striukę išsitraukus ir ne basom kojom kedukuose jau visai nešalta net paryčiais  biggrin.gif Parėjau ryte, mb klausia, ar šalta ryte. Neee, sakau, visai nešalta ))) paskui pažiūriu, kad tik +1 ))
Man tai fainas laikas  wub.gif Gražu, spalvinga, gaivu. O iki kol lapai nukris nėr taip jau ir niūru smile.gif

A tokį panašų meškos kostiumą ir mes turim. Du net ))) Kažkada mb kažkur pamatė ir sugalvojo, kad reik. Vakar kaip tik vieną vaikiui ištraukiau, jam patinka į tą mešką sukindus prie kompo kiurksot. Kažkokie karnavaliniai gal, ne gauruoti, bet labai minštos šiltos medžiagos. Įlendi ir kaip meškos ausy sėdi. Kol judėt nereik, nes judant jau per šilta ))


Čia ne dėl šalčio . Rūbų aš turiu , ir nuo lietaus ir nuo šalčio ... Čia kiekvieną rudenį man tokios nuotaikos , kad kyla noras su meškom pamiegoti . Dienos trumpyn , augalai miršta ar minga ir tt. Visi mes skirtingi žmonės ax.gif 4u.gif Žinau , kad nuo lygiadienio iki Kalėdų reikia išgyventi ... Rasti vėl kokį "hobį" kas vežtų .

Mačiau projektą , kad visiems NT mokestis nuo 2025. Jokių išimčių... Netgi paveldimą nori padaryti biggrin.gif
Nieko neturėsi ir būsi laimingas smile.gif Apsimokės visokie socialiniai būstai , pašalpos paramos ir kita ch*****.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 spalio 2023 - 11:56

Kas dėl arbūzų, jei daržuose siaučia miltligė ar kokios grybelinės ligos, tai reiktų pasodinus dar ir fugnicidais nupurkšti. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 10 10, 12:05)

Ingrida, geriau išsipirkti kokios tai mankštos pamokas ir daryti kas dieną, negu dar vieną geležies gabalą. Sunkiausia dirbti yra su savo kūnu ... ne su svoriais.

Tai sūnus norėjo padovanoti lygūmų slides.Matė pernai,kai buvo su marčia atsivežę,kaip dėjau slidinėti.Visi atkalbėjome,kad gali kelis metus ir nebūti sniego,o ir laukai suarti,grumstai,bus sunku,miškas irgi bruzgynai,mažai pušyno.Neseniai išvežėme į didelių gabaritų aikštelę tarybines slides ir pačiūžas. ax.gif
O treniruokliu galėsiu dirbti ir serialą žiūrėti. mirksiukas.gif
Pernai auginau ant plėvelės arbūzus,šiemet be,jokio skirtumo nepajutau. ax.gif
Anidanda,jei pirksi remontantines avietes,įsigyk ir geltonų.Aš valgau tik geltonas,man skaniausios. wub.gif Mes iš Panevėžio rajono. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 10 10, 12:50)
Rasti vėl kokį "hobį" kas vežtų .

Mačiau projektą , kad visiems NT mokestis nuo 2025. Jokių išimčių... Netgi paveldimą nori padaryti  biggrin.gif
Nieko neturėsi ir būsi laimingas smile.gif Apsimokės visokie socialiniai būstai , pašalpos paramos ir kita ch*****.


šuniuką?.. bigsmile.gif biggrin.gif

Aš neabejoju, kad anksčiau ar vėliau toks bus. Ir ne po 16 eur/metus kaip dabar peza. Čia buvo aišku nuo pat pradžių, kai darė atseit tik brangiam būstui, kad tik koją įkels į tą sritį ir plės pasidainuodami. O pašalpos ir paramos pas mus gi nuo senų laikų labai apsimoka. Koks durnius eis dirbt, jei ir nieko neveikdamas n lengvatų gauna ir dar garsiai rėkia, kiek jam ko priklauso.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 10 10, 13:55)
šuniuką?..  bigsmile.gif  biggrin.gif


Na jau ne tongue.gif

https://www.facebook...999247007979515
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 10 10, 14:06)


koks fainas kiculis wub.gif wub.gif wub.gif
ir eilėraštis visiška teisybė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 10 10, 10:14)
skamba smagiai smile.gif
Nors man tai kažkaip ir uk klimatas atrodo anaiptol ne depresinis )) Bet jeigu yr vieta, kur jausitės kur kas geriau, tai puiku, varykit ir džiaukitės thumbup.gif
Ė, o kur foto?


Kaip kokie metai su tuo klimatu.Jei ruduo siltas,tai greit kaledos ateina ir neprailgsta,bet dazniausiai buna lietingas,vejuotas ir labai veikia tas 16-17 val prasidedanti tamsa,elektros deginimas,ilgi vakarai.Slegia vien pagalvojus.
Nuotrauku daug,video daug.I Fb nenoriu det,nemegeja afisuotis,turiu telefe,o kur daugiau sudet,kad parodyt,nezinau.Cia sunkiai uzkraut per part.lt.Taip ir nerodau niekam,tik giminei persiunciau per msndz. bigsmile.gif ax.gif ax.gif
Silta,sauleta,tik kyla vejas nemazas is vakaru,tuoj atnes lietu,manau,ryt poryt.
Kate nuostabi,tingine.Geriausias gyvenimas kaciu,jei patenka i gera seima.
Nenoriu priklausyt sistemai,bet esu priklausoma nuo pencijos,jei jos nemokes ir manes nebus.Priedu galeciau ir neimt,isgyventume,todel MB ir vercia mane vykt is UK,kad kuo maziau but sisteminiu zmogumi,bet tai imanoma,tik vedant savo zemes uki,tik tiek,kad pats isilaikyt,bet nebe tie metai.Musu metai dabar ,kad tik gyvent ir dziaugtis dar,kad esam salyginai sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 10 10, 12:22)
Labos, 4u.gif  4u.gif
Aciu,Amadeja,jei bandysiu dar karta,pasinaudosiu patarimu.Pas mus trasi zeme buvo,sodinau is pietu puses paleisiltnami,visa diena pietu saule jiems buvo.Mokio nerasta pas mus.
Nu ir gerai,kad nereikejo,nors sako gerai is ryto mineralinio vandenuko isgert. tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Tu ir taip daug judi,vasara miskai,darzai,tai visa vasara tie treniruokliai stoves ,uzims vieta.
Pelenu turiu daug.Ir kavos tirscius taupau,kita met,o gal ir si rudeni sesiu su pelenais ar kavos tirsciais.
Mano nuotaika iki kaledu dar baisesne.Todel ir planuojam pabegt bent iki kaledu.Uz gyvenama plota moket nereiks,tik elektra,nes ten viskas ant elektros,o maista vistiek reikia pirkt,o ten daug pigesnis,tai gal issilygins.
O mums kardeliu nereikia iskast,bet tai nervina,kiek vaiku priperi ir paskui reik juos ispesiot.
Nesupratau,tai kur jus maudotes,vonioj,kad is viesbucio nebuvot iseje?? unsure.gif

Teritorijos viešbučio 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Nukasiau kardelius,gavosi su kaupu 5 dėžės.Turėsiu ką veikti,sutvarkyti svogūnėlius.Palikau dar kur baltai žydi svogūninės gėlės ir kalijas.Jurginai dar liko iškasti.Šiemet labai mažai žydėjo jurginai,sausa,nelaiščiau. ax.gif
MRT šiandien,paskui obuolius spausti,kol spaus,palėksiu girion. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas. Šalta 🥺. Nėra sveikatos 🥺

Amadeja, kaip tavo mazius? Patvirtino mononucleose?

Atsakyti
Labas iš ryto smile.gif
Kaip dailiai Ingrida kavą patiekė bigsmile.gif
Atsakyti