Labas rytas,
Vejas baisulinis,9 silumos,reik eit kirpejos ieskot,maniske isvykus,o as jau negaliu i save ziuret,lenda,griauzia,nemegstu saves su ilgom kudlom.
Siaip,rasydama istaisau,jei matau ,gramatines klaidas,kur dar zinau,kad jos yra.O stiliaus neziuriu,rasau,kaip kalbu.Siaip lietuviu gramatika mokykloje mokejau labai gerai.Tik su rasineliu rasymu,pritrukdavo fantazijos.Nesu su rasytojos gyslele.Bet kitu klaidos man netrukdo,zinau,kad telefono mygtukai pasispaudzia ne taip,o ir skubant klavisas ne tas pasispaudzia,taip kad man dzin.Ziuriu viesoj erdvej komentatoriai ima spygaut del kieno nors parasymu su klaidom,man tinka,svarbu,kad eitu perskaityt.
Nu va,apie varnenus nezinojau tokiu dalyku,bet pas mus sode ju retai matosi,daugiau zvirbliai,sarkos ir balandziai.dar zuvedros patupi ant laidu,paziuri ir nuskrenda.
Mano pomidorai jau visi siltnamio lysvej,bet supratau,kad nesvarbu,kada juos sukisi,kai zeme atsyla,bet svarbu daigo dydis,kuri sodini.Kadangi mano buna sodinami gana nedidukai,tai jie susilygina su jusiskiais ant palangiu tuo metu,kai jus sodinat i zeme.Nes kitaip negaliu sau paaiskint,kodel mano anksti kisti i lysve pradeda deret su jusiskiais,sodintais visu menesiu veliau.
Sestadieni nuroviau siltnamyje visus is ziemos likusius spinatus,nu nekilo rankos ismest,nuskainiojau lapelius,viena maiseli atidaviau kaimynei,o kita sau,sudejau i saldikli mazais maisiukais,bus prie kiausinienes pasikept zalumynu.
Po duios pasakymo,kad mes cia ne 10 metu jau plepam,ejau paziuret,nugi siaubas,as atejau 2007 sausy,tai siemet jau 15 metu buvo.O jus nuo 2005 maciau kitos.Vaje vaje,tapom jau gimines.
Dusia,uzkabino heliksai. Viena grupe telegrame on lain mezga labai grazias,imesiu tau,jei noresi,ten panasus i heliksus,bet po dvi eilutes spalvos eina ir padas isvirksciom akim.Jei siulu margumas geras,labai graziai gaunasi.
Turiu ir as dvejas naujas,bet nefotkintas dar,reikia ikvepimo.
Dusia,maniškis tik ant daugiaaukščių perėjo.Sako lengviausia prižiūrėti?
Kojinės,nuostabios.
Patikėkite blac cheriukai paklausiausi turguje,visada išperka.Tik skinti nuobodu.
Kojinės,nuostabios.
Patikėkite blac cheriukai paklausiausi turguje,visada išperka.Tik skinti nuobodu.
Luety heliksai dėl to kad likučių siūlų visokių turiu Ir skaičiuoti labai paprasta. Jei mezgu vienspalves tenka zilkinius virbalus imti ir megzti kartu , bo tingiu skaičiuoti Ne tiek malomumo kaip 5 virbalai. Be to mezgant zilkinais "kampai" prie kulno nesigauna tobuli . Kiti nemato , aš matau . Visai nenoriu jokių storesnių dabar megzti - tik plonytes. O ir siūlų turiu labai daug iš Itališkų .
Kažkos toks tarpas - nesinori galvoti . Turiu visokių receptų ką megzti ir pirkus ir nemokamų ... O mezgu tik tai kas nereikalauja jokių pastangų .
Pou - sunkiausia pradėti . Kai pradedi - sunku sustoti Mezgimas meditacijos forma.
Anekdotas - kai buvau studentė ir gyvenau bendrabutyje visos mano kambariokės pradėjo megzti Užkrėčiau O tu paveizėk, paveizėk kaip mes mezgam ir pasiimk vakare virbalus. Kai tik užsidėsi akis matysi kaip "pagaus" ... Ir ne dėl daikto reikalingumo , o dėl smagumo
Ingrida, matai man daugiaukščiai būtų naujiena. O dadanas nuo vaikystės įprastas avilys
Papildyta:
Nuostabu
Luety tu biški kitam levely nei aš .
Jau laukiu pensijos
Kažkos toks tarpas - nesinori galvoti . Turiu visokių receptų ką megzti ir pirkus ir nemokamų ... O mezgu tik tai kas nereikalauja jokių pastangų .
Pou - sunkiausia pradėti . Kai pradedi - sunku sustoti Mezgimas meditacijos forma.
Anekdotas - kai buvau studentė ir gyvenau bendrabutyje visos mano kambariokės pradėjo megzti Užkrėčiau O tu paveizėk, paveizėk kaip mes mezgam ir pasiimk vakare virbalus. Kai tik užsidėsi akis matysi kaip "pagaus" ... Ir ne dėl daikto reikalingumo , o dėl smagumo
Ingrida, matai man daugiaukščiai būtų naujiena. O dadanas nuo vaikystės įprastas avilys
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 04 11, 12:10)
Nuostabu
Luety tu biški kitam levely nei aš .
Jau laukiu pensijos
Dusia,levelis tas pats,tik nusiteikimas kitas.Daznai buna,kad mezgu koki megztini ir stop,jauciu,kad jis jau mane uzknisa,imu tada kojines,atsidziaugiu ir tada vel galiu megzt toliau megztini.Gal todel,kad rezultatas kojiniu greitas,lengva,mazai skaiciavimo,mezgi relaxui.
Alta,nebepolitikuojam.
Alta,nebepolitikuojam.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 11, 15:01)
Oi citrina ,zmogeli,kai paskaitau lietuvos ziniasklaida, o siandien top istorija - simasius mano kad ruskiai isrado heterosantuokas,man jau verkt norisi.Ir suprantu ,kad galo su gera pabaiga sitam kvailumui jau nebebus.
Ką???
Eisiu paieškot, kur ten rašo
Aš tai paskaičiau, kad LRT ir vėl apsimelavo - paskleidė pranešimą, kad Europos vaistų agentūra patvirtino 4 dozę.
Luety, politikuojam . Taigi demokratija, laisvė, o tu užčiaupt nori . Jau užtenka ir be tavęs, kas užčiaupinėja
QUOTE(Luety @ 2022 04 11, 15:16)
Dusia,levelis tas pats,tik nusiteikimas kitas.Daznai buna,kad mezgu koki megztini ir stop,jauciu,kad jis jau mane uzknisa,imu tada kojines,atsidziaugiu ir tada vel galiu megzt toliau megztini.Gal todel,kad rezultatas kojiniu greitas,lengva,mazai skaiciavimo,mezgi relaxui.
Alta,nebepolitikuojam.
Alta,nebepolitikuojam.
Kitas kitas, toliau pažengusi
Aš mezgu tik vakarais ...
Gal kuri pamenat sėklų e.parduotuvės adresiuką, kurioje viskas rusų k., o siunčia iš Lietuvos? Ir apmokėti reikia gavus prekes. Daugiau užuominų nebus - nežinau
Ei, Ex, tik nesakyk, kad jau kirmyji
Einu ir aš miegot, nes jau tuoj saintlina su Lesium prašuoliuos - prižadins
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 12, 00:23)
Gal kuri pamenat sėklų e.parduotuvės adresiuką, kurioje viskas rusų k., o siunčia iš Lietuvos? Ir apmokėti reikia gavus prekes. Daugiau užuominų nebus - nežinau
Labas rytas.
Kavute, ne, jau nebekirmyju keliuosi kavos gert.
Čia ta rusiška parduotuvėlė.
www.mydobro.com
QUOTE(Ex @ 2022 04 12, 03:48)
Labas rytas.
www.mydobro.com
www.mydobro.com
Labas rytas,
A padūkai, vyturėli? Tokioj nakty kavos? Visad kelies tokiu metu?
Gavau žinutę atvyko paskutinės braškės. Vakare tūps į vietas.
Psio, lekiu darban. Atėjo sunkus metas. Ryt dar atlaikyt ir....bus, kaip bus.