Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
Vejas baisulinis,9 silumos,reik eit kirpejos ieskot,maniske isvykus,o as jau negaliu i save ziuret,lenda,griauzia,nemegstu saves su ilgom kudlom.
Siaip,rasydama istaisau,jei matau ,gramatines klaidas,kur dar zinau,kad jos yra.O stiliaus neziuriu,rasau,kaip kalbu.Siaip lietuviu gramatika mokykloje mokejau labai gerai.Tik su rasineliu rasymu,pritrukdavo fantazijos.Nesu su rasytojos gyslele.Bet kitu klaidos man netrukdo,zinau,kad telefono mygtukai pasispaudzia ne taip,o ir skubant klavisas ne tas pasispaudzia,taip kad man dzin.Ziuriu viesoj erdvej komentatoriai ima spygaut del kieno nors parasymu su klaidom,man tinka,svarbu,kad eitu perskaityt. biggrin.gif
Nu va,apie varnenus nezinojau tokiu dalyku,bet pas mus sode ju retai matosi,daugiau zvirbliai,sarkos ir balandziai.dar zuvedros patupi ant laidu,paziuri ir nuskrenda.
Mano pomidorai jau visi siltnamio lysvej,bet supratau,kad nesvarbu,kada juos sukisi,kai zeme atsyla,bet svarbu daigo dydis,kuri sodini.Kadangi mano buna sodinami gana nedidukai,tai jie susilygina su jusiskiais ant palangiu tuo metu,kai jus sodinat i zeme.Nes kitaip negaliu sau paaiskint,kodel mano anksti kisti i lysve pradeda deret su jusiskiais,sodintais visu menesiu veliau.
Sestadieni nuroviau siltnamyje visus is ziemos likusius spinatus,nu nekilo rankos ismest,nuskainiojau lapelius,viena maiseli atidaviau kaimynei,o kita sau,sudejau i saldikli mazais maisiukais,bus prie kiausinienes pasikept zalumynu.
Po duios pasakymo,kad mes cia ne 10 metu jau plepam,ejau paziuret,nugi siaubas,as atejau 2007 sausy,tai siemet jau 15 metu buvo.O jus nuo 2005 maciau kitos.Vaje vaje,tapom jau gimines. 4u.gif 4u.gif
Dusia,uzkabino heliksai. biggrin.gif biggrin.gif Viena grupe telegrame on lain mezga labai grazias,imesiu tau,jei noresi,ten panasus i heliksus,bet po dvi eilutes spalvos eina ir padas isvirksciom akim.Jei siulu margumas geras,labai graziai gaunasi.
Turiu ir as dvejas naujas,bet nefotkintas dar,reikia ikvepimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 balandžio 2022 - 10:34
Dusia,maniškis tik ant daugiaaukščių perėjo.Sako lengviausia prižiūrėti? mirksiukas.gif
Kojinės,nuostabios. wub.gif wub.gif
Patikėkite blac cheriukai paklausiausi turguje,visada išperka.Tik skinti nuobodu. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Paskutines trys poros Reikia apsistot,bet as kaifuoju kojines megzdama. ax.gif
Atsakyti
Luety heliksai dėl to kad likučių siūlų visokių turiu ax.gif Ir skaičiuoti labai paprasta. Jei mezgu vienspalves tenka zilkinius virbalus imti ir megzti kartu , bo tingiu skaičiuoti smile.gif Ne tiek malomumo kaip 5 virbalai. Be to mezgant zilkinais "kampai" prie kulno nesigauna tobuli ax.gif . Kiti nemato , aš matau . Visai nenoriu jokių storesnių dabar megzti - tik plonytes. O ir siūlų turiu labai daug iš Itališkų .
Kažkos toks tarpas - nesinori galvoti . Turiu visokių receptų ką megzti ir pirkus ir nemokamų ... O mezgu tik tai kas nereikalauja jokių pastangų .
Pou - sunkiausia pradėti . Kai pradedi - sunku sustoti 4u.gif Mezgimas meditacijos forma.
Anekdotas - kai buvau studentė ir gyvenau bendrabutyje visos mano kambariokės pradėjo megzti biggrin.gif Užkrėčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O tu paveizėk, paveizėk kaip mes mezgam mirksiukas.gif ir pasiimk vakare virbalus. Kai tik užsidėsi akis matysi kaip "pagaus" ... Ir ne dėl daikto reikalingumo , o dėl smagumo tongue.gif

Ingrida, matai man daugiaukščiai būtų naujiena. O dadanas nuo vaikystės įprastas avilys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 04 11, 12:10)

Nuostabu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Luety tu biški kitam levely nei aš .
Jau laukiu pensijos tongue.gif
Atsakyti
Oi citrina ,zmogeli,kai paskaitau lietuvos ziniasklaida, o siandien top istorija - simasius mano kad ruskiai isrado heterosantuokas,man jau verkt norisi.Ir suprantu ,kad galo su gera pabaiga sitam kvailumui jau nebebus.
Atsakyti
Dusia,levelis tas pats,tik nusiteikimas kitas.Daznai buna,kad mezgu koki megztini ir stop,jauciu,kad jis jau mane uzknisa,imu tada kojines,atsidziaugiu ir tada vel galiu megzt toliau megztini.Gal todel,kad rezultatas kojiniu greitas,lengva,mazai skaiciavimo,mezgi relaxui.
Alta,nebepolitikuojam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 11, 15:01)
Oi citrina ,zmogeli,kai paskaitau lietuvos ziniasklaida, o siandien top istorija - simasius mano kad ruskiai isrado heterosantuokas,man jau verkt norisi.Ir suprantu ,kad galo su gera pabaiga sitam kvailumui jau nebebus.

Ką??? lotuliukas.gif
Eisiu paieškot, kur ten rašo smile.gif
Aš tai paskaičiau, kad LRT ir vėl apsimelavo - paskleidė pranešimą, kad Europos vaistų agentūra patvirtino 4 dozę.

Luety, politikuojam biggrin.gif. Taigi demokratija, laisvė, o tu užčiaupt nori unsure.gif. Jau užtenka ir be tavęs, kas užčiaupinėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 11, 15:16)
Dusia,levelis tas pats,tik nusiteikimas kitas.Daznai buna,kad mezgu koki megztini ir stop,jauciu,kad jis jau mane uzknisa,imu tada kojines,atsidziaugiu ir tada vel galiu megzt toliau megztini.Gal todel,kad rezultatas kojiniu greitas,lengva,mazai skaiciavimo,mezgi relaxui.
Alta,nebepolitikuojam. 4u.gif

Kitas kitas, toliau pažengusi smile.gif
Aš mezgu tik vakarais ...
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=W1OJfdXRzPE
Atsakyti
Gal kuri pamenat sėklų e.parduotuvės adresiuką, kurioje viskas rusų k., o siunčia iš Lietuvos? Ir apmokėti reikia gavus prekes. Daugiau užuominų nebus - nežinau biggrin.gif

Ei, Ex, tik nesakyk, kad jau kirmyji biggrin.gif

Einu ir aš miegot, nes jau tuoj saintlina su Lesium prašuoliuos - prižadins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 12, 00:23)
Gal kuri pamenat sėklų e.parduotuvės adresiuką, kurioje viskas rusų k., o siunčia iš Lietuvos? Ir apmokėti reikia gavus prekes. Daugiau užuominų nebus - nežinau biggrin.gif

Ei, Ex, tik nesakyk, kad jau kirmyji biggrin.gif

Einu ir aš miegot, nes jau tuoj saintlina su Lesium prašuoliuos - prižadins biggrin.gif

Labas rytas.

Kavute, ne, jau nebekirmyju biggrin.gif keliuosi kavos gert.

Čia ta rusiška parduotuvėlė.
www.mydobro.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 balandžio 2022 - 02:49
QUOTE(Ex @ 2022 04 12, 03:48)
Labas rytas.

Kavute, ne, jau nebekirmyju biggrin.gif keliuosi kavos gert.

Čia ta rusiška parduotuvėlė.
www.mydobro.com

Labas rytas,
A padūkai, vyturėli? Tokioj nakty kavos? Visad kelies tokiu metu? blink.gif
Gavau žinutę atvyko paskutinės braškės. Vakare tūps į vietas. bigsmile.gif wub.gif
Psio, lekiu darban. Atėjo sunkus metas. Ryt dar atlaikyt ir....bus, kaip bus. biggrin.gif
Atsakyti