Pas mane Polka lyg. Skanios labai, jei yra saulės ir lietus nepila non stop.
Taip, skanios tikrai. Turiu ir aš. Bet tos kitos dar skanesnės
Labas rytas. Anidanda,visur prekiauja tomis remontantinėmis avietėmis.Atvažiuotum iki manęs,duočiau daigų,pas mane Poliana.Jau n metų dera ir plečiasi jos kasmet toliau. Kažkada tik buvo atsiradę,pas mane buvo sodybiečių susibūrimas,vežėsi kas norėjo daigus. Šiaip jos mėgsta labai gerą žemę,praeitą savaitgalį buvau pas sesę sode,sodas girioje,o kokio didumo vietės,tikrai niekuo netrešia,nelaisto,bet uogos,uogos.Žinau dar į turgų veža irgi gyvena girioje ,kokios gražios uogos. Tai va Anidanda,atlėk,padarysime vyno degustaciją,vakar mb davė ananasų vyno paragauti,ankščiau tikrai buvo neskanus,išstovėjo nuo žiemos,išskaidrėjo,panašus į vynuogių. Naktį kėliausi 4 ,nukelti kėdžių nuo terasos,tokia baimė uraganas kaip dės į stiklus. Nesušalkite,vėjas šiltas.O koks viliojantis pasiūlymas 😍. Primink, kuriam tu rajone? Kažkur Aukštaitijoj?
Vėjas pas mus nuo vakar vakaro siaubingas. Neima miegot buvo, toks triukšmas
Joooo, vėjukas solidus. Pomidorus ir man reik ait išskint. Raudonų baisybė dar. Apie žalius net nekalbu. Šalnas žada. Jei -5, tai sušals. Bet tiek priskynus vėl dusinkis su jais ))
Šiąnakt neturi dar būt, kai lietus ir vėjas. Aš noriu lauke nuskint, bet, kad nėr kaip nosies iškišt... Šparagines irgi reik, dar yra, bet Kaaaaaaippppp???