Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mane Polka lyg. Skanios labai, jei yra saulės ir lietus nepila non stop. 

Taip, skanios tikrai. Turiu ir aš. Bet tos kitos dar skanesnės :) 

Atsakyti

Ingridaaa!!! Su šventėm!!!  :wub: :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

Atsakyti

Merginos, gal žinot kokį marinatą, kuris gerai mėsą minkština? Mamikė svečiams vaišinti dvi vištas po 5 kg nukalė. Jos neįkandamos bus jau.. čia sekmadieniui, tuos vaišins, kur nakvot liks )

Atsakyti

c31a5e087a17fb158b11c778dcd663db.jpg Labas rytas. Anidanda,visur prekiauja tomis remontantinėmis avietėmis.Atvažiuotum iki manęs,duočiau daigų,pas mane Poliana.Jau n metų dera ir plečiasi jos kasmet toliau. Kažkada tik buvo atsiradę,pas mane buvo sodybiečių susibūrimas,vežėsi kas norėjo daigus. Šiaip jos mėgsta labai gerą žemę,praeitą savaitgalį buvau pas sesę sode,sodas girioje,o kokio didumo vietės,tikrai niekuo netrešia,nelaisto,bet uogos,uogos.Žinau dar į turgų veža irgi gyvena girioje ,kokios gražios uogos. Tai va Anidanda,atlėk,padarysime vyno degustaciją,vakar mb davė ananasų vyno paragauti,ankščiau tikrai buvo neskanus,išstovėjo nuo žiemos,išskaidrėjo,panašus į vynuogių. wub.gif Naktį kėliausi 4 ,nukelti kėdžių nuo terasos,tokia baimė uraganas kaip dės į stiklus. rolleyes.gif Nesušalkite,vėjas šiltas.
O koks viliojantis pasiūlymas 😍. Primink, kuriam tu rajone? Kažkur Aukštaitijoj?

 

Vėjas pas mus nuo vakar vakaro siaubingas. Neima miegot buvo, toks triukšmas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 07 spalio 2023 - 09:22
Ingrida su Tavo diena wub.gif
birthday.gif 000552.gif
Laimės, meilės, džiaugsmo . Kad daržai derėtų , gėlės žydėtų . O svarbiausia sveikatos nepritrūkų 4u.gif

Saintlina, taigi kepei tokia didelę Kalėdoms? Kas ten daroma - sviestas po skūra, mirkymas sūriam vandenyje ? 100 metu negaminau tikros vištos... Ji ir neturi būti minkšta , kaip parduotuvinė.

Mukut pailsėk. Kokio poilsio Jums reikia patys geriausiai žinot. Genys margas, svietas margesnis. Žmonės skirtingi wub.gif 4u.gif

Man mezgimo įkvėpimas. Tik ilgai sėdėti kančia. Manau tuoj turėsiu kitą megztinį be rankovių . Sau. Samdysiu mezgėją rankovių mezgimui biggrin.gif . Dukros rankovės bus skirtingo marginimo , jau matau ... Kaip ten dažyti tie siūlai neįsivaizduoju , negalima rasti vienodo rašto . 3 kamuoliukus persukau - niekap nesusiderina. Jinai sakė taip dar fainiau. Bet mano prefekcionizmas nenori pasiduoti viliuosiu , kad rasiu smile.gif Norint vienodo marginimos tektų karpyti ir slėpti galus. Gal neverta. Sau pilkiuką pradėjau . Iš tų pačių siūlų , kur nusimezgiau ir atidaviau dukrytei ... Dabar mezgu platų. Tokio reikia , šios dienos garderobui tongue.gif Pasmukusio . Ir dar siūlų liks. Begalinė babinukė, kaip toje pasakoje staltiesėlė biggrin.gif
Važiuosim popiet į kaimą. Man biški darbų yra. O tingiu ir visai nenoriu ... Lyg šlabdriba žada ryt? Gerai kad visokius bazilikus ir krapus iš daržo susirinkau. Bandysiu išskinti šiltnamį apie 90 pr. pomidorų . Žalius paraugsiu, jei neaptingsiu ? Nesu raugusi žalių pomidorų . Rausvi tai man neskanūs buvo , fek...
Gražaus šeštadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif


Ingridele,

vartotojo įkelta nuotrauka


Gimtadienio proga linkiu gyvenimo keliu žengti taip užtikrintai drąsiai, kad pasitrauktų šalin visos piktos dvasios! Telydi humoras, juokas ir pasitikėjimas savimi pačiose įvairiausiose situacijose.

Atsakyti
Ingrida su tavo diena te svajonėms ir jų issipildymui visad atviros durys buna ir tris kart valio valio vaaaaaalioooooo
happybday.gif
Dusia jeigu raugsi druskos daugiau nei agurkams 2 šaukštai litrui. Mano tėvukui ir MB labai tinka …man ne kažką smile.gif
Atsakyti
Isviriau vakar paskutines(turbut)avietes,atidaviau stiklainiuka vaikams(tiek teisejo).Jie jauni,gali valgyt cukru dar. :bigsmile: :bigsmile:
Siaip labai salta.Vejas ir pas mus.Nekenciu.
Dusia,pasirodyk savo mezginius.
Man irgi patinka,kai nesutampa sekcijinio dazymo siulais megztos detales,duoda sarmo mezginiui,atkreipia kitu demesi,kad kazkas originalaus.
Reiktu ir man kazko imtis,bet kaires rankos riesas skauda,baudzia mane Dievulis,arba perspeja,kad gana sedet ir megzt :) :) :)
Muka,pavydziu,noriu atgal i ten,kur silta ir sauleta.Pailsek,jura svaigina,o dar silta jura musu kaulams-geris.
Atsakyti

Joooo, vėjukas solidus. Pomidorus ir man reik ait išskint. Raudonų baisybė dar. Apie žalius net nekalbu. Šalnas žada. Jei -5, tai sušals. Bet tiek priskynus vėl dusinkis su jais ))

Atsakyti

Taip, skanios tikrai. Turiu ir aš. Bet tos kitos dar skanesnės :)

Tada wow😍

Atsakyti

Joooo, vėjukas solidus. Pomidorus ir man reik ait išskint. Raudonų baisybė dar. Apie žalius net nekalbu. Šalnas žada. Jei -5, tai sušals. Bet tiek priskynus vėl dusinkis su jais ))

Šiąnakt neturi dar būt, kai lietus ir vėjas. Aš noriu lauke nuskint, bet, kad nėr kaip nosies iškišt... Šparagines irgi reik, dar yra, bet Kaaaaaaippppp???

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 10 07, 13:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73107157" data-time="1696669818"><div><p>Joooo, vėjukas solidus. Pomidorus ir man reik ait išskint. Raudonų baisybė dar. Apie žalius net nekalbu. Šalnas žada. Jei -5, tai sušals. Bet tiek priskynus vėl dusinkis su jais ))</p></div></blockquote><p>Šiąnakt neturi dar būt, kai lietus ir vėjas. Aš noriu lauke nuskint, bet, kad nėr kaip nosies iškišt... Šparagines irgi reik, dar yra, bet Kaaaaaaippppp???</p>

Šaldyk arba pagal Dusios receptą, tik nepamenu tiksliai į gal ji pati pasidalins . Visiem namiškiams tiko mirksiukas.gif
Atsakyti