Sveikos,
tiesą pasakius, tos klaidos linkusios dažnėti, bent jau man. Gal telefonas be lietuvybės padarė savo. Kartais rašau ir pagalvoju: kartu ar atskirai rašoma, šiaip kokias taisykles mintyse prabėgt turiu. Anksčiau rašydavau nesusimąstydama.
Muka, skanus kumpelis, bet ne toks, kokio norėjau. Reiks į Vilijampolės turgų šeštadienį pašaut, gal tas vyrukas turės. Nupirko vyras, o dūmo kvapo nėėėėr. Parduotuvinis.
Neišsilakstom, vienos tiesos nebūna.
Man taip pat Juodas rusas skaniausias iš juodulių, bet šįmet aš jo neauginsiu iš principo. Tegu sėdž karantine.
O kad daigios senolės, tai daigios. Aš dar turiu Taifun hibrido, kurios jau senokai negalioja, bet sėju, daigumas prastesnis, bet išlenda. Pernai jau pasidariau F2, nes kelios F1 belikusios buvo. Šįmet iš 4 išdygo 2. Dar pabėriau F2, tai tų šepetys sudygo, bus matyt ar savybės nepakito.
Labai užsispyrusios Dietskyj sladkyj. Gonziukas atsiuntė, na bet iš 5 dar nė viena neišlindo - laukiu. Noriu sesės vaikams pakapsėjimui pasodint lauke.
Ex, taviškių neauginau, auginau Brad's atomic grape - labai gražūs kaušinukai, bet skonis nesužavėjo.