Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 11, 08:51)
Siaip tai as ir daugiau nei tris galiu paduot.

Pasigailėk mūsų.. 🙏 Na, gerai - manęs.

Tik nepagalvokit kuri, kad tie mano varnėnai kasdien tokius triukus išdarinėja. Retai. Taip retai, kad kartais užmirštu, jog jie taip moka ir patikėjusi, kad man kažkas skambina, vėl lekiu pakelt telefono ragelį biggrin.gif Miaukimą tai beveik kasdien girdžiu, bet jau nebėgu aiškintis teisybės.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 11, )
. Kuri esat tokius auginusi ar faini pomidorai? Gal prisipažins kuri man davė tas sėklas..  bigsmile.gif

Auginau, bet daviau ne aš. Mislinu, iš Adijos gavom.
Skanus, bet vis dėlto man iš juodų Black Russian pats pačiausias.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 11, 07:58)
O šiaip turiu tą bjaurią madą - pamatyt bent tas elementarias pirmokiškas klaidas (ne korektūros ir ne be lietuviškų raidžių) ir pagalvot...

Ir aš matau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 11, 08:26)

Va, parašiau "daryti klaidas", bet paskaičius pagalvojau, kad gal vis tik "daryti klaidų"? Ar taip?

Vis dėlto turbūt 'rašyti be klaidų' smile.gif man tas 'daryti klaidas' tiesioginis vertinys iš rusų kalbos.
Atsakyti
Kukushka, dabar jau teks atsakyt uz bazara.Nereikia man aiskint ,ka mylet ir ko nekest.Ypac politikoje,aisku su demokratija ir nuomoniu pliuralizmu siais laikais ne tobula.
Manot siaip viena ryta atsikeliau pilna neapykantos lietuvai,ukrainai ar zasliu seniunijai? Tam yra kritines mirtinos priezastys.
Oi ADIJA,ATPLAUK PIENO PUTA.aNT KAPUCINO KVIECIAM.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 11, 09:05)
Auginau, bet daviau ne aš. Mislinu, iš Adijos gavom.
Skanus, bet vis dėlto man iš juodų Black Russian pats pačiausias.
Papildyta:
Ir aš matau smile.gif

Vo, turbūt iš Adijos.
Labai sutinku, Black Russian ir dabar pasisėjau, sudygę jau. Nederlingas, jovalas jo šukuosenoj, kol sumąstai kaip iššukuot.. Bet joks kitas juodas pomidoras nėra tokio gero skonio, kaip Rusas.. wub.gif prašom tik nepolitizuoti blink.gif
Atsakyti
Beje, kai kartais paskaitau žiniasKlaidą, tai pagalvoju, kad žurnalistų gal nelabai yra pas mus. Panašiau, kad rašo ne patys raštingiausi moksleiviai biggrin.gif

saintlina, tau Black Russian? Oi, man tai ne. Kad ir tas pats Arbuznyi - daug labiau patinka. Kad ir tie patys Black cherry, tik kad suslikai, bet man labai skanūs. Ir daugiau yra skanių smile.gif
Atsakyti

Sveikos,

tiesą pasakius, tos klaidos linkusios dažnėti, bent jau man. Gal telefonas be lietuvybės padarė savo. Kartais rašau ir pagalvoju: kartu ar atskirai rašoma, šiaip kokias taisykles mintyse prabėgt turiu. Anksčiau rašydavau nesusimąstydama.

Muka, skanus kumpelis, bet ne toks, kokio norėjau. Reiks į Vilijampolės turgų šeštadienį pašaut, gal tas vyrukas turės. Nupirko vyras, o dūmo kvapo nėėėėr. Parduotuvinis.

Neišsilakstom, vienos tiesos nebūna.

Man taip pat Juodas rusas skaniausias iš juodulių, bet šįmet aš jo neauginsiu iš principo. Tegu sėdž karantine. 

O kad daigios senolės, tai daigios. Aš dar turiu Taifun hibrido, kurios jau senokai negalioja, bet sėju, daigumas prastesnis, bet išlenda. Pernai jau pasidariau F2, nes kelios F1 belikusios buvo. Šįmet iš 4 išdygo 2. Dar pabėriau F2, tai tų šepetys sudygo, bus matyt ar savybės nepakito.

Labai užsispyrusios Dietskyj sladkyj. Gonziukas atsiuntė, na bet iš 5 dar nė viena neišlindo - laukiu. Noriu sesės vaikams pakapsėjimui pasodint lauke.

Ex, taviškių neauginau, auginau Brad's atomic grape - labai gražūs kaušinukai, bet skonis nesužavėjo.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 11, 10:09)
Vis dėlto turbūt 'rašyti be klaidų' smile.gif man tas 'daryti klaidas' tiesioginis vertinys iš rusų kalbos.

Jau buvau beveik sutinkanti su tavimi, nu bet gi nerami dūšia paguglinau smile.gif. Čia iš VLKK.
Dažniausios galininko vartojimo klaidos:

1. neapibrėžtam daiktų kiekiui ar daikto daliai reikšti (vietoj dalies kilmininko), pvz.: Reikalinga sekretorė, mokanti užsienio kalbas (taisoma kalbų). Visi mes darome klaidas (taisoma klaidų).

Reiškia DARYTI galima ir klaidų biggrin.gif

Bet vėl gavoju - gal tas pavyzdys apie šiaip klaidas, o ne rašybos... unsure.gif
Ai, geriau einu dYrPt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 11 balandžio 2022 - 09:33
Dusia,mb galvoja,gal primaitinti reikia biteles?Kur buvo po žiemos likęs tuščias avilys,paliko korius,tai vagilkos išvalgė švariai. ax.gif Oras neleidžia prisinešti blindės,sedulos žiedadulkių,Jau mačiau šalpusnį žydintį. bigsmile.gif
Ko gero kriaušė tuščia,matysime kai labiau atšils.Kur matėme landžiojant bites,ten gal vagiliavo suneštą medų,kai atšilę buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 11, 09:18)
Visi mes darome klaidas (taisoma klaidų).

Reiškia DARYTI galima ir klaidų biggrin.gif

Aš tai vartočiau 'klystame' )) reiktų kokio kietesnio lituanisto konsultacijos )))
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 11, 09:14)

saintlina, tau Black Russian? Oi, man tai ne. Kad ir tas pats Arbuznyi - daug labiau patinka. Kad ir tie patys Black cherry, tik kad suslikai, bet man labai skanūs. Ir daugiau yra skanių smile.gif

Arbuzno nesu ragavus. Black cherry skanūs, bet nu suslikai )) man reik didelio mėsingo, aš juos tokiom storom riekėm pjaustau ir dedu ant duonos. Ir druskos dedu. Nu man skaniausi sumuštiniai. Su suslikais ne tas. Visai ne tas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 11, 10:25)
Dusia,mb galvoja,gal primaitinti reikia biteles?Kur buvo po žiemos likęs tuščias avilys,paliko korius,tai vagilkos išvalgė švariai. ax.gif Oras neleidžia prisinešti blindės,sedulos žiedadulkių,Jau mačiau šalpusnį žydintį. bigsmile.gif
Ko gero kriaušė tuščia,matysime kai labiau atšils.Kur matėme landžiojant bites,ten gal vagiliavo suneštą medų,kai atšilę buvo? mirksiukas.gif

Aš kandi tešlos dėjau. Nes oro nėra, o perus augina. Labai daug suvalgo kai šalta ir perus reikia šildyti . Kandi tešlą pirkau paprastą , Depe. Kaina per metus padvigubėjo ax.gif .
Studijuoju Amšiejus knygą ir spirgu kaip noriu daugiaaukščio avilio biggrin.gif Ir bijau MB prisipažinti . Brangus tas mano hobis . Ir su pirkimu - arba kaina kandžiojasi arba toli ir nepakeliui ...
Ingrida, pas mane sedula dar nežydi . Tikrinau .

vartotojo įkelta nuotrauka
O čia sau mylimiausiai , bus kaimui kasdienai . Į kroksus , į kedukus . Virbalai Nr.2 , 64 akys , nuo kulno iki leidimo 64 ar 66 eilės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 balandžio 2022 - 09:50
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 11, 09:10)
Oi ADIJA,ATPLAUK PIENO PUTA.aNT KAPUCINO KVIECIAM.

Neatplauks. Niekur ji nebeatplaukia. Išėjo iš soc.tinklų ir nežadėjo sugrįžti.
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2022 04 11, )
Tai aciu kad paskaitet, gero derliaus ir nevarginsiu daugiau jusu akiu savo pasisakymais</p>

Pavargink nors kartais smile.gif
Atsakyti

Dusia, koks gražus margumynas. 

Ir kodėl aš negaliu į rankas virbalų paimti. Matyt, galvoj netvarka.

Aš tai vartočiau 'klystame' )) reiktų kokio kietesnio lituanisto konsultacijos )))
Papildyta:

Arbuzno nesu ragavus. Black cherry skanūs, bet nu suslikai )) man reik didelio mėsingo, aš juos tokiom storom riekėm pjaustau ir dedu ant duonos. Ir druskos dedu. Nu man skaniausi sumuštiniai. Su suslikais ne tas. Visai ne tas.

Saintlina, labai skanus arbūzinis, tik išėjau iš sėklų. Auginau, dalinausi, bet pasilikau sau sėklų, o jos nepalankiais metais nesudygo. Bet rusas man skanesnis.

Tik su tais juoduliais bėda - arba negausiai dera, arba skonis šiaip sau.

Atsakyti