Super panašu, kad ur spalis bus neblogas
Kaip šita knyga?
Vidutiniška, nelabai užkabina, lėta tokia
Labas rytas, tikrai, kad gražu rūkas ir ryte, ir vakare, dar kai mėnulis toks nemenkas, tik neramu, kai vairuoti reikia, nes jei artimesnių keliu važiuojam, tai laksto čia visokie gyviai pas mus per kelia, serniukai, stirnos ir dar kas tik nori
O aš perskaičiau Saintlinos už rodyta SimonBecket, visas 4 knygas, ir taip ties antra pradėjau galvoti, kad kažką jau taip skaičiau, nu ir 4 jau tikrai prisiminiau, kad skaičiau, bet vistiek pabaigiau su malonumu, aciu 😂
Dabar suskaičiau dar dvi, nu ir ką, nieko ypatingo, deja
taip, dabar vairuot atsargiai reik. Pas mus pamiškėj irgi visokios gyvasties išnyra.
Beckettą turbūt ne aš rekomendavau man jo po vieną knygą skaityt gerai, bet kelios iš eilės jau daugoka.
nu kažkaip suskaiciau 4 kaip 1 ilga 😂
kieme rudmesiu išdygo, per sausra, visos sukirmyje, tikiuosi po šeštadieninio lietaus ir sveiku pasirodys
vakar pora muziejų aplankėm, tai su vyru juokėmės, kad vaikui pasiseke, kad žvejoti su draugeliais išsiprašė, ne jo tipo parodos
Apziurejom operų repertuarus, tai spragtukas londone visas išpirktas gruodžiui, pas mus kažką gauti poros mėnesių bėgy išvis be šansu .
važiuosit gruodį į Londoną?
Pas mus operos ir baleto teatras tik lapkričio mėnesį pradės spektaklius rodyt po remonto.
Aš daba pirkau bilietus lapkričio pabaigai į 'Dėdę Vanią" Mažajam teatre. Keturi auksiniai kryžiai, tai gal neblogas bus?
Nu kolkas nevažiuojame, bet kartais apžiūrime repertuarus ir jei žvaigždės sustoja tinkamai, darom greitus sprendimus trumpiems pasikulturinimams ir aplinkos pakeitimui.
Apie Vania nežinau, mes dramtetriu kažkaip nepraktikuojam, antros puses sindromas 😂