QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 11, 10:15)
Labas rytas,pagaliau palijo ir pagriaudejo.
Siandien salta ,vejuota ,o ateities prognozes labai priestaringos.
Bulgarija isgyde nuo graziu pokiu ir sedejimo online parduotuvese ieskant darzoviu seklu.Gyvenimas ir patirtis atmete kai kuriuos mitus.Nors is pirkto pipiro vienakart isaugo visu spalvu ir skoniu vaisiai,derlingi ir milziniski augalai buvo,kirviu teko kirst stieba.
Dabar pagrindiniam derliui imu prie parduotuves ismesta supuvusi pomidora ir zer gut.Visada nusiperku kokia super naujove,maza pakuote.Bet viena.
Kai ka paveldejau is kaimynes Nedialkos,amzina atilsi,kuri buvo darzininkystes brigados brigadininke,ji turejo net cia retu krienu.Tikrasis mano netikros tevynes paveldas.Turiu visu ju ,savo gatves senoliu materialius ir dvasinius paminklus.
Mukute ,visgi pu erh suveike,aisku buvo labai intensyvus darze laikas,bet svoris zenkliai nukrito.
Vakar vakare valgiau pasta putanesca,nes jau nebebuvo noro kazka kito virt.O ir durum makaronai dabar prabangos reikalas.
na aš gar dar per mažai gėriau o ir darže ne kažką judėjau ....
Durum pasigooglinau tai kietagrūdžiai gamina pas mumi jau malsena
Oi labas rytas kažkaip nemandagiai
Jazau kaip senai valgiau vėdarų
labai mėgstu ale MB nemėgsta tai... laukiu kol mama pagamins o man tai niam niam
pou ar geras kumpukas buvo irigi seilės nutyso
Ex na ir protingi tie tavo varnėnai pas mumi yra inkilų ale tikrai niekad negirdėjau tokiu čiudų
gal per jauni
Vienas gandralizdis dar vis tuščias kažkaip neramu ant širdies....
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 11, 10:26)
Alta, prie ko ta pu erh, kai valgei kaip žvirblis (bent taip supratau iš tavo pasisakymų), o arei kaip arklys
Ex, gal esi kokia lituanistė, filologė? O dėl stiliaus klaidų tai manau, kad bent čia jos tikrai nemaišo
Ir apskritai - šnekamoji kalba (čia ji rašomoji
, nu bet vis tiek šnekamoji
) visgi kitokia, nei ta, kuria oficialius raštus rašom ar mokykloje rašinius
. Ir man tai labai nesinori daryti klaidų. O sunkiausia su skyryba ir su atskirai - kartu žodžių rašyba. Dažnai susimąstau, kaip taisyklingai parašyti, ir nebūnu tikra, ar teisingai parašiau
Va, parašiau "daryti klaidas", bet paskaičius pagalvojau, kad gal vis tik "daryti klaidų"? Ar taip?
o aš šiuo klausimu beraštė...