Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

https://www.skelbiu..../biciu-duonele/
https://vaidobitynas.../biciu-duonele/
https://www.facebook...58728697676490/
https://www.utriukal...biciu-produktus

Jeigu turguje paklausi dėl didesnio kiekio , tai manau tikrai susitarsi , kad atvežtų. Jeigu pats bitininkas prekaiuja. Jei samdyta baba gal ir ne. Gal yra kur šalia koks didesnis bičių ūkis, galima užklausti. Dabar tas laikas kai ją kulia ... Gausi šviežios.

Nu užsisakiau, mėginsiu šitą stebuklą 😄. O kiek ten jos dėt į puodelį? Ir ar karštas vanduo nesunaikina vitaminų?

Atsakyti
laba ryta,
pasiziurejau pas mus,irgi pardavineja po 100-250g,bet be 100 svaru kilogramo nenupirksi.Labai kandziojasi kaina.Kur pigesne,tai spalva kazkokia tamsi,reikia dar ir ismanyt,kokia sviezia.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 09 21, 13:32)
laba ryta,
pasiziurejau pas mus,irgi pardavineja po 100-250g,bet be 100 svaru kilogramo nenupirksi.Labai kandziojasi kaina.Kur pigesne,tai spalva kazkokia tamsi,reikia dar ir ismanyt,kokia sviezia.

Spalva visai nepiklauso nuo senumo . Nuo žiedadulkių tik, iš kokio augalo rinktos. Aguonų žiedadulkės pvz yra juodos spalvos.
Šiemet pas mane bitės nešė baltas žiedadulkes. Ir duonelė labai šviesi lyginant su praėjusiais metais.
Tai kas supakuota, su lipdukais ir tara visada yra didesnė kaina. Jei tiesiogai iš ūkio visada mažesnė kaina, nes nėra nei pakavimo , nei taros , nei lipduko , nei darbo .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Šiandien kaiman, kažin ką rasiu po savaitės nebuvimo ...
Vakar pavyko pradėti megztuką dukrytei . Kai kaklo įgilinimą padarau , tai paskui viskas smagiai tongue.gif Labai smagūs siūlai mezgimui, patys slysta. Tik bijau , kad gali neužtekti. Pirkau senokai , pardavėja sakė 5 po 100 užteks. Bet siūlas storokas, matau , kad tik 800 metrų ... Kaip ir reiktų to 1000 metrų ax.gif Vienoj internetinėj parduotuvėj dar mačiau pirkti.
Kai buvau pajuryje , nužiūrėjau , kad jaunos mergicos labai nešioja "orinukus". Gražu ...

Labai graži kava , dėkui Ingrida.
Luety , jau kuprinė sukrauta ?
Atsakyti

Labas rytas 🌷

Kas tie orinukai?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 09 22, 09:42)
<p>Labas rytas 🌷</p><p>Kas tie orinukai?</p><p></p>


Tikriausiai iš macheros megzti permatomi megztiniai. Kaip tinklas. Nuotraukos dabar greitai nerasiu ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 09 22, 06:56)
Labas rytas,
Šiandien kaiman, kažin ką rasiu po savaitės nebuvimo ...
Vakar pavyko pradėti megztuką dukrytei . Kai kaklo įgilinimą padarau , tai paskui viskas smagiai  tongue.gif  Labai smagūs siūlai mezgimui, patys slysta. Tik bijau , kad gali neužtekti. Pirkau senokai , pardavėja sakė 5 po 100 užteks. Bet siūlas storokas, matau , kad tik  800 metrų ... Kaip ir reiktų to 1000 metrų  ax.gif Vienoj  internetinėj parduotuvėj dar mačiau pirkti.
Kai buvau pajuryje , nužiūrėjau , kad jaunos mergicos labai nešioja "orinukus". Gražu ...

Labai graži kava , dėkui Ingrida.
Luety , jau kuprinė sukrauta ?


Labas rytas,

jokia kuprine nesukrauta,skauda kelenas kaire kojos bezboznai,nemiegojau puse nakties po vakarykscio vaiksciojimo,nebeturiu savo kinietisko tepaliuko pasitept,kad nuskausmintu,tai nuotaikos nulis,nebenoriu nieko,noriu ilyst i patalus ir miegot. cry.gif cry.gif Kelione numatyta su daug exkursiju,o ka as ten veiksiu,nezinau.Nors noris islekt is tos rutinos i silums,lyja visa savaite pas mumis,vos 18 silumos,vejas baisus.
Vakar buvom sode,uzdariau po puse duru siltnamio ir palikau,kazkaip aklinai uzdaryt nesiryzau,siltnamy vejas nesijaucia,o saule ,kai islenda,duoda dregme uzdarytam.Dar puse kibiro pomidoru radom,kasute avieciu tokia maza,plastmasine,nuo braskiu ,sparaginiu,jos atsigavo nuo lietaus ir vel apsipyle ziedais,supratau,kad tai vesaus oro ir slapios dirvos augalas.Per karscius mezge,bet dziuvo,luzinejo visos sakutes,lapai krito,o dabar zaliuoja.

QUOTE(Dusia37 @ 2023 09 22, 07:52)
Tikriausiai iš macheros megzti  permatomi megztiniai. Kaip tinklas. Nuotraukos dabar greitai nerasiu ...

Tu apie tuos permatomus puloveriukus,isimaunamus per galva,be rasto,is vieno siuliuko moheros dideliais virbalais?Ruseles juos vadina Poutinka.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 rugsėjo 2023 - 10:57

Labas rytas, jokia kuprine nesukrauta,skauda kelenas kaire kojos bezboznai,nemiegojau puse nakties po vakarykscio vaiksciojimo,nebeturiu savo kinietisko tepaliuko pasitept,kad nuskausmintu,tai nuotaikos nulis,nebenoriu nieko,noriu ilyst i patalus ir miegot. cry.gifcry.gifKelione numatyta su daug exkursiju,o ka as ten veiksiu,nezinau.Nors noris islekt is tos rutinos i silums,lyja visa savaite pas mumis,vos 18 silumos,vejas baisus. Vakar buvom sode,uzdariau po puse duru siltnamio ir palikau,kazkaip aklinai uzdaryt nesiryzau,siltnamy vejas nesijaucia,o saule ,kai islenda,duoda dregme uzdarytam.Dar puse kibiro pomidoru radom,kasute avieciu tokia maza,plastmasine,nuo braskiu ,sparaginiu,jos atsigavo nuo lietaus ir vel apsipyle ziedais,supratau,kad tai vesaus oro ir slapios dirvos augalas.Per karscius mezge,bet dziuvo,luzinejo visos sakutes,lapai krito,o dabar zaliuoja. Tu apie tuos permatomus puloveriukus,isimaunamus per galva,be rasto,is vieno siuliuko moheros dideliais virbalais?Ruseles juos vadina Poutinka. 6e02bccf7b5690a605779fc8d5f3fffc.jpg
Gražu tokie jaunoms plonoms 

O kaip tavo ta kojos žaizda, kurią gydei pavasarį?

Dėl kelio tai nesikankink, išgerk ibuprofen, nereikia leist uzsisukti skausmo ratui. Tepaliukai tik pagalbinė priemonė 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 22 rugsėjo 2023 - 12:26
QUOTE(Anidanda @ 2023 09 22, 11:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73103329" data-time="<a href="> Labas rytas, jokia kuprine nesukrauta,skauda kelenas kaire kojos bezboznai,nemiegojau puse nakties po vakarykscio vaiksciojimo,nebeturiu savo kinietisko tepaliuko pasitept,kad nuskausmintu,tai nuotaikos nulis,nebenoriu nieko,noriu ilyst i patalus ir miegot. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaKelione numatyta su daug exkursiju,o ka as ten veiksiu,nezinau.Nors noris islekt is tos rutinos i silums,lyja visa savaite pas mumis,vos 18 silumos,vejas baisus. Vakar buvom sode,uzdariau po puse duru siltnamio ir palikau,kazkaip aklinai uzdaryt nesiryzau,siltnamy vejas nesijaucia,o saule ,kai islenda,duoda dregme uzdarytam.Dar puse kibiro pomidoru radom,kasute avieciu tokia maza,plastmasine,nuo braskiu ,sparaginiu,jos atsigavo nuo lietaus ir vel apsipyle ziedais,supratau,kad tai vesaus oro ir slapios dirvos augalas.Per karscius mezge,bet dziuvo,luzinejo visos sakutes,lapai krito,o dabar zaliuoja. Tu apie tuos permatomus puloveriukus,isimaunamus per galva,be rasto,is vieno siuliuko moheros dideliais virbalais?Ruseles juos vadina Poutinka. </blockquote> Gražu tokie jaunoms plonoms 
<p>O kaip tavo ta kojos žaizda, kurią gydei pavasarį?</p>
<p>Dėl kelio tai nesikankink, išgerk ibuprofen, nereikia leist uzsisukti skausmo ratui. Tepaliukai tik pagalbinė priemonė </p>


Xaizdos man nebuvo,tik truputi virs ciurnos odos paraudimas,kuris keicia spalva nuo pavargimo,nuo raudonos iki melsvos,o pedoj mase mazu kapiliaru melsvos splvos.Vienas tepalas buvo duotas,kad isskaidytu ta paraudima,absorbuotu ji,tai Hirudoid cream,As ji naudodama dar dejau obuoliu acto kompresus,kas sukele odos uzdegima.Jam numalsint paskyre steroidini tepala,padejo,bet bordo spalva liko.Daugiau pavaiksciojus patinsta koja per ciurna.Darau ryte pratimus koju ciurnom,pedom,kelenams,kazkiek buvo geriau.Kelenui vaiksciojimas nepadeda,jau gal per velu,svoris ir t.t. jau matyt procesas isivaziaves.Nors buna dienu,naktu,kad neskauda.Turejau kinieciu gero nuskausminamojo tepaliuko su pelyno extractu ir dar kazkuo,kas labai man padedavo,nuo mazo mazo itrinimo,tepalas pasibaige ir pasibaige jo pardavimas kinieciuose,ar dar tures,nezinau.Ibuprofenu ir kitu trucu nenoriu gert,tik labai jau sunkiu atveju,kai nebeistversiu,noreciau tepaliukais sau padt nuskausmint,nors per oda irgi eina i organizma chemikalai.Atsisiunciau kazkokio su kanapem pain relief,gal pades,bandysiu.
Man tie poutinkos irgi patinka,tik ne ant saves,bet ant jaunu,ypac kokios grazios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 rugsėjo 2023 - 13:03
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Graži kava kalnuose, dėkui Ingrida.

Atvėso, bet lietaus nei lašo. Nuodėmingas mano kraštas. 

Dėl visų skausmų aš ne patarėja... mano durnas supratimas, kad per skausmus reikia išmankštinti. Tai dar kol kas tinka man. Kaip bus senatvėje nežinau.

Šiandien noriu sėdėti ir megzti. Bo labai skaniai mezgasi, faini siūlai. Bet darbų tiek kaime, kad iki vakaro  neprisėsiu.

Ingrida, kaip tu sugebėjai iš buto susikraustyti į kaimą man utopija... priestato reiktų mano daiktams susidėti.

Gražios dienos :4u: 

Atsakyti