Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 10, 11:06)
Kai su tuo suniu kas uzsiima ,tai kale dekinga,nera ji jam drauge.
Muka as tai pu erh vartojau ,bet ta purvo extracta arbata vadint per daug garbes.Bet veikia.
Einu pas nuomininkus,svariai apsirengiau ,nieko nepardavineju ,viska uz dyka atiduosiu ,arba ismainysiu.Del savo morales tai nezinau ,bet ir jie ten ne dalai lamos biggrin.gif
As vis dar teigiu ,kad agrotechnininemis ir cheminemis priemonemis galima isnaikint parazitus.

Aha ta purvą kiek ilgai?
O man pas nuomininkus eiti buvo peilis gaila širdį spaudžia avių die MB perėmė …
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 10 balandžio 2022 - 11:51
QUOTE(Muka @ 2022 04 10, 12:50)
Aha ta purvą kiek ilgai?
O man pas nuomininkus eiti buvo peilis gaila širdį spaudžia avių die MB perėmė …

Taip užpypino nuomininkai..., pardavėm butą. Žinau, kad neteisinga, bet turėjom kur investuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 10 balandžio 2022 - 12:24

Luety dar ne senatve!  Dar nepasiduok! Svarbu rasti kas padėtų gyventi be skausmo. Diagnozavimas nepadeda  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Parijau keptos vištos, ale vis ties atės vėdarai iš galvos neišeina unsure.gif
Galvoju, gal kada prisiruošt... Ale gyvenimo tokių valgių gamybai gaila, kaip tai Ex kirmyt lovoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 10, 15:19)
Parijau keptos vištos, ale vis ties atės vėdarai iš galvos neišeina unsure.gif
Galvoju, gal kada prisiruošt... Ale gyvenimo tokių valgių gamybai gaila, kaip tai Ex kirmyt lovoj unsure.gif

Jau suryti vėdarai. Maniau bus dviems dienoms....neišdegė. Mano nevalgus Mb, vis pagirdamas, per tris prisėdimus pribaigė.
O darbas greitas. Nedarau iš kibiro bulvių?
Ex, kaip sekas meistravot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 10 balandžio 2022 - 15:54

Oi, jau kas nesugundytų, tai vėdarai. Užtat norėčiau  sumuštinio iš juodos duonos su kumpiu ir agurkiuku. Visą dieną svajoju.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 10, 18:32)
<p>Oi, jau kas nesugundytų, tai vėdarai. Užtat norėčiau  sumuštinio iš juodos duonos su kumpiu ir agurkiuku. Visą dieną svajoju.</p>

Ateik, išpildysiu svajonę. Kokio agrko? Šviežio? Raugto? Marinuoto?
Lašinukai sūdyti ar rūkyti? Eisiu pjaustyt.
Atsakyti

Ateik, išpildysiu svajonę. Kokio agrko? Šviežio? Raugto? Marinuoto?
Lašinukai sūdyti ar rūkyti? Eisiu pjaustyt.

Ate, ot gundytoja. Vyras važiuos pirkt kumpiuko😁 Va taip ir gaunasi.

Dusiuk, yra tiesos, užsisėdėjau. Bet dar ta ranka savo duoda. O vakar ant suoliuko, nio suoliuko, į kitą pusę leki, na žodžiu, buvo reikalų, gera kardio.

Šiandien ramiai pasivaikščiojom Kulautuvoj.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 10, 18:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="72953022" data-time="1649605956"><div><p>Ateik, išpildysiu svajonę. Kokio agrko? Šviežio? Raugto? Marinuoto?
Lašinukai sūdyti ar rūkyti? Eisiu pjaustyt.</p></div></blockquote><p>Ate, ot gundytoja. Vyras važiuos pirkt kumpiuko😁 Va taip ir gaunasi.</p><p></p><p>Dusiuk, yra tiesos, užsisėdėjau. Bet dar ta ranka savo duoda. O vakar ant suoliuko, nio suoliuko, į kitą pusę leki, na žodžiu, buvo reikalų, gera kardio.
</p><p>Šiandien ramiai pasivaikščiojom Kulautuvoj.</p>

biggrin.gif essen.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas,
Atsakyti
LA ☀️

Nuostabus šios dienos rytas, tai net kavą gert išėjau į lauką. Griekas būtų kambary sėdėt, arba lovoj kirmyt..
Ingridut, ką nuveikei per šventadienį? biggrin.gif kokių darbelių nudirbai?

Ate, aparato dar nesumeistravau, uodegą ir propelerį galvoju daryt iš skardos, tai ieškau tinkamos lengvos medžiagos. Visko turiu, tik rast reik smile.gif ir dar sparnus noriu paturbinti jei išeis. Greit išsiaiškinsiu ar mano rankos auga iš joms skirtos vietos biggrin.gif

Pomidorinė pasaka. Kažkada seniai seniai... iš kažkurios pomidorkos esu gavusi dvi sėklas BRAD'S BLACK HEART. Nežinia nuo kurių metų jos pas mane saugykloj gulėjo, šįmet radau. Pasėjau. Sudygo po mėnesio 🤦‍♀️ t.y. vakar. Kaip nekeista, išdygo abu tvirti ūkiški daigeliai. O klausimas paprastas. Kuri esat tokius auginusi ar faini pomidorai? Gal prisipažins kuri man davė tas sėklas.. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 11, 07:15)
LA ☀️

Nuostabus šios dienos rytas, tai net kavą gert išėjau į lauką. Griekas būtų kambary sėdėt, arba lovoj kirmyt..
Ingridut, ką nuveikei per šventadienį? biggrin.gif kokių darbelių nudirbai?

Man tai šaltoka dar lauke gerti kavą.Bet jau su chalatu pasivaikščiojau iki namo varškytės pusryčiams pasiimti.
Ar žiūrite Čepulio laidą apie gamtą sekmadieniais.Aš kiekvienoje laidoje atrandu kažką naujo.Žinojote kad varnėnai kaip papūgos moka mėgdžioti balsus?Gali net mašinos signalizaciją mėgdžioti,kitų paukščių balsus. bigsmile.gif
Kasiau kasiau EX vis dar velėną.Bet taip šalta.vėjas vakar buvo.Tai snigo,tai lijo tarpais.Ir dar kiek darbų liko.Na šiandien grįžtame į miestą.Vešiu savo jurginų maišus,bandysiu kišti į žemę. mirksiukas.gif
Atsakyti