Nesu sutikusi gyvatės, tik žalčių. Manau nemalonu būtų grybauti ar uogauti. Su tais grybais taip jau yra- reikia nepamiršti , kad jų yra Tada sunaudosi. Žinoma , džiovinti grybai ne džiovinti obuoliai - vaikas saujos nepasims suvalgyti. Gaspadinės reikalai.
Paskutinė karšta diena? Rytoj lietų žada ?
Luety , ką mezgi ? Aš tai vis kojines, tris poras turiu pradėtų.
Daug darbo šiandien , vakare sportas ir reikia iki Prienų nuvažiuoti, duonelę priduoti kulti . Vėl bus diena tekinom , tekinom ...
Dusia,nieko naujo nemezgu,pribaigineju senus.Nuneriau dviem maiseliam rankenas,dabar siandien reik isiut pamusalus.
Labas rytas,
Pas mus lietaus nesimato,nors rode ,kad bus.Rode ir perkunija bus,kol kas nieko.Vis dar saulyte pasirodo,bet siaures vejas vesina stipriai,man patinka toks oras,ypac naktimis.,kad vesu.
Gyvaciu nemegstu,jokiu sliuzu nemegstu,net foto uzdengiu,kai pamatau,ant tiek jie man nemalonus,o jau,kai rodo,zmones fotkinasi su smaugliais apsisuke,tai man net kunas pasiurpsta.
Geros dienos.
P.S.Ingridos pusryciu nuotrauka man primena,kai vazinedavom po pilis ,issipirke metini mokesti,tai ten laukuose budavo tokie suoliukai pievose,kad pailset,suvalgyt sumustini,ar isgert kavos.Grazu toks rukas anksti ryte ant lauku,pasiilgau tokiu vaizdu.