Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2023 09 08, 08:57)
<p>Madoms biski pavaldus ir kostiumai. Siluetas, plotis, sagų eilės ir pan. </p>


Kažkur skaičiau , kad klasika nesikeičia, tik dvi spalvos ir tik toks ilgis plotis ir kiti bla bla bla... Nelabai ir pamenu , nei gilinausi.
O paskui prasideda - splavos , sagos , jaunimui, senimui ir tt. Tie ne aukščiausiems priėmimams skirti kostiumai ty, kasdienai , darbui ir tt.
Blogas švarkelis yra Gabriuko ( paskutinėj mano matytoj nuotaukoj) ... dvi sagelės per pilvelį nesueina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 rugsėjo 2023 - 08:20

Kažkur skaičiau , kad klasika nesikeičia, tik dvi spalvos ir tik toks ilgis plotis ir kiti bla bla bla... Nelabai ir pamenu , nei gilinausi.
O paskui prasideda - splavos , sagos , jaunimui, senimui ir tt. Tie ne aukščiausiems priėmimams skirti kostiumai ty, kasdienai , darbui ir tt.
Blogas švarkelis yra Gabriuko ( paskutinėj mano matytoj nuotaukoj) ... dvi sagelės per pilvelį nesueina biggrin.gif

Tai tą ir turėjau omenyje - ilgį plotį. Išsitraukė MB savo 20 m kostiumą vakar. Ir nežino, ar plačias kelnes mest lauk, ar jau vėl madingos 😁

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 09 08, 06:37)
Labas rytas,
 
Kaip jūra vaikšto mačiau prie Lamanšo iš prancūzų pusės. Išeina lėtai , pareina greitai. Teko tekinom iš salos nešdintis  biggrin.gif  Madeiroje ir Porte Atlatas vaikščiojo... Jis man pasirodė lėtesnis. Kaip ten yra iš tikro nežinau.
Neteisingas plaukiojimas labai kenkia nugarai . Taip pvz kaip aš plaukiu išrietus galvą. Jei dėl sveikatos norėčiau lankyti baseiną pirmiausia reiktų išmokti teisingai plaukti. Taigi , atsargiai su plaukiojimu.
Gražios dienos  4u.gif



Laba ryta,

tai is salos nereikia nesdintis,is juros sauso kranto reikia nesdintis,jei vanduo pareina. biggrin.gif biggrin.gif Ar as ciaa ko nesupratau vel? biggrin.gif biggrin.gif
As nebeplaukioju,nebegaliu,vanduo nebeislaiko biggrin.gif As isibrendu iki kalko,ar krutines ir darau pratimus,kaip vertikalinej vonioj. biggrin.gif biggrin.gif Kol kas nepakenke.Tik labai nuvargau,anksti i lova nuvariau,nakti kelenas ne komfortiskas,o diena iki puses dienos,gali vaiksciot be skausmu.Nesakykit,eik pas gydytoja.Buvau,dave migdomuju,kad nejausciau skausmo nakti. bigsmile.gif bigsmile.gif
Siandien jau dangus -arimai,jau vakar vakare prasidejo,tai is zadetu 31,liko 28-26,o jutimine isvis bus maza,nes ryte gana vesu lauke.Ir saules jau nematyt.Pasidziauget ir gana.Gaila,-toks kaifas buvo.Gal nupus kazkiek,bet vejas stilinis,sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 09 08, 10:51)
Laba ryta,

tai is salos nereikia nesdintis,is juros sauso kranto reikia nesdintis,jei vanduo pareina. biggrin.gif  biggrin.gif Ar as ciaa ko nesupratau vel? biggrin.gif  biggrin.gif


Reikia nešdintis ir aukštesne pavara biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mes nuėjom iki salos smėliuku , nes jūra buvo išėjusi . Pradėjom grįžinėti ir staiga pamatėm. kaip pareina jūra... Tekinom teko . Ir juokinga ir baisu buvo. MB paskutins ėjo , tai teko kelnes pasiraitoti biggrin.gif . Jauni buvom , bistūs dar mirksiukas.gif senai tas buvo rolleyes.gif
Porte Atlantas pareidinėjo lėčiau ... per kelias valandas pliažo kur mes sėdėjom neliko .
Prie Lamanšo pliažo neliko per kokia 20 min... Arba man taip pasirodė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 rugsėjo 2023 - 10:08
QUOTE(Dusia37 @ 2023 09 08, 08:59)
Reikia nešdintis ir aukštesne pavara  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mes nuėjom iki salos smėliuku , nes jūra buvo išėjusi . Pradėjom grįžinėti ir staiga pamatėm. kaip  pareina jūra... Tekinom  teko . Ir juokinga ir baisu buvo. MB paskutins ėjo , tai teko kelnes pasiraitoti  biggrin.gif . Jauni buvom , bistūs dar  mirksiukas.gif  senai tas buvo  rolleyes.gif
Porte Atlantas pareidinėjo lėčiau ...  per kelias valandas pliažo kur mes sėdėjom neliko .
Prie Lamanšo pliažo neliko per kokia 20 min...  Arba man taip pasirodė  blink.gif

Nezinau nuo ko priklauso,gal nuo menulio,pvz pirma diena kai buvom,tai jura gryzo greit ir gana aukstai,antra jau zemiau ir leciau,trecia nebebuvo bangu,tai gryzo dar zemiau,vakar panasiai.Tik speja gryzt ir ziurek jau vel ima po truputi nueidinet.Gryzinejant vandeniui labai pavojinga maudytis,plaukyt giliai,nes povandenines sroves dideles,traukia atgal.
Einu ruostis i kirpykla.MB jau isejo,jam anksciau.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Tiesa,mezgėjos,maximoje nusipirkau Nako margučius kojinėms,po 2.99,siūlų mazgas siūlo ir pirkau po 4.59. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Dėkui Ingrida  :4u: 

Aš visą savaitę varvinau seilę į Opalą. Nepirkau . Stipri esu :D . Gal išpirks tai ko noriu... nes reikia pradėti megzti megztinius, ruduo. Dienom darbas, vakarais sportas, savaitgaliais kaimas. 

Atsakyti

Koks katulis prie Ingridos kavos  :wub: 

Atsakyti

Labos, 

Saintlina labai smagiai keliaujate. Kada namo?

Oras nuostabus, vakar visą dieną tekinom. Kažkaip netyčia nukasėm bulbas. Kaip iš daugiamečių, tai derlius puikus :D. Kitą kartą iš pirktų sėklinių būna prastesnis. 

Gražaus sekmadienio  :4u:​ 

Atsakyti

Dusia, jau paliekam Estiją. Dar noriu į Siguldą Latvijoj užsukt.

Į Taliną nenuvažiavom, nes Taline bėgimas kažkoks tarptautinis, centras uždarytas visam savaitgaliui.

Atsakyti

Sveikos 🌷

Kokios nekalbios 🧐

Aš šiandien po darbinio savaitgalio konferencijoj nulėkiau į mišką su mb. Tai laimikis ne kažką. Pas mane 7 grybai, pas MB -1😆. Sausa jau kažkaip, ne dygsta pas mus nauji. 

Rytoj vėl į darbą, o visai nespėjau pailsėt. Krikšto dukra su vyru dar buvo svečiuose jau kokį 5 savaitgalį iš eilės. Patiko jiems pas mus. Ir mums taip gera, tokios fainas pozityvus jaunimas. Tai va ir prabėga laikas kažkur. Ką tik ji rodos maža mergytė buvo. O va kokia šauni moteris užaugo. Keista net kažkaip, kur dingsta dienos, metai🥺

Atsakyti