QUOTE(Muka @ 2023 09 07, 05:46)
Labos
Plaukuosenai kapitalinis padarytas, ačiū die kas 5 mėn reikia tai daryti
paskui tik fasadą patvarko
prieš atostogas dar pakirps ir paskui dažysiu tik po atostogų
O aš niekad nesupratau kaip galima lyginti augalų auginimą skirtingose pasaulio vietose, juolab jau Klaipėdos kraštas skiriasi nuo Kauno
Kaštonai ir tie žydi Klaipėdos krašte savaite dviem vėliau
Aninanda eina sau
gal reikėjo peršviesti
. Turiu tokį klausimą
gal žinai Kaune kokį ortopedą traumatologą dirbanti su pėdomis, mortono neuroma operuota ir atsirado antra, ir kita koja ne kažką....turiu siutimą
Ingrida tu su vaizdais žudai dievaž, tikrai mažu palėkti iki miško a nuš...juolab auga jau pievoje pievagrybiai.
Luety ech fainai paplaukioti
mėgstu anksti ryte į jūra niurktelti o paskui pasvajoti su kavos puodeliu bevėpsant į jūrą
na bet čia taip būna turkuose...
Saitnlina, na ar tikrai galėtum lesiu palikti kitiems ?
Visoms gražios dienos
Amadeja,vaje,kaip cia tau
Gal tikrai pasirodyk gydytojams?
As ryt i kirpykla,jau noriu,esu apzelus.
Mukute,as irgi labai moreciau rytais pasimaudyt,bet cia yra daug kliuviniu.Arba oro nera,tada vanduo saltas,arba jura nuejus toli,nepasieksi vandens per arimus,smirdi,nesinorisi ir brist,nors zmones brenda,iesko kreveciu,dziaugiasi tuo nuejusiu vandeniu,nu man nieko nera baisiau.As maudausi tik,kai jura atejus ant kranto zvyruoto,kad nereiktu braidziot tuose arimuose.Sunku paaiskint.Idomu,jei Baltija nueitu toli,koks dugnas pasimatytu?
Tiesa,esam buve Bournemouth mieste,kuris yra grynai UK pietuose,prie juros.Grazus dugnas geltono smeliuko,jura nueina apie kilometra ir daugiau,esam eje paskui,pasivaiksciot,tai krabiukai is po koju lenda,baisu ,kad neuzmint,bet pareika labai greitai,sunku spet su vandeniu,galima nuskest.Yra ispejimai,kad neit giliai,nes vanduo gryzta greiciau,nei nueina.
Nakty sanarys keleno nedave miegot,dabar neskauda,laisvai judu.Visa savaite daug vaiksciojom,juroj dariau pritupimus,cia,kai vertikalinej vonioj.
Vaziuojam i soda,reik avietes nusiskint,o vakare vel prie juros.