Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

*****, skauda galvą...plius kažkokia išsiblaškius, pamirštu pusę dalykų. 

Žodžiu, lyg prisitrenkus 😂

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 09 07, 05:46)
Labos smile.gif

Plaukuosenai kapitalinis padarytas, ačiū die kas 5 mėn reikia tai daryti  ax.gif paskui tik fasadą patvarko  ax.gif prieš atostogas dar pakirps ir paskui dažysiu tik po atostogų  ax.gif
O aš niekad nesupratau kaip galima lyginti augalų auginimą skirtingose pasaulio vietose, juolab jau Klaipėdos kraštas skiriasi nuo Kauno  smile.gif Kaštonai ir tie žydi Klaipėdos krašte savaite dviem vėliau  ax.gif
Aninanda eina sau  blink.gif gal reikėjo peršviesti  doctor.gif . Turiu tokį klausimą  ax.gif gal žinai Kaune kokį ortopedą traumatologą dirbanti su pėdomis, mortono neuroma operuota ir atsirado antra, ir kita koja ne kažką....turiu siutimą  4u.gif
Ingrida tu su vaizdais žudai dievaž, tikrai mažu palėkti iki miško a nuš...juolab auga jau pievoje pievagrybiai.
Luety ech fainai paplaukioti  wub.gif mėgstu anksti ryte į jūra niurktelti o paskui pasvajoti su kavos puodeliu bevėpsant į jūrą  wub.gif  na bet čia taip būna turkuose...
Saitnlina, na ar tikrai galėtum lesiu palikti kitiems ? mirksiukas.gif
Visoms gražios dienos smile.gif

Amadeja,vaje,kaip cia tau blink.gif Gal tikrai pasirodyk gydytojams?
As ryt i kirpykla,jau noriu,esu apzelus.
Mukute,as irgi labai moreciau rytais pasimaudyt,bet cia yra daug kliuviniu.Arba oro nera,tada vanduo saltas,arba jura nuejus toli,nepasieksi vandens per arimus,smirdi,nesinorisi ir brist,nors zmones brenda,iesko kreveciu,dziaugiasi tuo nuejusiu vandeniu,nu man nieko nera baisiau.As maudausi tik,kai jura atejus ant kranto zvyruoto,kad nereiktu braidziot tuose arimuose.Sunku paaiskint.Idomu,jei Baltija nueitu toli,koks dugnas pasimatytu?
Tiesa,esam buve Bournemouth mieste,kuris yra grynai UK pietuose,prie juros.Grazus dugnas geltono smeliuko,jura nueina apie kilometra ir daugiau,esam eje paskui,pasivaiksciot,tai krabiukai is po koju lenda,baisu ,kad neuzmint,bet pareika labai greitai,sunku spet su vandeniu,galima nuskest.Yra ispejimai,kad neit giliai,nes vanduo gryzta greiciau,nei nueina.
Nakty sanarys keleno nedave miegot,dabar neskauda,laisvai judu.Visa savaite daug vaiksciojom,juroj dariau pritupimus,cia,kai vertikalinej vonioj.
Vaziuojam i soda,reik avietes nusiskint,o vakare vel prie juros.
Atsakyti

Gal kuri domisi mada ir gali pasakyt, kokios db vyriškos kostiumines kelnės madoj - siauros ar plačios?

Atsakyti

Neįsivaizduoju 😂

Atsakyti

Neįsivaizduoju 😂

Nu va ir aš tuo klausimu nieko nežinau. Bet MB paklausė manęs, kaip kokios ekspertes, tai negaliu nuvilti 🤣

Atsakyti

Terre iš Estijos :) jokių problemų dėl šuns kol kas. Pernu pirmam viešbuty welcome, restorane welcome :super:

Vakarieniaujam :) 

Atsakyti

Gal kuri domisi mada ir gali pasakyt, kokios db vyriškos kostiumines kelnės madoj - siauros ar plačios?

Jaunimui - siauros tikrai. Išleistuvėse visi vaikinukai  siaurom buvo. 

Atsakyti

Jaunimui - siauros tikrai. Išleistuvėse visi vaikinukai  siaurom buvo. 

Bet moterims jau plačios madoj. Tai sakau gal ir vyrams 🤔

Atsakyti

Bet moterims jau plačios madoj. Tai sakau gal ir vyrams 🤔

Ne, tikrai ne plačios. Tiesios, sakyčiau.

Atsakyti
Labas rytas,
Penktadienis wub.gif
Apie vyriškas madas nieko neišmanau . Juolab kostiumus .Kažkodėl galvoju , kad klasikinis kositumas nelabai pavaldus madoms ir spalvoms ax.gif
Vakar buvo ilga diena. Sugebėjom pagrybauti aplik Puvočius. Nei kvapo kito valgomo grybo kaip lepeškos. Nemelavo Saintlina mirksiukas.gif Nemenkai pririnkom. Man skanus grybas ...
Papietavom Merkinėj, o vakare grybus sutvarkiau ir dar į jogos treniruote nulėkėm su drauge. Gera diena. Kai darai tai ir padarai tongue.gif
Aš kaime gyvendama galiu kiekvieną rytą maudytis nuosavoj kūdroj . Jaunesnė būdama taip ir darydavau . Dabar jau vanduo šlapias ir šaltas atrodo biggrin.gif
Kaip jūra vaikšto mačiau prie Lamanšo iš prancūzų pusės. Išeina lėtai , pareina greitai. Teko tekinom iš salos nešdintis biggrin.gif Madeiroje ir Porte Atlatas vaikščiojo... Jis man pasirodė lėtesnis. Kaip ten yra iš tikro nežinau.
Neteisingas plaukiojimas labai kenkia nugarai . Taip pvz kaip aš plaukiu išrietus galvą. Jei dėl sveikatos norėčiau lankyti baseiną pirmiausia reiktų išmokti teisingai plaukti. Taigi , atsargiai su plaukiojimu.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Madoms biski pavaldus ir kostiumai. Siluetas, plotis, sagų eilės ir pan. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Aš jau iš miško.Grybautojų pilnas miškas,nuvažiavau pusę septynių ,diedas jau vaikšto.Išėjau 5 mašinos ,dviratis ir dar dvi bobulkos atvežtos ir paleistos. bigsmile.gif Kitoje vietoje-trys mašinos. blink.gif Pusę krepšio parinkau.
Atsakyti