Tik pirmąją kavą baigiu išgert, akys dar ne visai atsimerkė. O jos jau ir prisodino, ir užaugino, gal jau ir suvalgė
Per kur fotkes kelt???
Ex, va tokie:
Ačiū, Ate maniau mažiukai kokie bus. Priminei vaikystę su tokiais gigantais malūnais. Tokia nostalgija.. Jo, čia kadaise mano diedukai tokius malūnėlius turėjo, man patikdavo žiūrėt į juos besisukančius. Ale ir bildėdavo jie kai vėjas būdavo Nugi bandysiu pasigamint, nemanau kad bus sudėtinga, medžiagų turiu, įrankių irgi Dėkui darkart už priminimą
dar viena.. Nu ką, pasidžiaugsiu jūsų žiedais, labai miela pamatyt
Papildyta:
Nu jo, nieko tu nežinai Aš vyturys nuo vaikystės. Vadinasi senolė nuo gimimo. Man gaila gyvenimą prakirmyt lovoje.
Mano pomidorai namie šiąnakt nakvojo. Po šeštadienio nakties mėlyni liko...
Maniškiai kasnakt namie nakvoja. Mama nepalieka šiltnamy, nes vis minusas.
Nu ir man gaila. Bet jei joje kirmyju nuo 2 ar 2:30 val. iki 9 val., tai gal neperdaug to gyvenimo prakirmyja
O jei rimtai, tai visada šiek tiek pavydėjau vyturiams. Ypač, kai darbas buvo 8-17 val. ir dar ne arti. Aišku, kai dabar - kada noriu, tada ir kirmyju, gal ir didelio skirtumo nėra
dar viena.. Nu ką, pasidžiaugsiu jūsų žiedais, labai miela pamatyt
Papildyta:
Nu jo, nieko tu nežinai Aš vyturys nuo vaikystės. Vadinasi senolė nuo gimimo. Man gaila gyvenimą prakirmyt lovoje.
, kikenam abudu. Ex, mes iš tavo diedukų epochos.
Labos. Braškių sodinsiu 60 daigų. Visas uogas valgau kas pas mane užauga... skaniausi tai agrastai . Antroje vietoje trešnės. O tada tik braškės. Braskes ir tresnes reikia dengti. Kitų uogų nepuola paukščiai. Pou suprantu kaip Tu pavargai. Man taip kas pavasarį būdavo. Šiemet pasportavusi kai beris po kaimą lakstau. Ir dar dirbčiau jei naktis neateitų. Kasiau ir spygliuočius trešiau vakar. Tuos mažesnius. O jų pas mus apie 40 MB prisodinęs... ir veislinių ir neveislinių. Kas mane praaugę neskaičiuoju, jiems jau trąšų nereikia. Šunis bais failas. Greitai užaugo . Luety dėl kojos Ieškok pagalbos iš šalies. Akupunktūra ar manualinė terapija, o paskui kai nurims uždegimas sportas. Tik patarineju... pati viską žinai.
Muka as tai pu erh vartojau ,bet ta purvo extracta arbata vadint per daug garbes.Bet veikia.
Einu pas nuomininkus,svariai apsirengiau ,nieko nepardavineju ,viska uz dyka atiduosiu ,arba ismainysiu.Del savo morales tai nezinau ,bet ir jie ten ne dalai lamos
As vis dar teigiu ,kad agrotechnininemis ir cheminemis priemonemis galima isnaikint parazitus.
Esu turėjus. Sodinant reik žiūrėt, kad šaknys neužsilenktų ir paskui - kad drėgmės netrūktų. Derliaus kiekis priklauso nuo daigų kategorijos. Kuo + daugiau, tuo daugiau uogų bus.
Salsa labai skanios.
Per kur fotkes kelt???
Ex, va tokie:
https://www.part.lt/...adffbea3682.jpg
https://www.part.lt/...5f4e1794193.jpg
Tik, atsiprašau, pas mus vis dar statybos...
Papildyta:
O ką daryyyyt?
Laba ryta,
Ate ,gerai keli,tik reik nukopint ta,kur raso forumui eilute ir ipeistint i atsakyma.
Koja istyriau,kas man,turbut,nesu 100% tikra,bet atrodo,kad bus taip.As labai ilga laika turiu sutrinta stuburo slanksteli netoli kryzkaulio,va jis man ir veikia.Nejauciau,kol sportavau ir svoris buvo geras,o dabar visi tie sss faktoriai yra,tai ryte,kol neistampau stuburo pratimais,nepaeinu,po to manksta kojom,ju tampymas,tada jau galiu vaiksciot.Bet po maza zingsneli viskas gereja.Nereik noret staigiai pagerejimo,pasiziuriu vis i pasa.
Nors vakar sode daug dirbau,daug vaiksciojau,nakti jau skaudejo is sono kazkur,tempe.Senatve.
MUka , as keliais negaliu,neatsistoju.Atsimenu dar jaunystej,visi kasa bulbas keliais ikrite i vagas(cia kai dar traktoriais nekase),o as uzpakali pastacius.Reiskia jau man nuo jaunystes tas toks sindromas skaudanciu kelenu formavosi.Budavo atsiklaupiu,tai ne darbas,nemoku taip.O MB nupirkau po kelenais tokia minksta lentele is plastikiniu trubeliu,jis negali atsidziaugt,visur puola ant keliu,ja pasikisa ir laimingas,nes neskauda tada.
Alta,grozis tavo ciucikas,tokia prikimsta judanti bandele.
Ex,saunuoliu saunuole.Tu atostogose?
Su Verbom visas!!