Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Šiaip tai senoliams paprastai nesimiega - anksti keliasi. Tai ką aš žinau... biggrin.gif
Tik pirmąją kavą baigiu išgert, akys dar ne visai atsimerkė. O jos jau ir prisodino, ir užaugino, gal jau ir suvalgė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 10, 08:31)
Aa, kur šunių padėjai? Atėjau paniurkyt, nerandu.
Per kur fotkes kelt???
Ex, va tokie:

Ačiū, Ate 4u.gif maniau mažiukai kokie bus. Priminei vaikystę su tokiais gigantais malūnais. Tokia nostalgija.. Jo, čia kadaise mano diedukai tokius malūnėlius turėjo, man patikdavo žiūrėt į juos besisukančius. Ale ir bildėdavo jie kai vėjas būdavo blink.gif Nugi bandysiu pasigamint, nemanau kad bus sudėtinga, medžiagų turiu, įrankių irgi smile.gif Dėkui darkart už priminimą smile.gif 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2022 04 10, 08:33)
Obels žiedai, pavasario kerai.. Galswarty vienas iš kūrinių  wub.gif
Braškės:

Žemuogės

blink.gif dar viena.. Nu ką, pasidžiaugsiu jūsų žiedais, labai miela pamatyt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 10, 08:40)
Šiaip tai senoliams paprastai nesimiega - anksti keliasi. Tai ką aš žinau... biggrin.gif

Nu jo, nieko tu nežinai biggrin.gif Aš vyturys nuo vaikystės. Vadinasi senolė nuo gimimo. Man gaila gyvenimą prakirmyt lovoje.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 10, 08:46)
dar viena..

Šiltnamy gi. Jokio stebuklo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 10, 09:39)
Tiap,.žinoma. Lauke dar išvis nekruta.

Mano pomidorai namie šiąnakt nakvojo. Po šeštadienio nakties mėlyni liko...
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 10, 08:50)
Mano pomidorai namie šiąnakt nakvojo. Po šeštadienio nakties mėlyni liko...

Maniškiai kasnakt namie nakvoja. Mama nepalieka šiltnamy, nes vis minusas.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 10, 09:49)
Nu jo, nieko tu nežinai biggrin.gif Aš vyturys nuo vaikystės. Vadinasi senolė nuo gimimo. Man gaila gyvenimą prakirmyt lovoje.

Nu ir man gaila. Bet jei joje kirmyju nuo 2 ar 2:30 val. iki 9 val., tai gal neperdaug to gyvenimo prakirmyja biggrin.gif

O jei rimtai, tai visada šiek tiek pavydėjau vyturiams. Ypač, kai darbas buvo 8-17 val. ir dar ne arti. Aišku, kai dabar - kada noriu, tada ir kirmyju, gal ir didelio skirtumo nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 10, 09:49)
Ačiū, Ate 4u.gif  maniau mažiukai kokie bus. Priminei vaikystę su tokiais gigantais malūnais. Tokia nostalgija.. Jo, čia kadaise mano diedukai tokius malūnėlius turėjo, man patikdavo žiūrėt į juos besisukančius. Ale ir bildėdavo jie kai vėjas būdavo blink.gif  Nugi bandysiu pasigamint, nemanau kad bus sudėtinga, medžiagų turiu, įrankių irgi smile.gif Dėkui darkart už priminimą smile.gif  4u.gif
blink.gif dar viena.. Nu ką, pasidžiaugsiu jūsų žiedais, labai miela pamatyt  wub.gif
Papildyta:

biggrin.gif , kikenam abudu. Ex, mes iš tavo diedukų epochos. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

Labos. Braškių sodinsiu 60 daigų. Visas uogas valgau kas pas mane užauga... skaniausi tai agrastai  :D.  Antroje vietoje trešnės.  O tada tik braškės. Braskes ir tresnes reikia dengti. Kitų uogų nepuola paukščiai. Pou suprantu kaip Tu pavargai. Man taip kas pavasarį  būdavo.  Šiemet pasportavusi kai beris po kaimą  lakstau. Ir dar dirbčiau jei naktis  neateitų. Kasiau ir spygliuočius trešiau vakar. Tuos mažesnius.  O jų pas mus apie 40 MB prisodinęs... ir veislinių ir neveislinių.  Kas mane praaugę  neskaičiuoju,  jiems jau trąšų nereikia. Šunis bais failas. Greitai užaugo  :4u:.  Luety dėl kojos  :4u:  :4u:  :4u:  Ieškok  pagalbos iš šalies. Akupunktūra ar manualinė terapija, o paskui kai nurims uždegimas sportas. Tik patarineju... pati viską žinai.

Atsakyti
Eisiu bulbių skust. Bus vėdarų. bigsmile.gif
Atsakyti
Kai su tuo suniu kas uzsiima ,tai kale dekinga,nera ji jam drauge.
Muka as tai pu erh vartojau ,bet ta purvo extracta arbata vadint per daug garbes.Bet veikia.
Einu pas nuomininkus,svariai apsirengiau ,nieko nepardavineju ,viska uz dyka atiduosiu ,arba ismainysiu.Del savo morales tai nezinau ,bet ir jie ten ne dalai lamos biggrin.gif
As vis dar teigiu ,kad agrotechnininemis ir cheminemis priemonemis galima isnaikint parazitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 10 balandžio 2022 - 09:07
QUOTE(ate42 @ 2022 04 09, 20:12)
Čia frigo daigai. Nebandžius. Psžiūrėsiu kas per stebuklas.

Esu turėjus. Sodinant reik žiūrėt, kad šaknys neužsilenktų ir paskui - kad drėgmės netrūktų. Derliaus kiekis priklauso nuo daigų kategorijos. Kuo + daugiau, tuo daugiau uogų bus.
Salsa labai skanios.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 10, 07:31)
Aa, kur šunių padėjai? Atėjau paniurkyt, nerandu.
Per kur fotkes kelt???
Ex, va tokie:
https://www.part.lt/...adffbea3682.jpg

https://www.part.lt/...5f4e1794193.jpg
Tik, atsiprašau, pas mus vis dar statybos...
Papildyta:

O ką daryyyyt? biggrin.gif

Laba ryta,
Ate ,gerai keli,tik reik nukopint ta,kur raso forumui eilute ir ipeistint i atsakyma.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 10, 07:55)
<p>Labos. Braškių sodinsiu 60 daigų. Visas uogas valgau kas pas mane užauga... skaniausi tai agrastai  biggrin.gif.  Antroje vietoje trešnės.  O tada tik braškės. Braskes ir tresnes reikia dengti. Kitų uogų nepuola paukščiai. Pou suprantu kaip Tu pavargai. Man taip kas pavasarį  būdavo.  Šiemet pasportavusi kai beris po kaimą  lakstau. Ir dar dirbčiau jei naktis  neateitų. Kasiau ir spygliuočius trešiau vakar. Tuos mažesnius.  O jų pas mus apie 40 MB prisodinęs... ir veislinių ir neveislinių.  Kas mane praaugę  neskaičiuoju,  jiems jau trąšų nereikia. Šunis bais failas. Greitai užaugo  4u.gif.  Luety dėl kojos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ieškok  pagalbos iš šalies. Akupunktūra ar manualinė terapija, o paskui kai nurims uždegimas sportas. Tik patarineju... pati viską žinai.</p>

Koja istyriau,kas man,turbut,nesu 100% tikra,bet atrodo,kad bus taip.As labai ilga laika turiu sutrinta stuburo slanksteli netoli kryzkaulio,va jis man ir veikia.Nejauciau,kol sportavau ir svoris buvo geras,o dabar visi tie sss faktoriai yra,tai ryte,kol neistampau stuburo pratimais,nepaeinu,po to manksta kojom,ju tampymas,tada jau galiu vaiksciot.Bet po maza zingsneli viskas gereja.Nereik noret staigiai pagerejimo,pasiziuriu vis i pasa.
Nors vakar sode daug dirbau,daug vaiksciojau,nakti jau skaudejo is sono kazkur,tempe.Senatve.
MUka , as keliais negaliu,neatsistoju.Atsimenu dar jaunystej,visi kasa bulbas keliais ikrite i vagas(cia kai dar traktoriais nekase),o as uzpakali pastacius.Reiskia jau man nuo jaunystes tas toks sindromas skaudanciu kelenu formavosi.Budavo atsiklaupiu,tai ne darbas,nemoku taip.O MB nupirkau po kelenais tokia minksta lentele is plastikiniu trubeliu,jis negali atsidziaugt,visur puola ant keliu,ja pasikisa ir laimingas,nes neskauda tada.

Alta,grozis tavo ciucikas,tokia prikimsta judanti bandele. biggrin.gif biggrin.gif
Ex,saunuoliu saunuole.Tu atostogose?

Su Verbom visas!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti