Luety, jei žmogus negalvoja taip kaip tu tai nereikia jo nurašyti.
Visa diskusija prasidėjo nuo tavo baimių - tuoj uždarys, rytoj panaikins grynus pinigus. Kažkaip laisvės nesijaučia?
Tau labiau patinka teorijos ir visokių svieto perėjūnų aiškinimai , man faktai. O išvadas pasidarau pati .
PVZ dėl rusų ... kaip gali patikėti teorija , kad jie kariauja prieš globalizmą kai susidėlioji faktus? Bet faktai tau neįdomūs , tu ir taip žinai
Ar kad batkia geras prezidentas ... tai ko jų tiek prilindo į Lietuvą. Kol nebuvo karo savaitgali Ikėjoje negirdėsi kitos kalbos. Arba skrendant pigiais skrydžiais tai mažiausiai trečdalis pasų būdavo mėlynų?
Mačiau skaičius , kiek jų padaugėjo prasidėjus karui Lietuvoj. Valdžiukei tai nerūpi , bet man tai nepatinka ir neramu . Ir ne tik man , kiekvienam biški galvojančiam.
Ir aplamai mudvieju požiūris į tuos pačius dalykus labai skirtingas...
Pameni dalinaisi video apie mokyklinio amžiaus vaiką ir kaukes. Tu matei kaukes, aš mačiau durna motiną , kuri nesirūpina savo vaiku ir viešai publikuoja tokius video su vaiku. Nusikaltimas didesnis už kaukes.
O dauguma sąmokslo teorijų aš ilgiau negu 15 min skaityti ar klausyti negaliu . Apima svetimas gėdos jausmas. Ką jie veikė mokykloje per pamokas ?
Nepamenu kada žiūrejau žinias per teliką ar skaičiau Delpiuką ...
Gal pavasarį? Kaime teliko nėra ir nepasiilgstu.
Kad Jums leidžia išsiimti lietuviškas sveikatos draudimo korteles tai smagu . Nes lietuviško paso turėjimas nėra lygus sveikatos draudimui . Pasas sau , sveikatos draudimą kuruoja kita valdyba ... Galvojau , jei jau deklaravai išvykimą, tai sveikatos draudimas Lietuvoje nebepriklauso ?
https://ligoniukasa....raudimo-kortele