Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety taigi rašiau , kodėl Europa pasenusi. Moterys nebenori gimdyti , vyrai kariauti. Kita bėda , nėra lyderio su "kiaušiniais". Kai karas šalia labai matosi. Vienas buvo , greitai patraukė ...

PS aš tikinti . Kaip baba išmokė. Kodėl nepasiduodu erezijomis , svieto aiškintojams ir tt ? per daug knygelių peskaičiau smile.gifApie tai kaip pasaulis surėdytas...
Na nusikalbėjo biški šventas tėvas Rusijoje. Bet jis tik žmogus ...

Kas dėl tikėjimo, tai tiesa, kad nuo žmonių priklauso tik kažkokia dalis to kas vyksta, o gamta (plačiąja prasme) - stipri jėga. Gal daug nežinom ar nesugebam suprasti. Galim vadinti Dievu, galim kitaip, bet faktas, kad žmonės ne visada tokie reikšmingi, kokiais dedasi 😁

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 09 01, 19:47)

Tas kur nusišnekėjo, tik žmogus, bet turintis milžinišką įtaką. Ir sako kalba dabar dar labiau įkvėpė atgaminti imperiją. 



Lenkai pasiuto kiek žinau tongue.gif
Pirmas jėzuitas vyskupas ?
Ne pliusas katalikams. Ir taip sunkūs laikai .
O rusus kur jau labiau ...
Atsakyti

Kaip smagu po mišką palakstyti, ten šokuoja žaliosios varlytės ))  vėsu, gerai, aš voveruškų radau, Lesius varlytes vaikė ) gerumas  :wub: 

Labas iš ryto :) 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Kokie gražūs jurginai wub.gif 4u.gif Dėkui Ingrida wub.gif
Luety sunkus Tavo gyvenimas... Nenoriu nei ginčytis nei įtikinėti .
Vakar sutvarkiau mergas ir pamaitinau pirmą kartą . Ruduo , ruduo...
Saulė dar šilta, tikiuosi saulės vaško lydytuvas darbus padirbs. Šiandien planuose korius sutvarkyti ir amerikonkas darže nužudyti . Auga po 10 cm per dieną po lietaus.
Saitlina , pavydžiu lepeškų biggrin.gif Su MB planavom savo darbus kaip mums viduryje savaitės Puvočius aplankyti ax.gif Gal pavyks .
Gražaus šeštadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 rugsėjo 2023 - 09:12

Dusia, lepeškų nėr ko pavydėt ) dzūjai jas valgo tik pačias pirmas, paskui sako, kad pats neskaniausias grybas))

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 09 02, 11:00)
<p>Dusia, lepeškų nėr ko pavydėt ) dzūjai jas valgo tik pačias pirmas, paskui sako, kad pats neskaniausias grybas))</p>


Kaip gerai , kad aš ne dzūkė biggrin.gif tongue.gif
Mano jos visada skanu . Mano vaikų myliniausias grybas ....
Atsakyti
Labas rytas,

paskaiciau jus mergaites ir nebenoriu atsakinet.Jei jus net Ramanausko pasisakyme matot ruskius,ruskiu ytaka,tai man nera ka su jumis sneket.
Ir ,Dusia,mano gyvenimas lengvas.Zinios zmoniu neapsunkina,zinios suteikia sparnus,supratima,kad nera tik juoda ir balta,kad dar yra ir kitos spalvos,kad nera lakstymo nuo vienos ribos,prie kitos,kad dar yra ir vidurys ir gilus vidurys,apie ka jus visai net nenutuokiat.Pasiziurekit lietuviskai igarsintus filmukus "kabalos griutis"gal kiek atmerksit akis.Kai as ziurejau ju tebuvo 4 serijos,dabar jau yra virs 9.As nuo ju pradejau,bet daugeliui ir tai ne tiesa,nesugeba tai priimt.Ir apie popieziu nera ka diskutuot,nes jus nematot kas slypi uz jo kalbos.Neziurekit TV ziniu,visokiu echspertu*,kalbanciu galvu.Jos kalba sistemai.Na,bet jei jums patinka vaiksciot uzmerktom akim,nieko negaliu pasakyt.Esat jaunos sielos sioje zemeje,ir jums tai neduota matyt.
Grazaus savaitgalio.
Atsakyti
Luety, jei žmogus negalvoja taip kaip tu tai nereikia jo nurašyti.
Visa diskusija prasidėjo nuo tavo baimių - tuoj uždarys, rytoj panaikins grynus pinigus. Kažkaip laisvės nesijaučia?
Tau labiau patinka teorijos ir visokių svieto perėjūnų aiškinimai , man faktai. O išvadas pasidarau pati .
PVZ dėl rusų ... kaip gali patikėti teorija , kad jie kariauja prieš globalizmą kai susidėlioji faktus? Bet faktai tau neįdomūs , tu ir taip žinai smile.gif
Ar kad batkia geras prezidentas ... tai ko jų tiek prilindo į Lietuvą. Kol nebuvo karo savaitgali Ikėjoje negirdėsi kitos kalbos. Arba skrendant pigiais skrydžiais tai mažiausiai trečdalis pasų būdavo mėlynų?
Mačiau skaičius , kiek jų padaugėjo prasidėjus karui Lietuvoj. Valdžiukei tai nerūpi , bet man tai nepatinka ir neramu . Ir ne tik man , kiekvienam biški galvojančiam.

Ir aplamai mudvieju požiūris į tuos pačius dalykus labai skirtingas...
Pameni dalinaisi video apie mokyklinio amžiaus vaiką ir kaukes. Tu matei kaukes, aš mačiau durna motiną , kuri nesirūpina savo vaiku ir viešai publikuoja tokius video su vaiku. Nusikaltimas didesnis už kaukes.
O dauguma sąmokslo teorijų aš ilgiau negu 15 min skaityti ar klausyti negaliu . Apima svetimas gėdos jausmas. Ką jie veikė mokykloje per pamokas ?

Nepamenu kada žiūrejau žinias per teliką ar skaičiau Delpiuką ...
Gal pavasarį? Kaime teliko nėra ir nepasiilgstu.
Kad Jums leidžia išsiimti lietuviškas sveikatos draudimo korteles tai smagu . Nes lietuviško paso turėjimas nėra lygus sveikatos draudimui . Pasas sau , sveikatos draudimą kuruoja kita valdyba ... Galvojau , jei jau deklaravai išvykimą, tai sveikatos draudimas Lietuvoje nebepriklauso ?

https://ligoniukasa....raudimo-kortele
Atsakyti
Ne lietuviska sveikatos draudimo kortele,o europos sveikatos draudimo kortele,kuriai pasibaigus galiot,gausiu globaline sveikatos draudimo kortele.O paso duomenis reikia siust ,issiimant ta kortele,kad parodyt,jog esi europos sajungos gyventojas.

https://www.gov.uk/g...-insurance-card
Mano euroine galioja iki 2024m.Gyvenama vieta UK deklaravusi nuo 2002m.Kitaip negali dirbt ir gyvent daugiau nei 6 men UK.
Jei gryzciau i LT,man jau nereiketu moket soc.draudimo,as pensijoj.
Jei izeidziau,atsiprasau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas. 

Ingrida spėjo keksą iškepti. Dėkui brangioji :4u: .

Šiandien klausiau visokių niekų ryte megzdama ... ir įstrigo vienas sakinys : nereikia teisti pagal save.

Rūkas mano kaime. Bet diena žadama graži.

Atsakyti