Tai tam ir taip jos ir kuriamos, kad būtų tikima!
Kitaip gi neveiktų😊
Logiška ))
Kokia rudeniškai graži kava Dėkui Ingrida
Mukute viskas gerai pas Tave ?
Luety , nenoriu ir aš ginčytis. Ginčiuose tiesa negimsta. Tu matai savu kampu pasaulį. Aš savu ...
Apie dabartinius pinigus bankuose... Iliuzija , kad jie tavo Limitai , ribojimai ir viskas dėl mano saugumo . O tie laikai , kai nuėjai į banką ir pasiėmei savo pinigus senai baigėsi
O šiaip tai yra tiek verslo sričių kur labai gražiai vaikšto gryni. Ir neapskaityti . Ir ne tik Lietuvoj ... Nepasakosiu
Elementarus pvz - Vokietijoje iki 20 EUR nesusimokėsi kortele. Ir labai daug kavinių kur iš viso kortelių skaitytuvų neturi. Apie kokius grynų panaikinimus kalbama ? Buvau mačiau ,o ne VBS.
Audros ir pas mane nebuvo . Lyjo smarkokai . Atvėso ... Vakare vėl žada lietų. Dar augs agurkai , nes dieną apie 20.
Agurkai pagal šitą receptą labai neblogi :
https://www.lamaista...ne-ziemai-62246
Aš dedu savus aštrius pipirus .
Šio ryto vaizdas per virtuvės langą :
Sode ganosi kiškutis Tik kokybė nuotraukos ne kažką ...
Tiikrai taip. Vokietijoj kortele realiai tik prekybcentriuose. Kavinėse, ir daug kur tik gryni. O vat Danijoj ir Norvegijoje db buvom, tai vien kortele naudojom. Niekur neprireikė grynu. Net mažiausiam kaime perkant gatvėj magnetuką nuskaite kortele
Koks fainas zuikis
Hmm, gal ir pas mus koks baravykas pasirodys?.. važiuosiu ryt kaiman patikrint. O ir agurkų, sakė, priaugo.
Reikia ir man nusliauzt iki miškelio. Bet kaip,žiauriai pas mus briedmuses miške puola, kažkoks košmaras, tik žingsnį įžengi I mišką ir kaip vampyrai, lenda į plaukus, po rūbais
Vokietijoj buvau prieš metus savaitę laiko ir praeitą šeštadienį. Niekas nepasikeitė
Prieš metus tarptautinėj parodoj, didžiuliam parodų komplekse kavinėj tik grynais ėmė. Jau nekalbant apie miesto smulkias užeigas. Luety, tu tiki viskuo, ką kažkur perskaitai. Mes sakom iš patirties, kaip yra, o tu vistiek netiki. Nu tai sunku diskutuoti su žmogum, kuris viską "žino" iš interneto. Va Ispanijoj jei būsi, pamatysi, kad tikrai oi ne visur tavo kortelę ims