QUOTE(Luety @ 2023 08 30, 12:04)
Taip buvo ir kol kas yra ne skaitmeniniai,tai tie popieriukai ir metaliukai,kuriuos dabar spausdina intensyviai kiek reikia.O skaitmeniniai dar pataps,tik nezinia,ar jie bus kazkuo dengti.Dabar tu gali tuos skaiciukus pasiverst i popieriukus ir mandravot,jei ju turi.O jei nebebus popieriuku,kad ir tokiu beveik beverciu,skaiciukiniu nepasiimsi kiek nori,kada nori,nebereiks bankomatu,bus paskyra,tau ,man sitam laikotarpiui,tu gali pirkt tiek,kiek tau nurodoma.Jau dabar renkama info per vidsokias nuolaidi korteles,kokie tavo poreikiai.Paskaitykit Svabo reseta,jie atvirai raso apie tai.Kas galesi skrist kazkur ne toliau 1500km i tris metus karta,jei busi lojalus,nieko neturesi ir busi laimingas.Knyga laisvai prieinama.Viskas pasakyta,ka nori ir jau gana sekmingai igyvendina EF.O pirmas uzdarymas,sikpasiai,buvo lengva repeticija.
O ar blogas tau pasaulis buvo?
Gali kiek nori ? Susimokėti turi jei imsi daugiau negu galima. UK kitaip ? Nemokamas išgryninimas? O kur čia gali mandravoti ? Jei 70 pr prekių yra pigiau perkant internetu
Luety užaugo jaunimo karta kuri nieko neturi ir yra labai laiminga . Nematai ?
Ta tema nenoriu plėstis , mano vaikai mokėsi komunistiniuose UK univeruose. Baltos varnos buvo pagal savo pažiūras. Bo posovietiniai vaikai ...
O geri ir blogi darbai daugelyje vietų jau senai registruojami - ne tik pas dievulį
. Pabandyk laiku nesumokėti kredito , iš auksinio kliento patapsi nepatikimu . Padirbk finasininku įmonėje kuri bankrutavo , kitoje įmonėje būsi po padidinimo stiklu ... Ir čia jau senai , ne per karantiną. Tai jau apie 20 metų vyksta.
Pasiimk greitajį kreditą - joks bankas paskui normalaus kredito Tau neduos .
Luety , aš niekad negyvenau pasitikėdama valstybe. Gal darbas kaltas? Nei sovietų melais, nei labai džiugino stojimas už miltelius ir alų į kitą sąjungą.
Luety dauguma sąmokslo teorijų yra suprimityvinta tai kas jau įvyko, tik sutirštinant spalvas
Ir man keista, kai žmonės bijo "kažko , kai "kažko " gražesnė versija papudruota jau dabar...