Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas Rytas.

Gražus saulėtas rytas, kol kas maloniai vėsus, vėliau gal bus šilčiau. Paukščiai savo muziką įjungę.

O jau A.Alta šuniukas! wub.gif Koks didelis, jau net pusė normalaus šuns. Vis pamirštu paklaust, čia labradorai?

Ate, pirkau Sengana. Visada tokią veislę auginau, išnyko. Jos man tikrai be galo skanios. Kai kas sako, kad rūgščios, nu bet man jų skonis kažkas nerealaus, labai suderintas. Tada kai pirmai pirkau anuos daigus, Senganos nebuvo. Vakar radau ir pirkau Juragių medelyno aikštelėj. Kaina kosminė. Nu, čia man kosminė.. blush2.gif tai paėmiau vieną krepšelį tik, ten įšaknydintų 10 daigų.

Papildyta:
Ingrida, eisiu ir aš veikla užsiimt, tikrai nesedesiu kaip Ivanas ant pečiaus ir nespoksosiu per langą. Svarbu, kad oras leistų.
Atsakyti

Man irgi skanios sengana biggrin.gif nors labai retai valgau. Na po Velykų sodinsiu ir aš ax.gif
Vakar apropojau rožes tarsi kalną nuvertusi jo jėgų nėra. AA kiek gerti ta arbata?
Atsakyti
Ate, pamiršau pasakyt, kad kurmis jau knisa mano didžiąja braškių lysvę 🤦‍♀️ Rado. Kilnoja daigus. Jptvjm.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 04 10, 07:17)
Man irgi skanios sengana biggrin.gif nors labai retai valgau. Na po Velykų sodinsiu ir aš  ax.gif 
Vakar apropojau rožes tarsi kalną nuvertusi jo jėgų nėra. AA kiek gerti ta arbata?

Sodink, Mukut, sodink. Bus man linksmiau su jumis visom. Nesijausiu tokia vienintelė išprotėjusi braškininkė biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Išptotėjus braškininkė būčiau aš, nes sodinčiau grambuoliams.

Ačiū D, atėjau į protą bent šiuo klausimu.

O va būč išprotėjus, nes man braškė labai skani uoga. 

Nė vienutėlio kurmio pas mus kol kas. Man tai gaila, kad jų nėra.

Vakar anksti nuėjau miegot, nes kažkaip prisiminiau, kad turiu visus raumenis. Dar ta ranka šaudė.

Geros dienos visiems!

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 10, 09:18)
Ate, pamiršau pasakyt, kad kurmis jau knisa mano didžiąja braškių lysvę 🤦‍♀️ Rado. Kilnoja daigus. Jptvjm.
Papildyta:

Sodink, Mukut, sodink. Bus man linksmiau su jumis visom. Nesijausiu tokia vienintelė išprotėjusi braškininkė biggrin.gif

Aha jau Ate įsirašė į klubą biggrin.gif
Atsakyti
Kokia arbata?
MANO BRASKES JAU ZYDI ,PILNAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 10, 08:18)
Papildyta:

Laba, mano tos dovanėlei įdėtos- Salsa.
Einu fotkint vėjo malūno. Bus neestetiškas bet padeda.
Na va, per radikal įkelt jau negalima.
Einu ieškot kaio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 10 balandžio 2022 - 08:22
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 10, 07:43)

Aha, galvoju ar man verta pavydėt hmm.gif braškes valgysi tikrai anksčiau už visas, bet paskui kai mes valgysim savąsias, tai pas tave jau nebus bigsmile.gif
Juokauju, aišku. Žydėjimas labai smagu, gražu. Kai pas mane žydės viskas, tai turbūt lauke miegosiu. Braškių lysvėj, po žydinčiom obelim. Obelų žiedų kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 10, 08:43)
Kokia arbata?

Aa, kur šunių padėjai? Atėjau paniurkyt, nerandu.
Per kur fotkes kelt???
Ex, va tokie:
https://www.part.lt/...adffbea3682.jpg

https://www.part.lt/...5f4e1794193.jpg
Tik, atsiprašau, pas mus vis dar statybos...
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 04 10, 08:34)
Aha jau Ate įsirašė į klubą  biggrin.gif

O ką daryyyyt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 10 balandžio 2022 - 08:30
QUOTE(Ex @ 2022 04 10, 08:17)
Obelų žiedų kvapas  wub.gif

Obels žiedai, pavasario kerai.. Galswarty vienas iš kūrinių wub.gif

Braškės:
vartotojo įkelta nuotrauka

Žemuogės

Pomidorai žiedus krauna

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 balandžio 2022 - 08:46
Oho, šiltnamy?
Radau šunių. Meilybė. Rubuilis. O mama labai saugo. Gintų, jei imčiau pamyluot?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 10, 08:36)
Oho, šiltnamy?

Tiap,.žinoma. Lauke dar išvis nekruta.
Atsakyti