Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ex,dievas nera barzdotas senis ,sedintis danguje dideleje kedeje.
Pas tave jis atejo mazos naslaites pavidalu.Tu ji pazinai.Zemai tau lenkiuosi.
Ir puiku ,kad vel geri kava.
Atsakyti
Ex,Ačiū,kad daliniesi. 4u.gif 4u.gif Labai labai gera skaityti.
Atsakyti

Ex :wub:  :wub:  :wub: 

Pasakojimas net kažkaip.. mistiškai?.. skamba.  

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 08 26, 15:12)
Paskutiniu metu išvis nesuprantu kam tos prognozės. Gal kartą per vasarą ir atspėjo.
Luety, dėkui už tavo džiaugsmą  4u.gif Norėčiau, bet niekaip negrįžtu į gyvenimą. Nesugyja ir jau nesugis nuplėšta mano pusė ir skausmas nemažėja, tik su skausmu bandai susigyvent. Nekaip sekasi. Daržininkystė man tik terapija, laikina užmarštis, ištrauki rankas iš žemės ir vėl ašara smaugia. Rodos, belieka gyvam į žemę sulįst. Bet yra JI.
Truputį praverstu "vartus". Turiu Dievo siųstą kompensaciją, ateina JI netikėtai, mano slepiamą ašarą nušluosto, ir kaskart uogą pačią gražiausią iš savo saujelės atiduoda, 1000 kartų per dieną "labai tave myliu" pasako. Ateinu į daržą - JI ravi braškių takelį kauptuku.. - aš tau padėsiu, sako... Ateinu namo - JOS jau čia būta - stalas nuvalytas, indai išplauti.. Ryte lovos paklotos . O nieko neprašiau. 5 metai. Savarankiškai mokosi skaityti. Gal tai įgimta?
GATE CLOSE.

Pasidariau šaltibarščių, primečiau dar ledukų, nes, nu, man šiandien per karšta. Nusipirkau krūvą ledų. Valgau juos su karšta kava. Šalta - karšta. Tik taip sugebu nesusirgti angina.


Na bet kelis metus atgal net to nenorejai,nei darzo,nei pomidoro...O kas darzas terapija,tai man irgi.Kai sunku,mane traukia sukist rankas i zeme ir uzsimirsti.Mazais mazais zingsniukais,neskubek...
O maza saulyte tavo namuose,tai stebuklas,kuris tau nutiko.Ir dar kokia protuole,jautruole...Mano siela dziaugiasi vien skaitydama,o tau turi pradet tirpt ledai sirdyje.Ji tave susildys,atgaivins ir pades uzsimirst. Sveikatos tau ir jai,laimes jums abiem. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 08 26, 18:42)
<p>Ex wub.gif  wub.gif  wub.gif 
</p><p>Pasakojimas net kažkaip.. mistiškai?.. skamba.  </p>

Čia yra norma. Kas man atrodo mistika, aš kol kas nepasakoju, nelabai tikėtina, nors yra tikra ir akivaizdu. Tegu praeina laiko.

Mergelkos, dėkui, bet nėra čia ko lankstytis. Nesu žvaigždė, ne žygdarbis čia, tiesiog taip susidėliojo. Ir aš ne viena tokia. Aišku, turėjau praeiti netrumpą kelią, baigti ne vienus kursus. Kursuose pamačiau daug pasišventusių žmonių, šeimų, auginančių ne vieną pamestą ar nereikalingą, ar problematišką vaiką. Aš tarp tų žmonių pasijaučiu kaip gavusi ne vaiką, o Nobelio premiją.
Tęsinys kada nors kitą kartą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 26 rugpjūčio 2023 - 19:47
Visgi buvo vakar lietaus. Ir nemažai pasiautėjo. Ryte dabar labai geras oras pasėdėt vienumoje, su savim, su kava ir kate. Ramybė, labai faina.

Ingrida, aišku, grybauja, pareis, atneš gražių vaizdų su savo grybais.
Lesius turbūt vedžioja Saintliną irgi kur nors miške.
O aš šiandien internete pasižiūrinėsiu kokių nors įdomesnių senienų, indai, puodeliai, bliūdeliai ir kt niekalai. Akis bent paganysiu. O gal kas ir patiks rolleyes.gif
Atsakyti
Taip ex.Geri darbai tur buti slovinami.
O kai kuriu damu is buhalterijos ir kadru skyriaus polinkis teisti ,rikiuoti ir marginalizuoti yra toks kaip cia pasakius ,neskanus.
Bet velgi ,kas as tokia kad cia dievo veiksmus- atimti ar duoti prota matuociau.
Tik tiek kad ne jums cia reitinguot ,kad berazumis ,kas ne.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ex,vakar buvau,ne koks grybavimas buvo,bet pasivaiščiojimas puikus. wub.gif
Nesimiega mieste,tai mašina kokia atvažiavo į kiemą,tai bažnyčia varpais skambina,kaimynas rūko balkone nuo ryto.Pasiilgome savo tylumos,kaimo.Jau labai skiriasi miegas. ax.gif Ai tiesa girdisi pulkai varnų prie konteinerių. bigsmile.gif
Saintlina skendote?Draudimas turės darbo,dar mūsų žalos nepaskaičiavo.Gal jau reikės pradėti klibinti,kiek galima laukti?Prasidės lietūs,o mūsų stogas ūkinio kiauras.Kol dar surasime meistrus? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, Pas mane nebuvo nei didelio lietaus, nei baisaus vėjo. FB mačiau ne kokių vaizdų. Netgi avilių išvardytų. Gaila bitučių. Ne buhalterės ar kitos profesijos žmonės yra teisėjai ir žinotojai , o ponulis dievas.... Ex skaičiau tavo postus ir prisiminiau Cvetajevos eilėraštį: Gyvenu, ir gyvendama laukiu stebuklo, Ir iš tikro aš kartais regiu stebuklus.... Kažkas tokio, gal labai netiksliai pacitavau. Daug metų pradėjo.

Gražaus ir ramaus sekmadienio  :4u:

Atsakyti

Ot ir neskendom. Net balų iš ryto nėra. Bet vakare su Lesium pakliuvom į liūtį. Išėjom pasivaikščioti ir kaip dėjo tai dėjo. Dalėkėm iki kažkokio namo su atvira veranda, įšokom į ją ir sėdėjom kol lietus baigėsi. Neilgai, gal kokių 10-15 min. Bet sušlapt spėjom kaip vištos. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 08 27, 08:57)
Taip ex.Geri darbai tur buti slovinami.


Šiaip tai geri darbai daromi tyliai. Taip visada turėtų būti. Na, išlindo yla iš maišo, ką dabar.. Nepatogiai jaučiuosi "šventojo" kėdėj. Ir dar nežinau kaip seksis. Tai iš anksto neužmėtykit raudonom kepurėm biggrin.gif


Dusia, savaiminių stebuklų kaip ir nebūna. Stebuklus pats kuri, jei tai tau duota. O "kuprotam" dažniausiai į jo gyvenimo vežimą vis kažkas kažką periodiškai įmeta ir stebi kiek patempt gali.
Dusia, tu pramiegojai turbūt liūtį. Ot siautėjo, griaudžiojo, medžiai linko, tik tas škvalas trumpas buvo, o lietus vis pylė. Mano kaprizna katė parlėkė namo pridėjusi kelnes iš strioko.
Atsakyti
Labas, visoms,
Ex, didelės meilės, vienai kitą auginant. Dievulis veda tais keliais kurie yra skirti. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 27 rugpjūčio 2023 - 10:15