Aktyvi naktis )))
[URL=https://www.part.lt/perziura/46fc31e19a6bb954e1f236c58723c2dd304.jpg][/URL]
Aš naktį tik miegoti moku.
Čia sultys, ar pomidorai sultyse?
Ir tas, ir tas.
Aš, matai, pasirinkimo neturėjau )) dieną nenoriu užkaitint namų, tai teko naktį juos pribaigt.
Turiu lauke padarytą gerą vietą virt, ale gi mamikė vištoms aktyviai sagonus virė, tai dujos baigėsi. Laukiu kol atvažiuos kas gali dujų balioną pakeist.
Kas yra sagonas? Saintlina tikra darbštuolė . Po pietų žada lietų ir perkūnija, kažin nemeluoja? Nebenoriu doroti derliaus. Bet teks. Manęs treti metai nenuvilia Drigent agurkai. Šiltnamyje auginu Merengue, dėl greičio... neradau greitesnių. Kaip visada, visko per daug... Ingrida margiukes kojines mezgi, ar vienspalves? Noriu dienos su mezginiu , taigi imu laukti žiemos
Labas rytas. Ex , o tau neatrodo ,kad jei pomidorai negavo prieziuros ,tai ir agurkai negavo.O tos naujos geros veisles yra skirtos intensyviam auginimui su intensyvia prieziura. Beje ,vasaros vidury ir pas mane visi agurkai numire ,bet bulgariski ilgieji nehibridai gergana,prisikele is numirusiu.Superderlingi ir atsparus atseit hibridai neprisikele. Ir pastebejau ,kad nebera jokiu desningumu ir jokiu aiskiu taisykliu bei nusistatymu ir darzininkysteje.Jei laikysiesi isikibes isitikinimu gali jokio derliaus nesulaukt ,kas daugumai ir atsitinka.Mano su pertraukom saikingai dera šiltnamy nuo birželio, bet reik gerai laistyt ir duot kalio/kalcio laiku. 4 daigai, tai užtenka ir šviežiam paraugimui. 2 ilgi, kiti 2 hibridai, bet ne iš tų naujausių. Ilgi patinka, kad niekad neapkarsta.