Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aktyvi naktis )))

[URL=https://www.part.lt/perziura/46fc31e19a6bb954e1f236c58723c2dd304.jpg]46fc31e19a6bb954e1f236c58723c2dd304.jpg[/URL]

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 08 26, 09:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ex" data-cid="73097582" data-time="1693029936"><div><p>Oje, vėl karštis vartotojo įkelta nuotraukaTai nepirksiu braškių daigų, labai sunkiai prigyja tokioj pekloj. Atsiųs, kur juos slėpt? 
</p></div></blockquote><p></p><p>O frigo atsiųs ar kokius? Jei frigo, dėk kažkur šaltai ir tamsiai. </p><p></p><p>Aš savo braškių keletą gražių daigų nuo ūsų įkišau šiltnamy po pomidorais. Ten labai gerai jie jaučiasi. Bet jie laistomi kasdien. O šiaip nesodinu dar braškių, laukiu rudens. Nes su tokiais orais tai tik prarasiu ką pasodinau.</p>

Nu va, matai, tu gudriai. O aš gi skubu kažkur..
Ne, ne frigo. Iš grunto. Pernai daigų daigyklose ir frigo pirkau, tai 100% prigijo. Bet daigyklose prastesni, ilgai kažkaip merdėjo pasodinti, bet užaugo. O kaip iš grunto, tai va dabar ir abejoju ar pirkt. Palaukt reik gal. Dar nežinia kokio stiprumo daigus gaučiau. Susilaikysiu ir pagalvosiu.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 08 26, 09:34)

Bravo. Darbštuolė. Aš naktį tik miegoti moku.
Čia sultys, ar pomidorai sultyse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 26 rugpjūčio 2023 - 08:39

Aš naktį tik miegoti moku.
Čia sultys, ar pomidorai sultyse?

Ir tas, ir tas. 

Aš, matai, pasirinkimo neturėjau )) dieną nenoriu užkaitint namų, tai teko naktį juos pribaigt.

Turiu lauke padarytą gerą vietą virt, ale gi mamikė vištoms aktyviai sagonus virė, tai dujos baigėsi. Laukiu kol atvažiuos kas gali dujų balioną pakeist.

Atsakyti

Labas rytas,

izeidinejanciu nemaciau,atsiprasinet nereikia,man depresija liga,kaip ir kitos ir ji buna ne tik nuo samokslo teoriju,o ir is gero gyvenimo.
Alta gausi i straubli uz mano amziaus apibudinima bigsmile.gif bigsmile.gif Greit ir tau tiek bus.Bet as nepykstu.Juokiuos tik.Zinoma,kad amzius daro savo.
Vakar rasiau rasiau ir dingo viskas su visam,supykau,o vakar isvis diena buvo tokia,kur pykti sukelia,tai ir nebeatejau.
Mano postas parode ,kokie mes skirtingi,kaip visko bijom,tikim,netikim,zodziu atsiskleide visas ziedas.Ir gerai.Daugiau "negasdinsiu",vis bandau kazkaip gaut atgarsi kitoki,nu nesigauna ir nebeeikvosiu energijos.Ir nereikia,nes to reikia man vienai.
Kodel ta depresija atsirado,rasiau,dingo,nebesigilinsiu,o ir jums neidomu.Truputi danti sugele,bet praejo biggrin.gif biggrin.gif Tik pasakysiu,kai tavo gyvenime visas supratimas apie ji staiga atsistoja nuo koju ant galvos be paaiskinamos priezasties,tada ne tik depresija,bet ir savizudybe gali ateit.Pfu,pfu pfu,jei ka.Dabar as galvoju,jog kazin ar tai buvo depresija,nes depresija per pora menesiu nepraeina,ja sunku isgydyt.Galvoju,jog tai buvo tiesiog dvasinis sokas i gauta staiga supratima,kas vyksta.Linkiu,kad jums to neatsitiktu,kai suzinosite,todel vis lasinu po truputi,bet supratau,neverta,kas nores ras pats.Man lengviau buvo,as pensijoj,laiko marios,todel ir ieskojau,,kas cia vyksta ir radau.
Apie tai baigiam.


QUOTE(IngridaB @ 2023 08 25, 15:58)
https://sketis.lt/ko...4gAu3rtMSkyudiY
Pas vokiečius kokia tvarka soduose. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ingrida,daug kas taitinka ir cia,tik cia pirkt zemes savo sklypelio negali,kast ir dirbt gali kada nori,nedirbt sklype ir augint zoles irgi gali,tik mokek mokescius,kaimynu tokiu pagerintu neturim arba as nezinau.Vokieciau dirba,kad ateit pailset ne tik dirbant zeme,bet ir akis,kad geretusi,o pas mus tokiu sutvarkytu sklypu per musu soda gal 5 tik.Visi kiti bardakiniai,tep lep.Prasisklaido zoles,atranda ka pasejo,isvaziuoja,o ravet nereikia,ziema zoles isnyks. unsure.gif unsure.gif
Vakar MB vienas isvaziavo,nes visa savaite nebuvom,pakviete sunu,atidave derliu,sau kazkiek parveze,nei siltnamio paliejo,nei kt darbus padare.
Boilerio meistras zadejo 2 val,atvaziavo puse penkiu.Nekenciu melagiu.But sakes tikslu laika,buciau soda apziurejus,sutvarkius.Nu bet va,sutvarke,spaudimas buvo nukrites,kodel nezinau ir jis nezino,pakele spaudima ir viskas gerai.Iki pirmadienio garantija,jei nukris vel,atvaziuos uz ta pati.Kol kas laikosi,issimaudem pagaliau.
Kaip gerai,kad man nereikia konservuot ir kad visas derlius issidalina.
Labai smagu matyt Ex gryztancia i gyvenima,sodinikyste. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sorry dar karta uz jusu ramybes drumstima samokslo teorijomis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Kas yra sagonas? Saintlina tikra darbštuolė :4u: . Po pietų žada lietų ir perkūnija, kažin nemeluoja? Nebenoriu doroti derliaus. Bet teks. Manęs treti metai nenuvilia Drigent agurkai. Šiltnamyje auginu Merengue, dėl greičio... neradau greitesnių. Kaip visada, visko per daug... Ingrida margiukes kojines mezgi, ar vienspalves? Noriu dienos su mezginiu :D , taigi imu laukti žiemos :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 rugpjūčio 2023 - 11:38

Kas yra sagonas?

 Po pietų žada lietų ir perkūnija, kažin nemeluoja? ​

Didelis puodas kur ant senovinio pečiaus dėdavo )) 

Meluoja, kaip Dievą myliu ) kai vasarą pas mus žada lietų - visada meluoja ))

Atsakyti

Labas rytas. Ex , o tau neatrodo ,kad jei pomidorai negavo prieziuros ,tai ir agurkai negavo.O tos naujos geros veisles yra skirtos intensyviam auginimui su intensyvia prieziura. Beje ,vasaros vidury ir pas mane visi agurkai numire ,bet bulgariski ilgieji nehibridai gergana,prisikele is numirusiu.Superderlingi ir atsparus atseit hibridai neprisikele. Ir pastebejau ,kad nebera jokiu desningumu ir jokiu aiskiu taisykliu bei nusistatymu ir darzininkysteje.Jei laikysiesi isikibes isitikinimu gali jokio derliaus nesulaukt ,kas daugumai ir atsitinka.
Mano su pertraukom saikingai dera šiltnamy nuo birželio, bet reik gerai laistyt ir duot kalio/kalcio laiku.  4 daigai, tai užtenka ir šviežiam paraugimui. 2 ilgi, kiti 2 hibridai, bet ne iš tų naujausių. Ilgi patinka, kad niekad neapkarsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 rugpjūčio 2023 - 11:47

Meluoja, kaip Dievą myliu ) kai vasarą pas mus žada lietų - visada meluoja ))

Va, taip ir yr. Prognozė jau apsigalvojo. Jokio lietaus nebežada.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 26, 12:35)
<p>Kas yra sagonas? Saintlina tikra darbštuolė 4u.gif . Po pietų žada lietų ir perkūnija, kažin nemeluoja? Nebenoriu doroti derliaus. Bet teks. Manęs treti metai nenuvilia Drigent agurkai. Šiltnamyje auginu Merengue, dėl greičio... neradau greitesnių. Kaip visada, visko per daug... Ingrida margiukes kojines mezgi, ar vienspalves? Noriu dienos su mezginiu biggrin.gif , taigi imu laukti žiemos rolleyes.gif​</p>

Laba,
Tikrai visko per daug? Gal atliekamo medučio galėčoau įsigyti?
Atsakyti

Laba,
Tikrai visko per daug? Gal atliekamo medučio galėčoau įsigyti?

Neturiu šiemet pardavimui. Tik sau ir sesėms pavaišinti. Giminė plati...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 26, 12:35)
Ingrida margiukes kojines mezgi, ar vienspalves? Noriu dienos su mezginiu biggrin.gif , taigi imu laukti žiemos rolleyes.gif​</p>

Margiukes.Mezgu ir galvoju,gal jau palikti kalėdoms,pradėti kaupti?
Pas mane šiandien išeiginė.Apsipirkome dažų,pagaminau pietus ir aišku miškan.Po rytinio desanto,voveraičių gal saują tik radau ir 4 baravykus.Bet nors prasiėjau kelis km,ieškojau naujų vietų,vienintelė miške,man patinka,kad ir nėra grybų,su voveryte pakalbėjau,ramuma. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 08 26, 13:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73097629" data-time="1693042827"><div><p></p><p>Meluoja, kaip Dievą myliu ) kai vasarą pas mus žada lietų - visada meluoja ))</p></div></blockquote><p>Va, taip ir yr. Prognozė jau apsigalvojo. Jokio lietaus nebežada.</p>

Paskutiniu metu išvis nesuprantu kam tos prognozės. Gal kartą per vasarą ir atspėjo.


Luety, dėkui už tavo džiaugsmą 4u.gif Norėčiau, bet niekaip negrįžtu į gyvenimą. Nesugyja ir jau nesugis nuplėšta mano pusė ir skausmas nemažėja, tik su skausmu bandai susigyvent. Nekaip sekasi. Daržininkystė man tik terapija, laikina užmarštis, ištrauki rankas iš žemės ir vėl ašara smaugia. Rodos, belieka gyvam į žemę sulįst. Bet yra JI.
Truputį praverstu "vartus". Turiu Dievo siųstą kompensaciją, ateina JI netikėtai, mano slepiamą ašarą nušluosto, ir kaskart uogą pačią gražiausią iš savo saujelės atiduoda, 1000 kartų per dieną "labai tave myliu" pasako. Ateinu į daržą - JI ravi braškių takelį kauptuku.. - aš tau padėsiu, sako... Ateinu namo - JOS jau čia būta - stalas nuvalytas, indai išplauti.. Ryte lovos paklotos . O nieko neprašiau. 5 metai. Savarankiškai mokosi skaityti. Gal tai įgimta?
GATE CLOSE.

Pasidariau šaltibarščių, primečiau dar ledukų, nes, nu, man šiandien per karšta. Nusipirkau krūvą ledų. Valgau juos su karšta kava. Šalta - karšta. Tik taip sugebu nesusirgti angina.





Atsakyti