Koks durnius sugalvojo, kad reik net dvidešimt pomidorų sodint? Trečią puodą verdu ir suprantu, kad jie dar tik pradėjo normaliau nokt kur juos dėt reiks?
Gali man atsiųsti 😁. Suėsiu. Nei vieno nesodinau 😄
Bandžiau kažkada džiovint, nelabai man patiko. Be to, sudėtinga juos išdžiovint. Į džiovyklę penki pomidorai telpa, pirties tokiam karšty tikrai nekursiu, nes ten daba maloniai vėsu ))
Nežinau, ką dar su jais daryt? Kaži, gal spaustų sultis obuolių spaudykloj? Bet ir tos turbūt dar neveikia.
Ex, savaitgaliui atvažiavom. Bet tokį karštį rodo kitai savaitei, kad reiktų iš kaimo darban važinėt..
O man Pasalimo agurkai šiųmetinis nusivylimas. Auga puikiai, neserga, derlingi, ale patys agurkai man nepatinka, ir psio. Ale kadangi daugiau veislių sėjau, tai agurkų yr ir skanių
Oje, vėl karštis Tai nepirksiu braškių daigų, labai sunkiai prigyja tokioj pekloj. Atsiųs, kur juos slėpt?
O frigo atsiųs ar kokius? Jei frigo, dėk kažkur šaltai ir tamsiai.
Aš savo braškių keletą gražių daigų nuo ūsų įkišau šiltnamy po pomidorais. Ten labai gerai jie jaučiasi. Bet jie laistomi kasdien. O šiaip nesodinu dar braškių, laukiu rudens. Nes su tokiais orais tai tik prarasiu ką pasodinau.