Norėjau pacituoti Saintliną ir pasakyti, kad tik vaikai užaugo o mes jaunos ir gražios likom nepasenom... Mano mergytei vakar buvo 23. Telefonas pasitaisė postą pagal save
AA kuom įžeidem visos mes čia su spygliiais skauduliais pasiekimais ir kritimais pakilimais ir .. čia vieta prie židinio
Saintlina su gimidymu
Ate kur pirkai braškes reikia atsodinti to gyvulio padarinius .
Edaigai. Viena iš mūsų sm narė. Dar ir dovanėlę įdėjo ir faigai rimti.
Pritrūkau dsr 30. MB padarė perdidelę lysvę.....chm...dar su manim nebuvę, kad per daug...
Vistiek, reimka dar 30.
Net kalbėti nesinori,nuovargis lenkia prie žemės. Jaučiu dirbsime ir rytoj kad ir šventė.Nors prieš daugelį metų kaimynų šunys sukandžiojo taksę,nuotraukoje.Sako dievas nubaudė,kad dirbome per verbą? Lėkėme pas veterinorių surinko iš gabaliukų,kad ir šventė buvo,žmogus kėlėsi nuo stalo ir operavo,va čia tai Gydytojas.
Saintlina, Dusia su gimtadieniais Jus ir jūsų sūnelius, dukrytes
O aš neseniai partempiau klumpes namo, buvau pasivažinėt nuo pat ryto. Aišku, nusipirkau braškių daigų. Nu kaip dabar praeisi prošal.. Užsireikėjo. Tai grįžau ir skubėjau, greit greit knisau žemę, kad pasodint.
Mokvežoj dar buvau, reikalų/pirkalų nulėkiau, tai radau tų pypikų kurmiams baidyt. Pažiūrėjau kainą, tai kone suparalyžiavo mane prie tos lentynos - 20 tas niekalas kainuoja! Jeeeezaw 🤦♀️ O man vieno to birzgalo tai mažai. Reiks, matyt, su kurmiais draugaut.
A.Alta mes gi pripratusios tave skaityt trimis kalbomis
Papildyta:
Pritrūkau dsr 30. MB padarė perdidelę lysvę.....chm...dar su manim nebuvę, kad per daug...
Vistiek, reimka dar 30.
Ate, kokių veislių prisigraibei? Kiek daigų pirkai?
Saintlina, Dusia su gimtadieniais Jus ir jūsų sūnelius, dukrytes
O aš neseniai partempiau klumpes namo, buvau pasivažinėt nuo pat ryto. Aišku, nusipirkau braškių daigų. Nu kaip dabar praeisi prošal.. Užsireikėjo. Tai grįžau ir skubėjau, greit greit knisau žemę, kad pasodint.
Mokvežoj dar buvau, reikalų/pirkalų nulėkiau, tai radau tų pypikų kurmiams baidyt. Pažiūrėjau kainą, tai kone suparalyžiavo mane prie tos lentynos - 20 tas niekalas kainuoja! Jeeeezaw 🤦♀️ O man vieno to birzgalo tai mažai. Reiks, matyt, su kurmiais draugaut.
A.Alta mes gi pripratusios tave skaityt trimis kalbomis
Papildyta:
Ate, kokių veislių prisigraibei? Kiek daigų pirkai?
Ex, pabandyk tuos vėjo malūnėlius iš medžio. Gal susimeistrausi. Ryt nufotkinsiu. Mums tikrai veikia. Jie gsl tos vibracijos bijo.
Pirkau Honyeo kažkaip, senga sengana, dovanų dar 5 daogiukai ksžkokie iš s raidės, nepamenu. Dar likusiai vietai Malvinos šiandien išsiuntė. Čia frigo daigai. Nebandžius. Psžiūrėsiu kas per stebuklas. Bus iš viso apie 100 daigų. Nežinau kam mums tiek. Dviese valgom ir tik šviežias.....bet pats tokią lysvę paruošė.
O tu kokių šiandien nukovei?
Noooors... Nežinia, aišku, kaip su kainom. Pvz. šiemet Maxėj šaldytos braškės ko ne pigiau, nei pernai pirkau šviežias šaldymui. Ir jokio vargo. Žinočiau, kad ir vėl bus tokios pačios kainos vasarą šviežių, o žiemą šaldytų, tai nevargčiau. Noooors... Mano šaldytos žymiai ryškesnės spalvos gaminiuose
Noooors... Nežinia, aišku, kaip su kainom. Pvz. šiemet Maxėj šaldytos braškės ko ne pigiau, nei pernai pirkau šviežias šaldymui. Ir jokio vargo. Žinočiau, kad ir vėl bus tokios pačios kainos vasarą šviežių, o žiemą šaldytų, tai nevargčiau. Noooors... Mano šaldytos žymiai ryškesnės spalvos gaminiuose
Aha aišku tik pardavimui. Jos dar net ne visos pasodintos.
Tai pasodinsi - tu bite Maja darbštuole
Sveikos,
AA, kad jau mano postą citavai- aš rašiau, kad nemanau, kad kas nors gali nekęsti savo Tėvynės, greičiausiai skaudžios kokios nors aplinkybės tik būna. Ir kad žmogus išvažiuoja, jei mano, kad bua geriau- juk niekas nevažiuoja kur blogiau, nebent neturi išeities.
Ir tik nesugalvok niekur iš čia vaikščioti.
Jei kur įskaidinau - atsiprašau. Va ko nenoriu, tai kad kam nors dėl manęs skaudėtų.
Siaubingai pavargau. Visą dieną sode prabuvom. Anytai dengėm šiltnamį. Jau reiktų jį verst ir naują statyt, bet gal dar vienam dviems sezonams. Tai to šudeliavimo, kai daiktas jai prastas buvo apstu. Vėliau pasėjom visko ten, aš dar savo šiltnamį nusiravėjau. Mano rūpužiukė man aparpuolio vos nesukėlė iš savo urvo išlindus. Kamanės jau dūzgia...
Vėliau dar kapelius aplankėm. Jau kaip juokiaus, ten stirnos dažnai prasibėga, tai jos rožių galvas nukando visoms kaip Mirtišė iš Adamsų šeimynėlės.
Sode vėl mano serbentus apskuto, apskabė. Nesakysiu, kokį žodį pasakiau pamačius, na bet supratot.
Ranką skaudą pasiutusiai.
Oi labas rytas
Labas rytas.
Nepamirškime verbomis išperti brangiausius žmones.
Turbūt vakar visos nusikalėme žemės ūkyje.Naktis košmariška,galvoju na šiandien jau mažiau.Bet pažiūri per langą ir tą ir tą reikia padirbti.
Vėl vėjas šaltas pas mus.