QUOTE(IngridaB @ 2023 08 24, 05:15)
Labas rytas.
Tą patį pasakytų mano vaikai.Kam?
Laba ryta,
nu kam kam?Vaikam.Pas mus nedaug to darzo,bet jau mets po meto darosi sunkiau,bet pomidoru sodinu daug,visko daug,kur tik yra kampelis zemes,kazka ikisu.Kam?Sunaus seimai,brolio seimai.Jie turi sodelius prie namu,kur nera darzo.Brolis salotu pasiseja,bet velai,nes siltnamio nera,o as turiu,tai kodel nepasodint ir jiems.Jie dirba,uzimti,zinau,ka tai reiskia,man tai malonu.O kad dirbt reikia,man,jei buciau viena,vaziuociau kasdien po kelias valandas anksti ryte ir but nesunku,bet beda-as ne vairuoju.Peskom,as nenueinu dar,man per toli,o pareit nei tiek to.Autikai vaziuoja ir man nemokamas pravaziavimas tik nuo 9:30.Kaina turbut virs 2 pinigu in viena gala.Nu nedaug,bet kasdien po 4 pinigus,butu daug.Ir atima daug laiko.Vaziuoja kas 30 min,bet daznai veluoja,ilgai laukt,nu pikta taskyt laisva laika tam.
Tad vaziuojam 2x i savaite,o tada akis isdegus kur ka padaryt.MB atsalo nuo sodo ir kasmet jam vis maziau jo reikia,o man vis daugiau.Nesuderinamumas.
O ka daryt.Kol nepakeliu velniu,tol neveza dazniau.Nenori pyktis,taikaisi.Va tep ir gyvenam
O kol judi,tol gyveni ir as suprantu jusu mamas.Nu kaip laikyt zeme dyka.Kaip malonu pertekliu atiduot kazkam,tas kazkas duoda kazka,zmoniu kraujyje tai nuo senoves.O ir grysim greit prie barteriniu mainu,kai pinigai gryni isnyks.Turesim gryzt,galvot,ka galesiu padaryt,kad iskeist i duona,mesa ar piena.Cia samokslo teorija
Pas mus lyja,dangusn storai uzklotas.Atveze smaros matyt.Tamsu,elektros reikia.
Gal siandien ateis meistras boilerio paziuret,kas ten jam sugriuvo.