QUOTE(kukuska007 @ 2023 08 23, 05:47)
<p>sveikos, Saintlina, jei dar nebandzius tu agurku su cukrum, tai pabandyk, tikrai gerai gaunasi, mano vaikis mėgsta. dėl cukraus, tai nevalgykim kasdien ir tiek</p><p>Del atostogų, kiekvienas renkasi pagal save, pvz yra šalių, kurios manęs netraukia visiškai, nors kiti sako ojoj kaip jau ten gerai, bet kai jauti, kad ne tau, tai ir nesirenki. Ir nei čia gėlelės, nei trapios, tiesiog pasirinkimo ir noro reikalas</p><p>Luety, skrydžių iš londono visada buvo daug ir įvairių, rinka didele, dažnai ir skrisdavom su persėdimu, bet pabrango atskridimas iki londono ir reikia jau skaičiuoti, ypač jei ilgesnis persedimas ir reikia nakvoti.</p>
Labas rytas,
taip,i Lietuva kainos kosmines.Mes ieskojom balandi,kad skrist liepa rugpjuti ,bent birzeli i LT,tai be 400-500£ dviem,niekaip,todel ir vel atidejom keliona ir pasirinkom Ispanija.Nesam milijonieriai,kad ir geros pensijos,bet viskas an tiek brangsta,kad tenka mastyt,ka pirkt,rinktis,ka ne.
Man Turkija tai Europa vis dar,kad ir ne Europos sajungoj.Man kazkaip noretusi ten nuskrist,kalbinu vis MB,bet jam tik Ispanija.Ir be reikalo,reiktu daug ka paziuret,bet reik maisa penionzu turet.
O pas mus,gal per vasara dar nebuvau macius tokio melyno skaidraus dangaus,be debesiuko,tiesiog Ispanijos dangus.Kazin,ar purskalu nebeturi,ar lakunai atostogauja,as cia su savo samokslo teorijom.
Bet dangus istiesu grazus,zydras,atrodo net kvepuot lengviau.
Boileris sugedo,is krano pradzioj bega siltas vanduo,kaip ir nori,bet po to ima salt ir bega tik saltas,ledinis,o radijatoriai ima kaist nei is sio nei is to.Kazkas kazkur praleidzia.Siaip boileris ne senas salyginai,kai atsikraustem buvo naujas,nu bet mes jau tuoj 10 metu,kai cia gyvenam.
Ziurejau juros potvyniu ir atoslugiu zemelapi,tai 10 ryto vanduo bus toliausiai nuejes,tada jura smirdi cia,negrazi,dugnas juodas,grumstetas,vaizdelis ne koks,o auksciausiam sugryzimo taske bus po 15 val,netoli 16.Reiki eit kazkur apie 14 val,tai bus galima maudytis,bus jau pakankamai atejes vanduo iki zvyruoto dugno.
Taip,Dusia,man 16 metai eina,kaip mes trys dar Ate,ir Kavasucitrina laikem fronta.O mes trys,tai kasryta vis sveikinomes,o kai kurios nera,tikrai toks neramumo signaliukas perbega.