Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 08 23, 10:24)
Tai mare nostra interna gal neatsals,gi dabartine vidutine temperatura pakrantese apie +40C
O va juodoji jura panasu biski susimaise,nes ir vanduo saltas ir kvapas bei garas eina.O kadangi mes jauciam kvapa,reiskia vyraujantys vejai pasikeite.Kas tai is esmes tai nieks nezino.

na kas +40 lietuvoje ir turkijoje tai labai skiriasi ir šis pavasaris buvo šaltas, man kažkaip nesinori rizikuoti, juolab aš ne keliauju niekur tai ko rizikuoti dėl vėsumos ax.gif
Atsakyti

dėl atostogų spalį tai taip, jau komplikuota, italija, graikija jau per šalta, Lieka ispanija, dažniausiai pasiseka, bet vienais metais ipuolem į daug lietaus, turkijoje irgi taip lijo su žaibais, bet gerai, kad tik dvi naktis, o viena diena papurskaliojo

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 08 23, 09:24)

O va juodoji jura panasu biski susimaise,nes ir vanduo saltas ir kvapas bei garas eina.


mačiau video. Spalva nerealiai akvamarininė, bet vanduo toks sunkus kaip gyvsidabris atrodo. Ir taip, sakė, kad žiauriai smirda ir žuvys gaišta..
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2023 08 23, 09:57)
dėl atostogų spalį tai taip, jau komplikuota, italija, graikija jau per šalta,


buržujai.. )))
pats tas spalį thumbup.gif Austrija, Šveicarija - vaizdai nuostabūs, nekaršta wub.gif Man ir Skandinavija tiktų.
Mes va su draugėm planuojam spalio pradžioj savaitės kelionę niekur per daug nenutolstant - po šiaurinę Lenkiją smile.gif Automobiliu ir su šuniu ))
Atsakyti
Nera jokiu nudvesusiu zuvu.
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2023 08 23, 05:47)
<p>sveikos, Saintlina, jei dar nebandzius tu agurku su cukrum, tai pabandyk, tikrai gerai gaunasi, mano vaikis mėgsta. dėl cukraus, tai nevalgykim kasdien ir tiek</p><p>Del atostogų, kiekvienas renkasi pagal save, pvz yra šalių, kurios manęs netraukia visiškai, nors kiti sako ojoj kaip jau ten gerai, bet kai jauti, kad ne tau, tai ir nesirenki. Ir nei čia gėlelės, nei trapios, tiesiog pasirinkimo ir noro reikalas</p><p>Luety, skrydžių iš londono visada buvo daug ir įvairių, rinka didele, dažnai ir skrisdavom su persėdimu, bet pabrango atskridimas iki londono ir reikia jau skaičiuoti, ypač jei ilgesnis persedimas ir reikia nakvoti.</p>

Labas rytas,

taip,i Lietuva kainos kosmines.Mes ieskojom balandi,kad skrist liepa rugpjuti ,bent birzeli i LT,tai be 400-500£ dviem,niekaip,todel ir vel atidejom keliona ir pasirinkom Ispanija.Nesam milijonieriai,kad ir geros pensijos,bet viskas an tiek brangsta,kad tenka mastyt,ka pirkt,rinktis,ka ne.
Man Turkija tai Europa vis dar,kad ir ne Europos sajungoj.Man kazkaip noretusi ten nuskrist,kalbinu vis MB,bet jam tik Ispanija.Ir be reikalo,reiktu daug ka paziuret,bet reik maisa penionzu turet.
O pas mus,gal per vasara dar nebuvau macius tokio melyno skaidraus dangaus,be debesiuko,tiesiog Ispanijos dangus.Kazin,ar purskalu nebeturi,ar lakunai atostogauja,as cia su savo samokslo teorijom. biggrin.gif biggrin.gif Bet dangus istiesu grazus,zydras,atrodo net kvepuot lengviau. ax.gif 4u.gif
Boileris sugedo,is krano pradzioj bega siltas vanduo,kaip ir nori,bet po to ima salt ir bega tik saltas,ledinis,o radijatoriai ima kaist nei is sio nei is to.Kazkas kazkur praleidzia.Siaip boileris ne senas salyginai,kai atsikraustem buvo naujas,nu bet mes jau tuoj 10 metu,kai cia gyvenam.
Ziurejau juros potvyniu ir atoslugiu zemelapi,tai 10 ryto vanduo bus toliausiai nuejes,tada jura smirdi cia,negrazi,dugnas juodas,grumstetas,vaizdelis ne koks,o auksciausiam sugryzimo taske bus po 15 val,netoli 16.Reiki eit kazkur apie 14 val,tai bus galima maudytis,bus jau pakankamai atejes vanduo iki zvyruoto dugno.
Taip,Dusia,man 16 metai eina,kaip mes trys dar Ate,ir Kavasucitrina laikem fronta.O mes trys,tai kasryta vis sveikinomes,o kai kurios nera,tikrai toks neramumo signaliukas perbega. biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Linkėjimai iš Norvegijos, čia brangiau nei Lt 😁

AA po Lietuvos jau visur pigu... vynas kaip pvz kiek pakilo kainos. O pvemo taigi valdžiukė negali pamažinti...

Niekad negalvojau ,kad Bulgarijoje nesaugu. Kol kas neturiu jokio noro atostogų Bulgarijije, bet gal kada? 

Yra dar daug vietų kur nebuvau...

Ne,visur 😃

 Danijoj daug brangiau 😁, net šokiravo vietomis 

dėl atostogų spalį tai taip, jau komplikuota, italija, graikija jau per šalta, Lieka ispanija, dažniausiai pasiseka, bet vienais metais ipuolem į daug lietaus, turkijoje irgi taip lijo su žaibais, bet gerai, kad tik dvi naktis, o viena diena papurskaliojo

Nu jau. Buvus spalį ir Italijoj ir graikijos salose, niekas ne komplikuota. Lyja trumpai, retai ir pagrinde naktimis. Dienos tobulos, ne per karšta.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 08 23, 11:05)
Linkėjimai iš Norvegijos


parodyk ką nors iš Norvegijos bigsmile.gif


atradau puikų pakaitalą pomidorams Black cherry smile.gif Labai skanūs, saldūs ir visiškai netrūkinėja smile.gif foto įdėsiu į pabaigą puslapio, nes mano fotkė garantuotai puslapį ištampys )) Tai nors greit perversit )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 rugpjūčio 2023 - 10:14

 

Atsakyti

Biski lieva internetas čia, tai nzn ar isikels 

 

 

Atsakyti

 Danijoj daug brangiau 😁, net šokiravo vietomis 

Nu jau. Buvus spalį ir Italijoj ir graikijos salose, niekas ne komplikuota. Lyja trumpai, retai ir pagrinde naktimis. Dienos tobulos, ne per karšta.

blogai parašius, pas mane spalis tai paskutine jo savaite, tai tokiu laiku ispanija geriau

ir taip, skandinaviškas kainos su dantim 😂

Atsakyti
<p>Juodieji pomidoriukai su didžiausiom rekomendacijom smile.gif    </p>

taip ir maniau, kad psl išsitampys smile.gif bet paskaičiavau, kad gal paskutinis postas šitam puslapy, tai mažiau nervuos )))
sorry, man dydžių pasirinkimų atkakliai neduoda ))
Papildyta:

[/quote]


Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 rugpjūčio 2023 - 11:50
Neistampe ,puikiai gavosi.Pomidoras ispudingas,man panasu i pernai savaimini isdygusi serbentini vadinama,ar vynuogini.Pomidoriukai vysnios dydzio,bet ju tiek,kad nezinai kur det ir saldus,skanus,gali valgyt,kaip uogas.
Atsakyti