Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O kas tie mes?
O siap tai jo,begu,kai kada fiziskai ,kai kada dvasiskai.Kovojau tik del vaiku,bet ir tai pasisekdavo pabegt.
Jei meiles kieki galima ismatuot hormonu fonu ir kiekiu ,einu ieskot kokio man truksta ,kad nei lietuvos nei ukrainos ir pazadu jusu ir nebemylet ,nemyliu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 09, 12:13)
Oi ponios ,is to kaip skauda atsitikus siai kolizijai,manau jus truputi mylejau.Gaila,kad taip isejo,kad nepavyko pritapt.

Jei nors truputį myli, nepalieki.
Pasilik, skaudės, jei išeisi. 4u.gif
Atsakyti

Baigiam tą vaikų darželį, myliu nemyliu, draugausiu  nedraugausiu.  Ne 5 metai jau. Ir mylėti manęs nereikia... svarbu pakęsti per saugų atstumą  :D Mano kaime tikras pavasaris, žemė turi gyvybės kvapą.  Darbų iki kaklo ir dar daugiau...  O aš pavepus,  Merfio dėsniai veikia. Kas pietums? Aš turėčiau gauti steiko, jei gera būsiu.  MB gamina juos. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 09, 11:43)
O kas tie mes?

Turėjau omeny konkrečiai mus, iš šios temos.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 09, 13:26)
<p>Baigiam tą vaikų darželį, myliu nemyliu, draugausiu  nedraugausiu.  Ne 5 metai jau. Ir mylėti manęs nereikia... svarbu pakęsti per saugų atstumą  biggrin.gif Mano kaime tikras pavasaris, žemė turi gyvybės kvapą.  Darbų iki kaklo ir dar daugiau...  O aš pavepus,  Merfio dėsniai veikia. Kas pietums? Aš turėčiau gauti steiko, jei gera būsiu.  MB gamina juos. </p>

MB sutvafkė rožių bortelius palei taką. Dabar ruošia lysvę brsškėms. Nusipirksu frigo.
Skalbiu, puikiai džiūsta lauke. Pietums eršketas orkaitėj, griliaus režimu. Vakarienei- žuvienė iš likusių kūno dalių.
Dabar dar darbuko parsinršus skrebenu...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 09, 12:26)
Kas pietums? Aš turėčiau gauti steiko, jei gera būsiu.  MB gamina juos. </p>

Šašlų krūva ))) vyresnėlio gimtadienis. Tai ar gera būsiu, ar nelabai, vis tiek gausiu ))
Atsakyti

Saintlina sveikinimai didžiausi  :4u:  :4u:  :4u:​.  Tau ir Tavo vaikui....

Atsakyti
Mentis kiaulies kepa ant ilgo uzdejau …, pagaliau iki rožių priripojau kaip ta rupūžė…
AA kuom įžeidem … visos mes čia su spygliiais skauduliais pasiekimais ir kritimais pakilimais ir ….. čia vieta prie židinio 4u.gif
Saintlina su gimidymu 4u.gif
Ate kur pirkai braškes reikia atsodinti to gyvulio padarinius ….
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 balandžio 2022 - 13:38
QUOTE(Muka @ 2022 04 09, 13:37)
Saintlina su gimidymu  4u.gif

Ačiū smile.gif cezaris buvo, tai gimdymas atminty neužsilko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 09, 13:32)
<p>Saintlina sveikinimai didžiausi  4u.gif  4u.gif  4u.gif​.  Tau ir Tavo vaikui....</p>

Ačiū labai smile.gif ale kada tie vaikai taip užaugt spėjo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 09, 12:43)

Šeštą ryto viskas  balta buvo ir atokesnė gatvelė, kuria ėjau - grynas ledas. Tai turbūt daugoau nei -1 buvo.

Nežinau, kaip šeštą - miegojau biggrin.gif. Aštuntą tai nebuvo. Nieko - apipurškiau, pakavojau nuo saulės ir kur vėsiau - atsigavo.
Ir sveikinimai 4u.gif

Alta, ale tu nei eik, ne ką. Kur geriau rasi. Mes čia visos labia fainos – vienos apskritai, kitos pačios sau biggrin.gif. Tiesą sakant, nesupratau, kas čia tau nepatiko, bet tai nebūtina man suprasti.

Nusipirkau nuostabių pievagryvių. Dideli, balti, neperaugę – apačios šviesios. Labai tiks mano džiovinimams. Jau ir padžioviau. O dar ir su akcija. Beje, buvau 2 parduotuvėse – nemačiau nė vieno su kauke. Galvoju – o tai kaip mano teisė neužsikrėsti? unsure.gif Aišku, čia buvo džoukas – tokios teisės nebuvo ir nėra, bet edukuoti sugebėjo ją atrasti, kai buvo išgrūsti iš parduotuvių ir iš kitur neskiepytieji.

Parijau kepenėlių ant greičio. Galvoju - kaip man bus, kai bus badas, kai aš dabar kepenėlių ir širdelių atsivalgysiu biggrin.gif Nu man taip skanu paskutiniu metu visokios atliekos...

Atsakyti

Ačiū smile.gifcezaris buvo, tai gimdymas atminty neužsilko smile.gif
Papildyta:

Ačiū labai smile.gifale kada tie vaikai taip užaugt spėjo?   Mes tai nepasenom kaip buvom jaunos ir gražios taip ir likome  :D​ 

Atsakyti
Ka cia Dusia norejo parasyt?
Alta,turbut ne nuo musu begi,o is kitos kokios grupes,nes as maniau tu cia jau pritapai,ir mums netrukdai,kad ir esi kiek kitokia nei as,bet man smagu su tavim. 4u.gif Kazkaip per monitoriu jauciu tavo nuotaikas. 4u.gif 4u.gif
O mes 4 val prabuvom sode,issivirem kavos,lasinuku su meskiniu cesnaku ir duonyte,buvo karaliskas uzkandis.
Daug padariau,bet dar liko alstramerijos sutvarkyt.Kazkada,kai atveze velai rudeni sukisau i klivijos vazona,tai dabar vien alstramerijos,o klivijos tik du lapeliai beliko,reik gelbet abi,bet vazono truksta.Alstrameriju bulvytes labai megsta peles,tai i dirva sodint negaliu,neberasiu.
Persodinau agurkus,sudejau i zuvu deze,padejau ant pietines puses ir uzvoziau dangti,bei agro,kol sudygs.Du jau sudyge,o kiti nerodo gyvybes.Matysim,kaip dabar.
Pomidoru daigu likucius buvau pasodinus i tokius kibirelius,kur pas mus raugintus kopustus targavoja,p 4 i viena,tai jie daug grazesni,storesni uz tuos kur po viena indeli.Nu bet man jau ju nebereikia,tai tik draugem laikau.Dali kaimynei,dali sodo kaimynei.Jei keliliks,bus laukan,vis kazkiek uzaugina.
MB sudejo plyteles pagrindiniam take,as pasejau zolyte apie jas,jei sudigs gerai,bandysim gal papilt ir tame plote,kur noriu daug.
Lauke silta,kol debesies nera,bet kai uzeina ant saules,tai reik apsirengt,kaip siaurinis vejas traukia.
Nugara luzta per puse,koja susilpnejo keliant,reik eit,kad niekur neuzkliut,o tai apsivozciau.
Sestadieni uzskaitau. biggrin.gif
Atsakyti