Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia,as gyvenau ir gyvenu skirtingo mentaliteto ir kulturines terpes salyse.
Saugu visur yra tiek ,kiek gali pats savo sauguma garantuot.Kiek savo galvoje esi saugus.
Pandemijos metu didziausia adrenonohormo koncentracija buvo lietuvoje ir mano giminiu ir pazistamu asmenyse biggrin.gif Dar kazkiek cekoslovakija,bet ne tiek.
O xenofobijos ir neapykantos tiek ,kad galima lietuvoje kalnus supilti.Is pykcio ir baimes galima buvo kosmosa uzkariaut biggrin.gif
Kad kazka lyginti reikia pagyvent kitur ilgiau nei menesi.
Atsakyti
Aš toj pačioj Lietuvoj ... Kažkaip mano aplinkoj visi buvo ramūs karnatino laikotarpiu. Pirmi du mėnesiai gal kažkiek panikos buvo iš direktorių , nes bijojo verslą sugriauti dėl durnos saviizoliacijos tvarkos.
AA nežinau , nesiginčysiu ...
O kad ištvirkę vakarai Rusijos negali suprasti tai faktas...

Atsakyti
Siaip jau pasakysiu tiek,po pirmos pandemijos ,kai medikai buvo oficialiai sunaikinti ,reputacija ta prasme,nes nekovojo ir nesulauke visuomenes paramos,kai surajevas nurode visuomenei,ka galvot apie medikus,pagaliau visi kazkiek atsikvosejo.
Todel manau ,kad maro laikai jau praejo,nes pernelyg jau pavojinga.Aisku visada gali pasitaikyt neorganizuoto aktyvumo,kai koks nors individas apsireiks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 19, 07:18)
Labas rytas,

Uodai prajuokino smile.gif o visa kita - Luety per senai gyvena saugiai , pamiršo kas kaip . Būna taip su žmonėmis , kurie daugiau negu 10 metų  gyvena saugiosiose šalyse. Luety tavo vaikai ir anūkai gyvena nebe Lietuvoje , Tau atrodo ko mes negalima pakentėti ? Čia kaip vyras žmoną muša, o anyta liepia vandens į burną prisisemti ir patylėti ... Taigi didelis tas mūsų kaimynas. Reikia nuolankiai . Baudžiauninko sindromas ...
Jeigu putinas prieš globalistus - kodėl tokie griežti suvaržymai buvo pas juos karantino laikotarpiu? Kodėl sėdi kalėjime  Rusijos patriotas Girkinas? Matau faktus nematau logikos .
Kodėl pirmoji žmona ir abi dukros  gyvena ne gimtoj dvasingoj šaly? Tilo nutilo - bet įtariu ir toliau gyvena, niekas jų neklibino  ... Putinas  tipiškas globalistas. Pinigai ir noras gyventi amžinai . Ir su visais susitarta buvo prieš karą.
Nes stiprios Ukrainos nereikia niekam ES. Susidės su lenkais ir išvaikys senus pirdžius.  Atiduoti Rusijai irgi negali - bus per stipri Rusija .
Tai mano nuomonė ...
Šiaip tai abydna , kai mano šalies saugumas priklauso nuo to kokį prezidentą išsirinks Amerika.
Luety , aš nesakau , kad Baltarusija yra šiukšlina. Net labai švari , labai išlaižyta...



Labas rytas,

apie uodus nesijuok,o susirask bilio kalbas,paklausyk,o cia apie tai rase net oficiozine spauda,tik viska suvyniojo i nuo saldainio popieriuka.
Tikekit mokslu,mokslininkais.Moksla reikia tyrinet,o ne tiket juo,o mokslininkai,oi kaip klysta,kol kazka suranda ir igyvendina.
Putino biografijos neskaitau,nenagrineju,neidomu man.Kas kur sedi kalejime,pas mus irgi yra tokiu,kad be kaltes kalti ,o ir visais laikais buvo.O daugiau apie tai nesiplesiu,cia reiktu prie taures vyno,akis i aki pasikalbet...Salies saugumas priklauso nuo salies uzsienio politikos.Niekada nesuprasiu blusos sokinejimo pries drambli.Tam buvo israsta diplomatija,o ne kandziojimasis.


QUOTE(Acqua Alta @ 2023 08 19, 07:31)
Labas rytas.
Kodel tau atrodo ,kad luety gyvena saugiai? Gi visko bijo,savo taiku kurorto miestuka apibudino kaip al faludza, o kelione i ispanija ,kaip i afganistana .Jeigu tokia paranoja isaugo ,reiskia toli grazu ,nei saugu.


Gyvenau iki siol saugiai,visi istatymai mums veike,tik laikykis ju.Ir buvo gana protingi istatymai.Mano miestukas ir liko taikus,bet dar is gilios istorijos buvo prokomunistinis.Cia buvo labai arsi komunistu partijos komanda po karo atrodo,ir dabar i vietinius rinkimus neprasimusa nei kokia partija,tik liberal demokratai.Jei kartaisislenda koks konservatosius,tuoj perrenkamas,nes nesulaukia liaudies palaikymo.
Keliones i Ispanija laukiu ir nematau jokiu kliuciu.Rasau,tik,kad kliutis gali but karantinas,kiek seku viena akim spauda,jau labai daug kisa statistikos,kiek serga kasdien,o buvo ramu ilga laika.Kazkoks eris jiems dabar lenda.Pasiskaitykit,ka reiskia eris is graiku kalbos.
O as esu paranoiska,bet siuo metu daugiau realistiska paranojininke.Arba jus dar giliai po sniegu,arba as paranojininke.
Ka manot apie Havajus?Patys sudege?

Papildyta:
https://www.dailymai...wn-disease.html
Atsakyti
šurajevą paliedo kai prasidėjo Ukrainos karas ?
Gal aš klystu , nebalai jis man rūpi . Nejuokingas juokdarys. Žmogus su negalia iį kurio tyčiojasi valdžiukė .
Kai buvo pandemija buvo kitų švento rašto aiškintoju.
Luety apie putiną nesupratau Tavo posto :

Rusija yra dvejopa.Oligarchine,kuri isvien su vakarais ir senoji gvardija,kuri nenori vakaru primetamu vertybiu.Oligarchai ten galingi,uztai ir verda kose.O putkos itaka silpsta jiems,nebesusitvarko.O ir pabandyk eit pries globalizma.Viskas daug sudetingiau.Tikekimes,kad nebus uzdarymu,nors maza vilties,ruduo visur laukiamas sunkus.
Tai tas Putinas prieš globalizmą ?
Tai *** ko jis viešai skiepijosi ? ko tokius draudimus įvedinėjo ? Jis dvasingas patriotas kuris rusų patriotus į kalėjimą uždarinėja ?

O vis kita - aš niekad negyvenau taip saugiai kaip Luety rašė...
Jokia valdžia man gero nenori biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nejuokinam vabalų.
Kiek savimi galiu pasirūpinti tiek ir turiu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 rugpjūčio 2023 - 10:43
Jo jo buvo.
Pou pavyzdziui tvarkingai nurode mano nekompetencijas ir nekvalifikacijas biggrin.gif
Atsakyti

Tai va taip ir skiriasi požiūris gyvenančių šalia neprognozuojamo kaimyno ir gyvenančių pakankamai saugiu atstumu. Mes pavojų matom realų ir šalia ir baiminamės būti užpulti. Jie susikaupę seka kažkur  kažkokią ligą x ne todėl, kad nesusirgtų, bet todėl, kad nepaskelbtų karantino. 

Atsakyti
Tai aisku ,kad pavojus realus ir salia.Ziurekit ,kiek lietuviu liko ir kiek putinas po viena isgaude.
Is visokiu miesteliu svenciu ir atlaidu nuotrauku matosi ,kiek zmoniu liko.Aisku nei wilno nei kowno to nemato ir provincijos nezino.
Taigi mes visi zinokit siberijoje sedim ir putinas musu nepaleidzia.
Atsakyti

Tai turbūt yra skirtumas, ar patys išvažiavot, nes toks buvo jūsų pasirinkimas, ar būtumėt buvę išvežti?  Žmonių šiaip jau miestelių šventėse pilna būna. Ir ne tik šventėse. Aplink mus miesteliuose praktiškai nėr tuščių namų, visi gyvenami. Pas mus net kaime iš 60+ sodybų tik dvi yra apleistos ir tuščios. Ir ne vien senukai gyvena. Tikrai nemažai jaunesnių, ir vaikų pilna gatvė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 rugpjūčio 2023 - 11:37

Jo jo buvo.
Pou pavyzdziui tvarkingai nurode mano nekompetencijas ir nekvalifikacijas biggrin.gif

Mhm, tau ta Pou, kaip spyglys po uodega, ane?

Vis priešų ieškai į ką dantis pasikasyt?

Atsakyti
AA ko gero Tu teisi , skaitmenizuosis Rusija greitai ... Pagal tai kokius įstatymus dūma priiminėja. Žinoma miestai , kaimai dabar niekam neidomūs tongue.gif

Turiu liūdnų žinių . Mano kiškutį naktį lapė patvarkė
cry.gif cry.gif cry.gif
Kailiukas kiemą prišiukšines ir galinės kojytės likę palaidoti . Vidury kiemo veiksmas vyko . Gerai, kad mano MB toks kaimietis , sutvarkė .Man ir gaila ir nemiela...

Mačiau receptą FB: nudžiuvusius levandų žiedus nukerpa, sudžiovina, susmulkina rankomis ir daro "pagalvėles" nuo kandžių. Tai didelį krepšą priskyniau , padžioviau prityje . O jau kvapo stiprumas, net gerklę kuteną. Bandysiu . Nes žiedų neprisiskinu , mergos dirba mirksiukas.gif

Ir pabaigai , gerai , kad yra nuomonių įvairovė .
Niekam nesistengiu primesti savo nuomonės.
Kompanijose apie politiką, kovidą ir religija nekalbu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet išklausau visų nuomones ir palinksiu ax.gif

Pabaigai apie diplomatija:
Kadangi Vilnius nuo Bulbašijos sienos tik 20 km , tai kai Baltarusijos ir Rusijos prezidentai pažadėjo , kad vagneriai eis į Lietuvą ar Lenkija ( net prezidentų palaikymas) mūsų AIG nulėkė pas lenkus pasitarti . Bulbašai tyčiojasi , vokiečiai tyčiojasi ... ir nieko nedaro . Jei nato būtų nato ... Jei mūsų prašymų kas nos klausytų .
Atsakyti
Gaila kiškučio. 4u.gif 4u.gif
Mūsų manau užaugo ir į mišką nušuoliavo. mirksiukas.gif
Pasidariau išeiginę.Na nebent mezgyklos langus perdažysiu.O šiaip mezgu,likųsi viena pagalvėlė neapmegzta.Pasiėmiau iš miesto naujų siūlų Nako kojinėms. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 rugpjūčio 2023 - 12:19