Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2023 08 18, 17:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IngridaB" data-cid="73095557" data-time="1692353088"><div><p>Grybai-storalūpis,antras šilbaravykis,labai sudžiūvės,arba abu kiti kazlėkų giminės.
O aš įžimybė tapau. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaRadau retą grybą,jaučiau,kad retas nutotografavu ir įdėjau į fb.Dabar nori atvažiuoti nufotografuoti ir naują augimo vietą užfisksuoti.Bet tikslių koordinačių tikrai nežinau. vartotojo įkelta nuotrauka<a data-ipb='nomediaparse' href='https://lt.m.wikipedia.org/wiki/Korali%C5%A1kasis_trapiadyglis?fbclid=IwAR3JfUuIGBruLFupUwKfGuLQqfoEp8BAbPy1Rf5v_dG5kn084k1fMS-5JNM'>https://lt.m.wikipedia.org/wiki/Korali%C5%A...kn084k1fMS-5JNM</a></p></div></blockquote><p>O, koks įdomus grybas 🧐, kaip koks koralas.</p><p></p><p>Luety info šaltiniai, panašu, kad rusiški. Tai jei taip yra, netikės ji daugiau niekuo, kažkokią miglą ant smegenų jie užleidzia, toks vaizdas.</p><p>Tikrai niekas neuždarys jokių Ispaniju. Lygiai tą patį pernai gąsdino ir nieko panašaus nebuvo. Gali būt rami </p>

Mano saltiniuose is rusu yra tik Anna Van Densky,kuri yra ES zurnaliste,olandijos ruse ir pasiklausau bulgarijos buvusi lyg premjerministra Plamen Paskov.Daug ka seku twiteryje,patinka expertai.eu.Ir telegram kanale anglu grupes ivairios,vokieciu.
Sakai,jei as klausau rusu blogeriu,tai jau nekeisiu nuomones,bet jus irgi ziurit,va dusia mini tuos,kuriu as neziuriu,tai ka,jos nuomone irgi nepajudinama.
Ispanijos gal ir neuzdarys,bet anglai eina is proto savo spaudoj ne apie Ispanija,o apie Uk uzdaryma.Apie Australija jusu nuomones klaidingos,ten buvo panasiai,kaip Kinijoj.Zodziu,nuomones skiriasi musu kardinaliai.Viskas visai kitaip,giliau globaliau.Tingiu rasinet,nesuprasit,matau jau.Todel nesigilinkit.
Skraide lektuvai,nors oras ne koks,gal ryt bus graziau.
Atsakyti

Buvo pandemija, kurios prognozių niekas nežinojo. Db juk to nėra, tai kokia uždarymo priežastis gali būt?

Atsakyti
O aš klausau - skaitau visokių . Tiek vienos pusės tiek kitos . Ir dar visokių vakarų komunistų - leftistų rusų draugų. Šitie smagiausi .
O iš lietuvių tai tik vieno Bačiulio . Nesakau , kad viskam pritariu, ir su viskuo sutinku.
Kaip žmonės gyvena Ukrainoje , buvau mačiau .
Kaip žmonės gyvena Baltarusijoje , buvau mačiau brr, nenoriu. Jau geriau supuvę vakarai .
Lenkija tai iš viso šalia . Kelis kartus metuose aplankoma.
Kas ten dėjosi Australijoje ir Kanadoje - šalyse kur brandus komunizmas, negaliu pasakyti , nebuvau .
Pvz lietuvaitė maisto blogerė Nida rašė apie visus karantinus Australijoje visai gražiai . Kiek aš mačiau jos postų. Neseku .
Nors buvo pilnas internetas video ir postų apie stovyklas, apie vaikų skiepijimus ir tt.
Blogiausia mano nuomone buvo yra ir bus Kinijoje. Ten naujas pasaulis ...
Kiek aš matau , žinau ir suprantu ,tai Rusijos miestai labai gražiai seka Kinijos pavyzdžiu . Man nepatiktų. Nesu azijos mylėtoja...
Lietuvoj buvo pakankamai griežtai . Bet mes išradingi biggrin.gif O Rusijoje buvo griežčiau ... Miestuose.

Luety, mano nuomonė tokia , kad neuždarys UK biggrin.gif Neturit tiek babkių.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 08 18, 18:42)
<p>Buvo pandemija, kurios prognozių niekas nežinojo. Db juk to nėra, tai kokia uždarymo priežastis gali būt?</p>


https://youtu.be/oTvcuQE4gIk protingas zmogus.
Kokiu pagrindu?Nauja pandemija.
Dusia,twiteryje buvo labai daug apie Australijos uzdaryma,vaizdai ne kokie,prievarta,individualus uzdarymai,jei nesutikai spricuotis iki maisto atnesimo salia duru.
Yra grazu ir svaru Baltarusijoj,nesakyk,nera blogai.Jie nepriklausomi nuo eurosojuzo,bet musu valdzia ivare i putino glebi.Dabar jie nelaimingi.
UK pinigai savi,ne taip,kaip lietuva,spausdinimo aparatura veikia,kiek reikes tiek atspausdins,dabar niekas del to nesismulkina.Kokias kompensacijas mokejo karantino metu,nieks dirbt nebenorejo po jo.Kiek kompensavo visiems dabar elektros,duju pabrangima,Uk nejaute to pabrangimo,kiek turi migrantu apgyvendine viesbuciuose,kuriems duoda pilna islaikyma ir dar dienpinigiu.Pinigu yra.Bilas uodus veisia ukejuje,kada isleis i medziokle,neaisku
.Siandien negirdejau greitosios lekiant nei karto.Budi sventej,neturi kada lakstyt gatvemis. bigsmile.gif bigsmile.gif
Kas ta Nida,jei ji susispokino,ji ir nezino kas buvo kitaip.
Rusija yra dvejopa.Oligarchine,kuri isvien su vakarais ir senoji gvardija,kuri nenori vakaru primetamu vertybiu.Oligarchai ten galingi,uztai ir verda kose.O putkos itaka silpsta jiems,nebesusitvarko.O ir pabandyk eit pries globalizma.Viskas daug sudetingiau.Tikekimes,kad nebus uzdarymu,nors maza vilties,ruduo visur laukiamas sunkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 rugpjūčio 2023 - 21:21

Ai, Luety.. nesvarbu, kokios šalies rusas.. jeigu peza, kad RU vienintelis taikos balandis ir visi tik ir svajoja ją sunaikint, mesk tu tokius sekt.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 08 18, 20:20)
<p>Ai, Luety.. nesvarbu, kokios šalies rusas.. jeigu peza, kad RU vienintelis taikos balandis ir visi tik ir svajoja ją sunaikint, mesk tu tokius sekt.</p>

Jie kaip tik labai profesionalus,niekada nezidzia i vienus vartus.Apzvelgia viska saziningai,buna visaip.Kad ir kaip sekciau blogerius,vistiek nera taip,kad tikeciau jais sventai be mastymo,Taip nebuna,nera visaziniu,daraisi isvadas,ieskaisi kitu nuomoniu.O dabar jau maziau beseku,retkarciais pasiziuriu,kai kokia situacija paastreja,kad but supratime ir viskas.


Papildyta:
tik imk rasyt ka apie politika,tuoj ima streikuot SM neduoda issiust,liepia gryzt ir bandyt po 30 sekndziu,matyt ir cia algoritmai yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 rugpjūčio 2023 - 21:26

Yra grazu ir svaru Baltarusijoj,nesakyk,nera blogai.Jie nepriklausomi nuo eurosojuzo

Rusija yra dvejopa.Oligarchine,kuri isvien su vakarais ir senoji gvardija,kuri nenori vakaru primetamu vertybiu.

Užtat priklausomi nuo Rusijos. Faktiškai jau ir yra Rusija. 

Jokia ne dvejopa. Jei kuris ir mąsto kitaip, jau pasitraukė iš ten. Tie, kas liko, tikrai ne išvien su vakarais. Vakarai jiems tik labai patogūs ilsėtis, mokytis ir pan. 

Atsakyti

Jie kaip tik labai profesionalus,niekada nezidzia i vienus vartus.Apzvelgia viska saziningai. Papildyta: tik imk rasyt ka apie politika,tuoj ima streikuot SM neduoda issiust,liepia gryzt ir bandyt po 30 sekndziu,matyt ir cia algoritmai yra.
Nereik jokių apžvalgų. Imam tiesiog faktus. Kaip nepasuksi, tai rusų armija yra ukrainoje, o ne atvirkščiai.  Nea, ne dėl politikos.  Sena versija man pastoviai pakimba, nesvarbu apie ką rašyčiau. Nauja telefone nestringa išvis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 rugpjūčio 2023 - 22:07
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Uodai prajuokino smile.gif o visa kita - Luety per senai gyvena saugiai , pamiršo kas kaip . Būna taip su žmonėmis , kurie daugiau negu 10 metų gyvena saugiosiose šalyse. Luety tavo vaikai ir anūkai gyvena nebe Lietuvoje , Tau atrodo ko mes negalima pakentėti ? Čia kaip vyras žmoną muša, o anyta liepia vandens į burną prisisemti ir patylėti ... Taigi didelis tas mūsų kaimynas. Reikia nuolankiai . Baudžiauninko sindromas ...
Jeigu putinas prieš globalistus - kodėl tokie griežti suvaržymai buvo pas juos karantino laikotarpiu? Kodėl sėdi kalėjime Rusijos patriotas Girkinas? Matau faktus nematau logikos .
Kodėl pirmoji žmona ir abi dukros gyvena ne gimtoj dvasingoj šaly? Tilo nutilo - bet įtariu ir toliau gyvena, niekas jų neklibino ... Putinas tipiškas globalistas. Pinigai ir noras gyventi amžinai . Ir su visais susitarta buvo prieš karą.
Nes stiprios Ukrainos nereikia niekam ES. Susidės su lenkais ir išvaikys senus pirdžius. Atiduoti Rusijai irgi negali - bus per stipri Rusija .
Tai mano nuomonė ...
Šiaip tai abydna , kai mano šalies saugumas priklauso nuo to kokį prezidentą išsirinks Amerika.
Luety , aš nesakau , kad Baltarusija yra šiukšlina. Net labai švari , labai išlaižyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 rugpjūčio 2023 - 08:26
Labas rytas.
Kodel tau atrodo ,kad luety gyvena saugiai? Gi visko bijo,savo taiku kurorto miestuka apibudino kaip al faludza, o kelione i ispanija ,kaip i afganistana .Jeigu tokia paranoja isaugo ,reiskia toli grazu ,nei saugu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 rugpjūčio 2023 - 08:32
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 08 19, 09:31)
Labas rytas.
Kodel tau atrodo ,kad luety gyvena saugiai? Gi visko bijo,savo taiku kurorto miestuka apibudino kaip al faludza, o kelione i ispanija ,kaip i afganistana .Jeigu tokia paranoja isaugo ,reiskia toli grazu ,nei saugu.


"saugiai " kas liečia Rusiją ...
Vangneriai su kuvaldomis nedaeis mirksiukas.gif
Kaip aplik tik tokios bėdos nebesupranti kitokio mentaliteto žmonių. Pamiršti , nebesuvokia protas , kad gali būti kitaip .
Atsakyti