Pamėlsta ,bet šilbaravykio galva slidi, ar klystu? Šito tai kaip aksomas, gali glostyti 😂 ir labai kirmyja,
Luety, nestresuok iš anksto, linkiu jums geros kelionės, tikiuosi niekas nieko neuždarinės
Sveikos,
Kukuška, labai spalvos susiliejusios - geriausia fotkinti ant balto lapo ir rankoje. Pirmasis tai tikrasis kazlėkas tikriausiai, trečiasis - pilkoji meškutė meškutė (nematau apačios) - (nevalgoma jau seniai, nes kaupia sunkiuosius metalus, o ir radio). Daugiausiai klausimų man dėl antrojo, nes labai spalvos susiliejusios gali būti, kad auksakotis baravykas.
Dusia, o taip matosi? A563F1C6-E7C0-4B3D-A318-FD75F9701527.jpeg vaikystėje jaučakiu vadino, pasirodo jau keli metai paskelbtas nevalgomu, 😁
Trečio mes nerinkom niekada. Antri man šilbaravykius primena. Jei mėlynuoja kepurės anačia paspaudus. O pirmi tai man iš foto kazlėkai atrodo )
Vagneriui ir rusam Lietuva reikalinga tiek kiek tau Amerika.Jei nebus provokaciju ar seimininku nurodymu... Vagneriai tupi ne pult,o apsaugot isiverzima i Baltarusija,kurio nori lenkai.Man taip atrodo. Tikekimes geriausio ir ukejui ir Lietuvai.Ypac Lietuvai,nes eskalacija didziule.Nepyk, Luety, bet rašai nesąmones.. ale tu jau per daug nutolusi, žiūri į viską labai jau vakarietiškai. Arba žiūri rusiškus kanalus. O kam rusam ne tai seniai reikėjo Gruzijos, Čečėnijos, Padniestrės? Kam jiems reikėjo Suomijos, mūsų, latvių, estų? O daba rusam Lietuvos dar ir kaip reikia. Lygiai kaip reikėjo rytų Ukrainos, kad pasiekti Krymą, taip reikia pasiekti ir Kaliningradą. Ir jau wagneriai Baltarusijos tikrai nesaugo. Jie BY kontroliuoja.